Jump to content
Naimisiin.info

Mariée

Rouva
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Mariée's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minun mielestä ei todellakaan tarvitse kutsua. Koska eivät ole läheisiä, eivät tule juhlaan. Yksinkertaista. Teille tulee vain muutama ihminen ja näyttävästi vain ne läheisimmät niin en ymmärrä miksi sinne pitäisi mahduttaa tuntemattomia teinejä, jotka ei ole edes sukua sulle. Oo tiukkana vaan!!
  2. Minulla ei valitettavasti ole kokemusta, mutta jos haluat olla varma, että ruoka on hyvää, niin pyydä koemaistiaisia, useat pitopalvelut tarjoavat sellaista. Esim pääruokaa ja vaikka kakkua, tai niitä, jotka ovat teille tärkeimmät. Kysele myös esim kuinka paljon ovat häitä muonittaneet, käy vaikka katsomassa keittiötiloja paikanpäällä, pyydä kuvia (useimmilla pitopalveluilla on kuvia heidän tarjoiluistaan). Näillä saat varmasti kuvan siitä, onko pitopalvelu ammattitaitoinen. Tsemppiä valintaan!
  3. Huh, sainpas kahlattua koko keskutelun läpi!! Mekin olemme lähdössä viinajaisten ostoon lähiaikoina ja AlcoExpress vaikuttaa hyvältä paikalta. Mietitiin kuitenkin, uskaltaako ennakkotilausta tehdä, kun AlcoExpressillä on niin monia viinejä, joita ei tunne ja jos valitseekin huono viinin, sitten harmittaa. Onko tuotteita varastossa niin paljon, että riittää ostaa paikan päältä? Meillä on listalla noin 100 hengelle ostettavaksi kuohuviini, puna- ja valkoviinit ruoalle (hanapakkaukset) ja sitten vähäsen olutta sekä kirkasta booliin plus limpparit. Ja jonkun verran omaan käyttään viinejä! Jos joku osaa suositella puna- ja valkoviineistä hyviä 3l pakkauksia sieltä edullisemmasta päästä, niin kiitollisia ollaan vinkeistä!! Onko kukaan muuten laittanut mailia tuonne AlcoExpressiin ja kysynyt suosituksia? Onko siellä henkilökunta ammattataitoista?
  4. Onko kellään Teemu Seppälän ja Olos-bändin yhteystietoja? Google ei löydä juuri mitään ja ne mitä löysi, olivat vanhaa tietoa. Vai onko niin, ettei Olos enää keikkaile? Teemu Seppälän tiedot voi laittaa myös yksityisviestinä. Pääasia että tiedot löytyis!
  5. En tiedä olenko nyt erityisen kärsimätön vai mitä, mutta.. Olen viikko sitten laittanut kyselyä 9 eri silkkikukkafirmaan (sekä Yhdysvaltoihin että Britteihin) ja yhtään vastausta en ole saanut!! Ainoastaan yhdestä tuli viesti, että siirtävät kyselyni firman floristille ja vastaus tulee vasta tällä viikolla, koska Briteissä oli viime viikonloppuna äitienpäivä.. En tiedä onko se sitten syy, miksei vastauksia ole tullut.. Nyt otetaan siis todella lämpimästi vastaan suosituksia silkkikukkafirmoista, jotka 1. lähettävät tilauksia Suomeen ja 2. vastaavat sähköposteihin. Vaadinkohan liikaa?? Ja ebayta tutkitaan parhaillaan, vielä vaan ei ole sieltä mieluista löytynyt. Siiispä odotellessa..
  6. Täälläkin kaivattaisiin kokemuksia Kouvolan alueen pitopalveluista!! Myös yksityisviestiä voi laittaa, jos ei halua tänne kirjoittaa. Kaikki kokemukset tervetulleita, häät nimittäin lähestyy ja pitopalvelu pitäisi päättää!
  7. Siis eikö kukaan muka tiedä mitään lauseparsia, runoja, vitsejä ym?? En usko! Auttakaa morsianta hädässä ja laittakaa rohkeasti lauseparsia mitä tiedätte! Niin ja saa olla ylipäätään parisuhteesta, ei tartte olla niin tarkasti just avioliitosta!
  8. Olisi tarkoitus laittaa humoristisia lauseita ja runoja juhlapaikalla, mutta pää lyö tyhjää eikä tule mitään mieleen. Joten listataanpa tänne humoristiset runot ja fraasit. Minä voin aloittaa (ainoa aiheenmukainen lauseparsi jonka tiedän ). Avioliitto ei ole pelkää seksiä ja shamppanjaa, mutta siihen tulee pyrkiä. Lissää kiitos!
  9. Päätin sitten että miksipä ei tilata tuolta rapakon takaa, jos kerran edullisesti saa ja valikoima laaja. Suomalaisten myyjät silkkikukat tuntuu olevan samoissa hinnoissa kuin aidot kukat (eli kalliita) ja kaiken helppouden, säilyvyyden ym lisäksi miksi haluan silkkikukkia on se, että ne ovat edullisia! (tai ainakin siellä The Bridal Workshopissa olivat.. ). Tammikuu09 kirjoittelit tuolla ylempänä, että Silkspecialtiesista vastataan tosi nopeasti.. Laitoin muutaman päivä sitten sähköpostia ja ainakaan vielä ei ole kuulunut mitään. Toivotaan että vastaavat pian, olen hiukka kärsimätön nyt näiden kukkajuttujen kaa kun meinas suunnitelmat mennä piloille!
  10. Voi itku, olin suunnitellut jo millaisen kimpun tilaan itselleni ja millaiset vieheet ym kukkajuttuha tuolta http://www.thebridalworkshop.com/ mutta ilmoittivat sitten, etteivät enää lähetä tilauksia ulkomaille! Syy kuulemma se, että liian monet paketit ovat kadonneet postissa.. Pitää keksiä joku muu paikka sitten mistä tilata.. Nuo kaikki muut paikat vaan tuntuvat olevan USA:sta, joten jos sieltä tilaa niin sitten tulee tullit ja alvit päälle ja hinta nousee.. Tietääkö kukaan mitään paikkaa Euroopasta, josta voisi tilata noita silkkikukkia (siis morsiuskimppuja ja vieheitä)? Toki tilaaminen rapakon takaakin onnistuu, mutta mieluiten Euroopasta tilaisin niin ei tulis niitä tullimaksuja.. Voi että harmittaa kun eivät tuolta BridalWorkshopista enää lähetä, tykkäsin kovasti niiden kimpuista ja valikoima oli laaja plus hinnat tosi edulliset..
  11. Mariée

    Disney-valsseja

    Täällä on kyselty jo Disney rakkauslauluja, mutta listattaisko tähän ketjuun Disney-elokuvista tuttuja (tai vähemmän tuttuja) valsseja, jotka sopisivat häävalsseiksi. Olisi ihanaa tanssia häävalssi jonkin upean ikivihreän Disney-klassikon tahtiin! Miten niin, minäkö Disney-fani?? Tämä on ensimmäinen, joka minulla tuli mieleen: One day my prince will come elokuvasta Lumikki. Lisää kiitos!!
  12. Nostelenpa tätä ketjua ja kyselen vinkkejä bändeistä ja orkestereista! Kaikki tieto kiinnostaa, mitä maksoi, soittotaito.. Erityisesti kiinnostais tietää, onko Kouvolan/Kymenlaakson alueella bändiä, joka taitaa U2:n biisejä?? Kovia "uukakkos" faneja ollaan sulhon kaa molemmat ja mikäpä sen mukavampaa olis kuin pyörähdellä lempibändin biisien tahtiin. Yllätyksekseni kuitenkin tähän mennessä vain yksi bändi (olen selaillu tosi monien nettisivuja) ilmoittaa soittavansa U2-biisejä! Joten jos tiedätte U2-taitoisia bändejä läheltä tai kauempaa niin otamme suurella kiitollisuudella tiedon vastaan!!
  13. Avasin uuden aiheen kun huomasin, ettei Kymenlaakson papeista ja kanttoreista ole keskustelua. Kertokaahan siis kokemuksia alueen em. henkilöistä (tervetulleita kokemukset niin vieraan, morsiusparin kuin ihan vain jumalanpalveluksessa papin saarnan kuulleen henkilön osalta). Emme ole asuneet Kouvolassa kauaa ja pappi olisi hakusessa, mutta ketään emme tunne. Siispä hyvät naikkari-siskot valaiskaahan tietämystänne!
  14. Tämä on kanssa todella upea kampaus!! .. No en saa kuvaa linkitettyä kun se on liian iso, mutta tässä linkki kuvan sivulle: http://images.askmen.com/galleries/model/t...s-picture-1.jpg
  15. No kylläpä te ootte päässy halvalla!! Mä oon varannu kampauksen- ja koekampauksen (100e), ennen häitä hiusten värjäyksen ja leikkauksen (77e), rakennekynnet (60e) ja kaason jaäidin kampaukset (2x35=70e). Yhteensä nämä tekee 307 ja mä luulin pääseväni halvalla! Näyttävästi maksankin palveluista paljon.. Pitänee harkita, josko kysyisy muualtakin.. Tämä paikka on Kouvolassa ja aktiivisesti mukana alan kilpailuissa ym et ammattitaitoisia pitäs olla..
×
×
  • Create New...