ansqli

Rouva
 • Viestit

  55
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä ansqli

 • Taso
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

302 profiilin katselua
 1. ^ Olimme häämatkalla Sabahissa joulukuun alussa 2006, ja silloin säät olivat ihan hyvät. Lähes joka päivä satoi hetken iltapäivällä, mutta se ei mitenkään haitannut, paremminkin raikasti vain ilmaa. Aallokkoa oli hotellin (Nexus) omassa rannassa niin että uimista ei suositeltu, mutta kahlailu oli silti tosi kivaa. Vesien kirkkaudesta en osaa sanoa sillä emme snorklanneet tuolla Kota Kinabalun seudulla, mutta toisella puolella Sabahia siinä ei ollut moittimista. Retkistä suosittelen ehdottomasti yhden yön retkeä Sandakaniin, josta sitten pienelle kilpikonnasaarelle ja orangutangiin. Se oli ehdottomasti yksi matkan parhaita elämyksiä, mutta mitään luksusta kilpikonnasaarella majoittumisesta ei kannata odottaa. Uskoisin että näitä järjestetään vieläkin, vaikka omat kokemukset ei niin tuoreita enää olekkaan.
 2. Camilla: Minulle tuli viime vuonna heinäkuussa pionikimppu kukkakauppa Blommarista. He tilaavat kukat Suoraan Hollannista, eikä saatavuudessa ollut ainakaan tuolloin mitään ongelmia. Ainoa mikä oli epävarrmaa oli hinta, joka riippui pionien sen hetkisestä saatavuudesta.
 3. Meille lääkäri määräsi Lariamia, tosin Sabahilla tartuntavaara on kai huomattavasti suurempi kuin muualla Malesiassa. Vähän hirvittää ne sivuvaikutukset, mutta onneksi ei kumpikaan olla yleensä oltu hirveän herkkiä lääkkeille.
 4. Ollaan lähdössä marraskuun lopussa Sabah+Kuala Lumpur yhdistelmälomalle. Hotellina meillä on Sabahilla Nexus Karambunai, josta kuulisin mielelläni kokemuksia. Se ei vaan taida olla lähellekkään niin suosittu kuin Shangri La Rasa Ria ja Shangri La Tanjung Aru. Erityisesti haluaisin kuulla retkistä joita olette matkoillanne tehneet. Onko joku käynyt sillä kilpikonnasaariretkellä? Se on aika kallis, mutta voisi olla hintansa arvoinen. Saako retkiä hyvin varattua paikan päällä, vai pitäisikö jo suomessa tietää mitä haluaa nähdä, ja kokea?
 5. Pehmeämpää tyllia haluavien kannattaa etsiä silkkitylliä. Sitä löytyy ainakin tilaamalla ja varmaan paikanpäältäkin silkkiä myyvistä liikkeistä. Se on ihanan pehmeää ja ilmavaa, ja neulos on samalainen "reikäinen kuin normaali tyllissäkin. Hintaa tietysti on hieman enemmän. Itselläni on vielä huntu kesken, mutta voin laittaa tarkempia kokemuksia kun saan sen valmiiksi.
 6. maizu, En osaa paljoa auttaa, kun itse aikoinaan onnistuin tavoittamisessa ihan noiden nettisivuilla olevien numeroiden kautta. Koska kyseessä on kunnan työntekijä, voisit ehkä yrittää saada yhteyden kunnan puhelinvaihteen kautta, jos vaikka sivuilla olevat numerot ovat vanhentuneet. Kuvia kaipaisin itsekin lisää, joten siihenkään asiaan en osaa auttaa.
 7. Ja Aleksanterin kirkosta kuulemma repivät pihan auki ensi kesänä...
 8. Kontulan heinä ja elokuu 2006 varattiin jo viime syksynä loppuun, epäilisin että nyt on menny jo kesäkuukin. Eli vuotta ennen ei riitä. Tosin ainahan voi tulla peruutuksia, vaikka suosituimmille päiville taisi olla pareja varasijoillakin.