Mariannekarkki

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Mariannekarkki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  oulu
 1. onkos muuten täällä ketään joka olisi oulussa käyttänyt talvella hevoskyytiä?
 2. Ei oo kokemuksia mutta paikan tietäen sanoisin ettei kannata siellä pitää. On nimittäin sisältä niin hirveässä kunnossa ellei sitten ole rempattu vuoden 2007 kesän. Tuo hellu sanoo ihan samaa, iiläinen kun on.
 3. no nyt on pointti sitten selvillä ja minä olin hakoteillä aunen kanssa
 4. Koko sana strip and tease tarkoittaa riisumista ja kiusoittelua (melkein) alastomalla vartalolla. Rumballa ja tankotanssilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Jos vaatteet vähenee esityksen aikana, on se strippausta. Taidokkaasti ja aistikkaasti tehtynä ilman joka paikan revittelyä burleskia (meniköhän oikein). Strippaaminen on strippausta vaikka sitä kutsuisi kuinka tankotanssiksi. En halua ollenkaan arvostella tässä ketään enkä kenenkään elämäntyyliä mutta minua lähinnä huvittaa kun yritetään muuttaa strippaus joksin "hienommaksi" ilma-akrobatiaksi Kyse on enemminkin siitä miten sitä tekee, en ajattele että jotkut venäjän tatjanat jotka tekee mitä vaan on sama asia kuin esimerkiksi eroottiset tanssijat (stripparit). Ero on juuri siinä laadussa! Ja kun joku tästä vetää herneet palkoineen sinne onteloon niin teroitan etten rinnasta strippareita huoriksi enkä väitä että kaikki ovat samanlaisia.
 5. Minä 25 ja mies 24. Minulle eka kerta ja miehelle toinen.
 6. Nyt menee vähän ot mutta etkai tosissasi luule että naiset haluavat kuulla tuosta asiasta? Ei PUOLISOLLE kerrota kuinka paljon muut himottaa. Ihme hommaa, miehiltä on kyllä järki toisinaan hyvin kaukana näissä asioissa! Ei se että liikettä tapahtuu ole vielä mitään mutta se että sanot, tekee sinusta ajattelemattoman ja ilkeän. Kaikki tuntemani naiset (itse mukaan lukien) loukkaantuvat tuollaisista asioista! Muoks. Laittakaa tuonne Sinä muodon sijaan Miehet/mies ei siis ollut tarkoitus sen kummemin syytellä kirjoittajaa
 7. Meidän menu näyttää tältä: Graavilohiruusut hedelmäinen vihersalaatti fetasalaatti Paahtopaistia ja kermaperunoita juurespaistosta Puolukkasurvosta sydänrieskasia, ruisleipää, voita kotikaljaa, mehua, maitoa, vettä Mansikka-kermahääkakku suklaaleivoket Leipäjuustoa Onnenkengät kahvi, tee, mehu iltapala: Kinkku voileipäkakku grillistä: makkaraa, pihvejä, erillaisia kasviksia Iiihania herkkusieniä boolia juomaksi iltasella, viiniä ruoalla.
 8. Miksi pitää ihmisiä arvostella siitä, jos ei pidä että mies käy katsomassa stripparia? Eiköhän se ole jokaisen oma asia kuinka siihen suhtautuu, toisille se ei ole mitään ja toiset kokee sen loukkaavana. Molemmat on sallittuja tunteita. Mutta nyt itse asiaan: Itse sanoisin että polttarit ovat menneet liian pitkälle jos ne sisältävät muita ihmisiä, ei siis katselu mielessä vaan tässä toisessa. Kaikenlainen muu sekoilu on ymmärrettävää, toki kanarianmatka voisi hieman herättää närää tässäkin vaimokkeessa. Itse ajattelen etteivät polttarit ole mikään viimeinen vapaudessa vietetty ilta, meillä on tällaiset illat vietetty ennen kuin on alettu seurustelemaan.
 9. Minäkin, pienen ihmeen kautta, sain varattua tämän paljon kehutun juhlapalvelu Helenan Voi että oli ihana ihminen! Toivotaan että kaikki menee hyvin, mutta eiköhän se mene. Puhelimessa onnistui jo luomaan niin herkulliset kuvat mieleeni että ei muusta väliä.
 10. Tähän väliin onkin hyvä kysyä että tietääkö joku mistä Oulusta saisi tätä heppakyytiä?
 11. Minä näen aika usein häihin liittyviä painajaisia, vaikka häihin on vielä yli vuosi aikaa! Painajaiset toistuvat saman kaavan mukaan aina: Ollaan menty jo naimisiin ja matkalla juhlapaikalle muistan että pitopalvelua eikä mitään olekkaan tilattu eikä tilaa koristeltu. Siinä sitten nousee hieman hiki otsalle ja yhtäkkiä äitini! alkaa sättimään minua kuinka hän oli arvannut että hän joutusi kahvit vieraille keittämään. Tässä vaiheessa unta pukuni on jo pari kertaa muuttanut muotoaan olemattomasta (= alaston morsian) kaiken muailman röyhelöihin. Kaiken muun paniikin lisäksi sulhoni ilmestyy räkäkännissä serkkujensa kanssa juhlapaikalle. Hän ilmoittaa minulle olleensa maitorauhasbaarissa ja tekemässä juu know yhden tyttären kanssa (jota minä INHOAN!) Ja jotta uni ei liian mukava olisi, muistan että kukaan ei järjestänyt minulle polttareita ja rakas kaasoni ei edes tullut häihin Ja tämä sama uni/unet toistuu aina, paikka saattaa vaihtua mutta tapahtumat ovat samat. Toivottavasti ei ole enneuni
 12. Meillä maksaa juhlatila 1300€, tuolla hinnalla saa astiat, tilan, äänentoiston jne. Siivous myös sisältyy hintaan. Suolanen hinta, ihana paikka
 13. MeilläKIN katetaan osa hääkuluista lainalla, pakkohan se on kun ei ole säästöjä mitä käyttää ja vanhempien avustuksien varaan ei lasketa. Kaikki mikä tulee on plussaa Töissä ollaan molemmat, minä tosin äippälomalla lokakuun alkuun saakka. Lainaa ollaan ajateltu ottaa niin paljon kun tarvii, toivottavasti ei kovin paljoa yli 3000€. Itse sitten kustannamme loput, noin 4000€. Kaikki laskut kun ei onneksi eräänny yhdellä kertaa (sehän se vasta homma olisikin) Aluksi hieman mietitytti tuo lainan ottaminen, mutta sitten mietittiin että emme halua tinkiä paljon mistään. Häät kun on sellaiset juhlat jotka (toivottavasti) tanssitaan vain kerran. Se on jo tarpeeksi hyvä syy laittaa rahaa palamaan Meillä laina on vielä hakematta mutta haetaan sitä noin 6kk ennen h-hetkeä. Nostellaan sitte sitä mukaa kun tarvitsee.
 14. Heippa Olipas tässä mooonta sivua tekstiä, harmi kun unohtaa sitä mukaa kun lukee.. Sama pää kesät talvet Johteenhovista haluisin kokeneilta hieman tietoa, miten heillä homma toimii. Ilmeisesti päällekkäin buukkauksia on ollut? Entä mitä muuta huonoa? Sinne on alustava varaus nyt menossa mutta hinta hieman hirvittää. Vie aikamoisen siivun budjetista tuo ,mutta se kun olisi niin ihana paikka hääjuhlille