Laura_77

Rouva
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

About Laura_77

 • Rank
  Juniori
 • Birthday July 5

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kuulostaa hyvältä! Oltiin myös yksissä häissä heinäkuussa, joissa oli tuo 1st chef Anu (eli Lounaskulma) ja ruoka oli kyllä tosi hyvää. Omia häitä odotellessa...
 2. Utissa on ainakin Kuivalan ns-talo, kuvia tuossa ylempänä. Sinne mahtuu samaan tilaan varmasti ne 120 henkeä (enemmänkin!) ja tilaa jää erikseen pöydille ja tanssi/ohjelmalattialle samaan saliin. Meillä piti siis olla siellä häät mutta toinen paikka veikin sydämet. Kunnalassa oon ollut yksissä häissä ja vähän epäkäytännöllinen se on ton kokosille häille kun tosiaan kaikki ei mahdu esim. seuraamaan ohjelmaa tai syömään samassa tilassa. Hmm..muita paikkoja ei tuu nyt äkkiseltään mieleen Sippolan kirkon läheisyydestä.. Niin, no onhan Liikkalan vpk-talo siinä hyvinkin lähellä ja varmaan tuo 120 menee sinne. Riippuu hyvinkin paljon siiitä minkätyylisessä paikassa haluaa juhlia.
 3. Meillä maksoivat itse, ja ihan itse valitsivat pukunsakin. Jos olisin jotkut tietyt halunnut niin olisin luonnollisesti ne myös kustantanutkin. Mun mielestä se on reiluinta niin elleivät kaasot nyt ehdottomasti haluais niitä itse maksaa. (Vähän OT, mut mikäli bestmanit haluavat hommata itselleen myös liivit ja plastronit, niin vuokraamme ne heille.)
 4. Tänään oli just juttu sanomalehden välissä tulleessa seurakunta-lehdessä, että kannattaa ehdottomasti kysellä, jos haluaa jotain erikoista. Siinä kanttori kuitenkin mm. nosti just tuon Star wars -biisin esille siinä mielessä, että sai kuvan ettei siihen "suostuta". Sit siinä oli semmosta, et jos laulussa mainitaan "jumala" niin se ei tee vielä siitä hengellistä/kirkkoon sopivaa mut toisaalta jos osaa hyvin perustella miksi jonkun biisin haluaa niin voi olla että toive menee läpi. Että kysymään vaan!
 5. ^mun mielestä et menettänyt mitään... (mainittakoon, että Satuhäitä oon kyllä äänestänyt )
 6. Sitten Lounaskulma Kouvolassa järjestää myös pitopalvelua. Kokemusta ei vielä ole, mutta ainakin yhteistyö on tähän asti sujunut moitteettomasti.
 7. Meidän häitä juhlitaan ensi kesänä täällä: Eli Tolkkilan kartanossa Elimäellä.
 8. Ajattelin pistää tänne kuvia, jos joku saisi niistä ideoita. Henk.koht. tykkään tällaisista kaikkein eniten ja jotain tämmöstä meillä todennäkösesti tulee olemaankin.
 9. Mulle tuli ihan äkkiseltään mieleen, että jos on lapsia tulossa häihin niin häälehdessähän voisi olla jotain väritettäviä kuvia heitä varten? Ja tietty värikynät sitten "lapsellisiin" pöytiin. Jaksavat ehkä vähän paremmin istua pöydässä..
 10. Olin yksissä kolmekymppisissä siellä (siis ^) viime kesänä. Minusta itse paikka on oikein toimiva ja siisti kun on vissiin aika hiljattain remontoitu, mutta ulko"tilat" on minusta vähän kurjat kun on vaan sorapihaa ja iso tie menee lähellä jne. Abc:kin on ihan vieressä.
 11. Ajattelin tänne informoida, että tän päivän Kouvolan Sanomissa lukee, että Aitomäen NS-talolle kaavaillaan päiväkotia... Ei siis oo päätöksiä tehty suuntaan tai toiseen, mutta tämmöstä suunnittelevat.
 12. Vinkkinä tänne Kuivalan NS-talo Utissa.. Tässä omia kuviani huiman isosta salista ja huoneesta, johon voi kattaa buffetpöydän. Hyvä keittiö löytyy ja siisti valkoinen astiasto muistaakseni 200:lle. Lisäksi martoilta vuokrattava kahviastiasto löytyy paikan päältä. Vuokra kesäaikana 450e jos eivät ole nostaneet hintoja.
 13. Ihania ajatuksia teillä. Vaikka ei henk.koht. kokemuksia olekaan, niin kuulostaa hyvältä!
 14. Satuhäät. Minusta on ihan kiva, että pariskunnasta kerrotaan (olen vissiin outo ), mutta olisi toki mukava kuulla enemmän vaikkapa just siitä miks johonkin valintaan päädyttiin. Hyvä, ettei enää ole juontajaa (Satu Ruotsalainen - vaikukasenytoli) eikä sitä horoskooppi-osiota... Meidän häät tuntui siltä, että on joku (jenkki?)formaatti alla. En tykkää siitä, että (oletettavasti joka jaksossa) annetaan jotain "tehtäviä" yms. Mun mielestä olisi mielenkiintoisinta vaan seurata tavallisen pariskunnan häävalmisteluja sen kummemmin niihin puuttumatta. Mutta siis tämä onkin varmasti se Meidän häiden "formaatti", että ns. annetaan neuvoja jne. Jakson pariskunta varmasti vaikuttaa kummankin ohjelman mielenkiintoisuuteen katsojan mielessä - voisin kuvitella. Yleisellä tasolla siis Satuhäät voittaa 4-2.
 15. Mäkin oon ihastellut karkibuffa-ideaa jo pidemmän aikaa mut samalla miettinyt, että kun meille tulee (tai kutsutaan ainakin) lapsia yli 30 (0-13v.) niin huhhuh sitä sokerihumalaisten määrää.. Eilen keksin (mahdollisen) ratkaisun: laitetaan buffa vasta illalla iltapalan aikoihin (tai vähän aikasemmin, tai vaikka iltapalan tilalta..tai no.. Hmm, kuten voi huomata, mietinnän alla vielä. ) ja vain muutama karkkilaatu ja suolapähkinöitä ja -tikkuja, poppareita tms. naposteltavaa lisäksi. Vois olla ihan kiva juttu, mutta..mietitään..