strawberry87

Rouva
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About strawberry87

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Meillä töissä ainoat onnittelija olivat pomoni, osastosihteeri ja yksi lähiesimies. Muut esimiehet eivät onnitelleet edes siinä vaiheessa, kun heidän kanssaa täyttelin nimenmuutoslomaketta. Mutta enpä mä muuta odottanutkaan, kun meillä töissä (varasto) niin vaihtuu porukka koko ajan, ettei kaikki edes ehdi tutustua toisiinsa ennen kuin jo lähtee pois sieltä.
 2. Me itse lähettiin kiitoskortit, tai tässä tapauksessa vain kiitoskuva, parisen kuukautta häiden jälkeen. Serkun kiitoskorttia ei vieläkään ole kukaan saanut, vaikka häistä kaksi vuotta..
 3. Meillä kuvaajana elokuun häissä toimi Helena Kujala, mutta nyt näemmä nettisivujen mukaan on lopettanut yritystoimintansa. Harmi sinäänsä, sillä kuvat onnistuivat yli odotusten ja kuvia tuli reilusti (yhteensä yli 600, potretit ja vihkimisestä iltaan) toiveiden mukaan.
 4. Me saatiin kaikilta paikalla olleila vierailta vähintään kortti. Myös suurin osa estyneistä laittoi kortin tulemaan muiden mukana ja muistipa yksi häihin kutsumaton ystäväkin meitä ihan kortilla postin kautta. Mutta sisareni kummitäti ei laittanut edes korttia tulemaan, vaikkei häihin päässyt. Niinpä emme hänelle siis lähetä kiitoskorttiakaan, kun emme ole häneltä saaneet mitään onnittelua häiden johdosta.
 5. Meidän häissä lapsia oli yhteensä vajaa parikymmentä, ikähaitari vuoden vanhasta aina 12 vuotiaisiin. Ja hyvin homma toimi. Lapset leikkivät pihalla innoissaan ja lasten omat vanhemmat ja muut tutut sukulaiset vahtivat sivusilmällä lasten touhuja. Hyvin pienin lapsikin, bestmanin 1v poika jaksoi juhlissa. Välillä nukkui rattaissa pihalla tai ruokailusalissa, mutta mitään ongelmaa ei lasten kanssa ollut. Oli erittäin mukava seurata lasten aitoa riemua ja iloa juhlissa, lapset kun ovat niin spontaaneja eivätkä jaksa ajatella mitä muut heistä miettivät. Meilläkin kuitenkin häät alkoi vasta kolmelta, mutta nuorimpia lapsia oli paikalla vielä illalla kymmenen aikoihinkin ja hyvin pirteinä.
 6. Mulle ei tuottanut mitään ongelmaa luopua tyttönimestäni. Pienestä asti tiesin, että haluani mieheni sukunimen (jos nyt ei ole ihan mahdoton nimi). Ja onhan tuo uusi nimi paljon parempi kuin vanha, jota kukaan ei koskaan osannut kirjoittaa oikein saati sitte lausua oikein, vaikka ihan perinteinen ruotsinkielinen sana olikin.
 7. Periaatteessa hää on maksettu, periaatteessa ei. Häitä varten kun otettiin 2000 laina niin sitä maksetaan vielä pois. Mutta häämatka saatiin maksettua kokonaan lahjarahoilla, joten jos ei oltais menty matkalle, olisi häät jo maksettu. Ja häistä tosiaan nelisen viikkoa.
 8. En nyt tiedä oliko lahja kamalin, mutta aika omituinen. Saatiin miehen vanhalta ystävältä ja tämän äidiltä yksi tyynyliina. Yksi ainoa tyynyliina, ei muuta. Onhan liinassa kaunis kuva, mutta meillä nyt kuitenkin olisi ollut käyttöä kahdelle tyynyliinalle. Nyt ei viitsitä tuota käyttää, kun jää parittomaksi. Saatiin kyllä myös mummo-tyyliset kupit ja lautaset. Onneksi vain 2 kappaletta, mutta ei yhtään mun mieleen. Tummansinisellä pohjalla on isoja kukkia. :S Tuli heti mieleen mummot, heillä tuollaisia kuppeja näkee.
 9. Pakko kyllä kehua näin jälkikäteen Marjaana Hautalahden kauneushoitolaa. Sanna teki mulle siellä meikin ja oli täydellinen ja kesti koko päivän. Vain huulipunaa piti lisätä, muuten ei mitään. Ja Sanna oli niin ihana ihminen, puhua höpötti koko ajan ja sai minut hääaamunakin rentoutumaan kummasti.
 10. Meillä meni koristeluun puolisen tuntia. Tosin aika riippuu siitä, onko paikalla jo pöydät valmiiksi laitettu vai ei. Meillä pöydät oli valmiina katettuina ja laitettiin pöytiin vain kukat ja terälehdet yms. lappuset.
 11. Muutama pieni moka sattui meidänkin hääpäivään. -Kävelin alttarille aivan liian nopeasti. Isän kanssa kävely vielä oli suht hidasta, mutta sulhon käispuolessa meno oli kuin kävelykisoista konsanaan. - Seremoniamestarin viehe hävisi! Kukka oli vielä tallella kun matkasimme hääpaikalta kirkolle, mutta sitä ei sitten löytynytkään. Eikä ole muuten vielä tähänkään päivään mennessä löytynyt. - Kuvaajamme otti muutamia outoja kuvasarjoja häissä serkuistani. Yhdestäkin serkusta on pelkäästään 6 kuvaa. Kyseinen serkku oli itse käynyt pyytämässä valokuvaaja kuvaamaan häntä yksinään. - Kirkossa meinasimme sulhon kanssa lähteä kävelemään liian aikaisin. Poistumismarssissa olikin pidempi alkusoitto kuin muistin ja oltiin jo menossa kun äkkiä stoppasin ja mutisin ettei vielä lähdetäkään. - Onnistuin kirkossa urkuparven portaille piiloon mennessä astumaan alushameeni päälle. Kuului kamala rusahdus, mutta mitään näkyvää isoa repeämään en kyllä hameesta löytänyt.
 12. Ensimmäinen uudella nimellä tullut posti oli Kela-kortti pariviikkoa häiden jälkeen.
 13. Me kutsuttiin yhteensä 144 henkeä, joista 98 ilmoitti pääsevänsä paikalle. Tähän tietysti lisäksi me kaksi. Itse juhliin tuli lopulta reilu 80 ihmistä sairastumisien vuoksi. Ylimääräisiäkin tuli, mutta ei tässä tapauksessa ollut niin vakavaa kun oli kuitenkin jäänyt porukkaa pois, joista oltiin jo maksettu. Silloin olisi haitannut, jos kaikki ilmoittautuneet olisivat tulleet paikalle ja lisäksi nuo ylimääräiset.
 14. Huulipunan ostin meikkaajalta, mutta muuta en tarvinnut hääpäivänä. Puuteria en käytä muutenkaan, eikä iho ruvennut kyllä kiiltämäänkän illan aikana.
 15. Pappi ohjeisti meitä jo etukäteen, että suudelman saa vaihtaa sitten kun sormukset on pujotettu. Ja minä ainakin muistin ja muiskautin kunnon suukon miehelle alttarilla.