mariella

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About mariella

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Lähes samanlainen aikataulutus myös minulla. Klo 10 kampaus, klo 12 meikki, klo 14 kuvaus ja klo 16 vihkiminen. Luulisin, että tällainen aikataulu on juuri sopiva eikä missään vaiheessa tule hirmuista kiirettä.
 2. Sama täällä. Aion ottaa vain joitain mallikuvia mukaan, joiden perusteella kampaus tehdään. Ja eihän se koekampaus aina välttämättä olisi täsmälleen samanlainen kuin se varsinainen juhlakampaus. Olen sitäpaitsi kerran käynyt otattamassa kampauksen erästä juhlatilaisuutta varten ja kampauksesta tuli todella hieno! Luotan siis, että hääkampauskin tulee onnistumaan ilman kalliita koekampauksia.
 3. Kirkko varattiin ensin (eli heti, kun seurakunta alkoi ottamaan seuraavan vuoden varauksia vastaan.) Juhlapaikka varattiinkin tämän jälkeen
 4. Naimisiinmenosta sovittiin viime keväänä. Minä olin 25 ja mies 24...
 5. Me varasimme lennot ja hotellin jo 10 kk aiemmin. Ei olisi välttämättä tarvinnut varata ihan noin aikaisin, mutta koska tiesimme minne haluamme lähteä, niin päätös oli selvä. Ja toisaalta ovathan nuo samat lennot näköjään jo 200 euroa kalliimpia nyt, kun lähtöpäivä on 4kk päässä.
 6. Kyllähän tuo asia on täysin henkilökohtainen, eikä siitä kuulu muiden udella. Olemme itse menossa naimisiin ensi kesänä (emme tosin ole kertoneet vielä asiasta sukulaisille tai tuttaville) ja monet utelevat jo nyt perheen perustamisesta... Ahdistaa, kun voi jo arvata, mikä kysely vauvauutisista alkaa, kunhan sitten kerromme hääaikeistamme. Ja vauva kun ei kuulu vielä lähivuosien suunnitelmiin eikä vauvaa aina edes saa vaikka sitten joskus haluaisikin...huoh...