Jump to content
Naimisiin.info

mariella

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mariella kaikki viestit

  1. Lähes samanlainen aikataulutus myös minulla. Klo 10 kampaus, klo 12 meikki, klo 14 kuvaus ja klo 16 vihkiminen. Luulisin, että tällainen aikataulu on juuri sopiva eikä missään vaiheessa tule hirmuista kiirettä.
  2. Sama täällä. Aion ottaa vain joitain mallikuvia mukaan, joiden perusteella kampaus tehdään. Ja eihän se koekampaus aina välttämättä olisi täsmälleen samanlainen kuin se varsinainen juhlakampaus. Olen sitäpaitsi kerran käynyt otattamassa kampauksen erästä juhlatilaisuutta varten ja kampauksesta tuli todella hieno! Luotan siis, että hääkampauskin tulee onnistumaan ilman kalliita koekampauksia.
  3. Kirkko varattiin ensin (eli heti, kun seurakunta alkoi ottamaan seuraavan vuoden varauksia vastaan.) Juhlapaikka varattiinkin tämän jälkeen
  4. Me varasimme lennot ja hotellin jo 10 kk aiemmin. Ei olisi välttämättä tarvinnut varata ihan noin aikaisin, mutta koska tiesimme minne haluamme lähteä, niin päätös oli selvä. Ja toisaalta ovathan nuo samat lennot näköjään jo 200 euroa kalliimpia nyt, kun lähtöpäivä on 4kk päässä.
×
×
  • Create New...