Jump to content
Naimisiin.info

kara

Rouva
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pohjois-Pohjanmaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

778 profiilin katselua

kara's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. kara

    Taustamusiikkia häihin

    Minä olen, otan vielä sen offline- jutun, joten jos yhteydet menee niin musiikki jatkukoon. Suosittelen Spotifyn käyttöä, ihan on laillista puuhaa Meillä oli häissä Spotify-soittolista. Silloin ei vielä saanut offlinea, joten homma meni vähän säätämiseksi, kun yhteys katkesi välillä. Muuten oli mahtava juttu ja ihastuin erityisesti Norah Jonesiin ruokailun taustamusiikkina. Nyt suunnittelen toisia juhlia, ja ajattelin tuota Spotify offlinea. On se vaan kätevä!
  2. Minä kysyin papilta, että onko ok ja olihan se. Hän oli jo eläkeiässä, mutta muuten rento. Kukaan vieraista ei kommentoinut.
  3. Meillä oli Oskar Merikannon Onnelliset, joka on 6/8, mutta meni hyvin "valssina". Tosi kaunis instrumentaalinakin.
  4. kara

    Oulun kukkakaupat

    Tilasin kukat KukkaMaariasta Kaakkurista ja olen tyytyväinen palveluun ja kukkiin. Sain todella kauniin ja kestävän pionikimpun (käytin sitä jo torstaina kuvissa ja se vietiin välillä liikkeeseen säilytykseen) ja ammattiapua pöytäkukkien suunnittelussa. Pöydissä oli gerberaa, joka kesti hyvin ja oli aika edullinen. Katariinan VIP-kortilla sain heittokimpun ilmaiseksi.
  5. kara

    Taustamusiikkia häihin

    Onko kukaan kokeillut Spotifya taustamusiikin soittoon? Sieltähän löytyy melkein mitä vaan ja soittolistoja voi tehdä ... Ja jos ottaa päiväpassin, niin väliin ei tuu mainoksiakaan.
  6. Pionikimppu vaaleanpunaisesta Sarah Bernardista on tilattu tämän ketjun kuvien innoittamana! Häät on kuukauden päästä ja nyt jännitetään, saako pionia vielä silloin. Pitäkää peukkuja! muoks. Onnistui! Sain ihanan pionikimpun huomista varten! Kuulemma valkoisen pionin kanssa olisi tehnyt jo tiukkaa.
  7. Glitterissä oli sellaisia spiraalivartisia, ja halvempia kuin ne, joihin oon nettikaupoissa törmännyt. Itse en ostanut helmipäällä vaan strassikoristeella, 6 kpl 4,50€.
  8. Paljonkos tällainen kirja maksaa?
  9. kara

    Taikataikina

    Nostellaas vähän vanhaa ketjua. Sain idean, että taikataikinastahan vois tehdä menu- ja ohjelmalappusille pidikkeet. Eli vähän samaan tyyliin kuin paikkakorteille (pidikkeeseen vako, johon kartonki laitetaan pystyyn). Onko kellään kokemusta tai kuvia tällaisesta? Paistamisen jälkeen maalaus spraymaalilla.
  10. kara

    Oulun seutu

    On, tosin olin häissä töissä köökin puolella. Keittiö oli toimiva ja astiat ok. Sali oli tilava samoin kuin se sali, jossa oli buffetpöytä.
  11. kara

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Tää oli kyllä hauska!
  12. kara

    Mistä hääkengät?

    www.brandos.fi löytyy myös koon 35 hääkenkiä. Haulla voit hakea esim. vain tuon koon kenkiä. Tilasin sieltä omani (tosin koko 36) ja olen tyytyväinen. 30 pv:n palautusoikeus.
  13. Evankelis-luterilaisen kirkon www-sivuilla (www.evl.fi/avioliitto) sanotaan "Pukeutuminen Sulhanen pukeutuu yleensä tummaan pukuun. Mahdollisia asuja ovat myös frakki (iltahäät), smokki tai saketti. Morsiamen hääpuku on useimmiten valkea ja pitkä juhlahame. Tärkeintä hääpuvussa on, että morsian on itse tyytyväinen omaan asuunsa juhlapäivänään. Bestman pukeutuu yleensä samoin kuin sulhanen. Kaasolla on useimmiten vaalea asu mutta muunkin värinen sopii, sopivia värejä voi löytyä esimerkiksi hääkimpusta. Vieraat pukeutuvat häihin juhlavasti. Kokovalkoiseen asuun on morsiamella hääpäivänä yksinoikeus. Kirkossa vihittäessä on hyvä kunnioittaa tilaisuutta jumalanpalveluksena ja esimerkiksi hihattoman leningin kanssa on hyvä pitää jakkua." Nämä ovat kohteliaita suosituksia. Tulkitsetteko tuon viimeisen lauseen koskevan lähinnä häävieraita vai myös morsianta?
  14. Satuin katsomaan eilisen jakson ja olen täysin samaa mieltä! Ohjelmaan olisi voinut valita jotain muutakin kuin kuvaa tirskuvista morsiusneidoista papin puheen aikana. Ohjelman ois myös voinu lopettaa jotenkin muuten kuin että sulhanen joutui laulamaan karaokea, vaikkei oikeasti yhtään tykännyt tilanteesta. Mutta tosiaan oikeaa elämää, eikä mitään siirappista unelmaa Satuhäät on. Meitä on moneksi!
  15. kara

    Teemana pionit

    Nostellaanpas tätä... Löytyisikö lisää ideoita pioniteemaan? Haluaisin kehitellä kutsuun pionin kuvan. Onko kukaan bongannut pioniaiheisia servettejä tai papereita?
×
×
  • Create New...