Jump to content
Naimisiin.info

marges

Rouva
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About marges

 • Birthday 10/07/1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Pohjanmaa

Recent Profile Visitors

881 profile views

marges's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Saatiin (melkeen) täydellinen astiasto (laseja vaan vähä puuttuu). hackmanin Tuulia aterimet 10:lle hengelle. Meillä oli äitin vanhoja haarukoita 3 kpl ja veitsiä 3 kpl, 2 lusikkaa aikasemmin. Serkun vaimon isä on ruotsalainen taiteilija, saimme hänen originelliteoksen joka on ihana. Kaikki lahjat oli ihania, vaikee valita niistä mikä oli se ihanin!
 2. Sain Kalevala Korun Vanamo-sormuksen. Toin kultasepänliikkeestä KK:n kuvaston ja ympyröin siitä sitten eri sarjoja että mitä se sitte vois ruveta antaan hääpäivälahjaksi. Hän valitsi sitten ton Vanamon. Mies ei osaa ostaa mitään persoonallista lahjaa ja jos ei anna tarpeeksi ajoissa ihan realistista vinkkiä mitä ostaa lahjaksi niin sitten en saa mitään. Eli nyt on ainakin toi hääpäivälahja -juttu kondiksessa. Miehelle ostin KK:n hopeisen lintu-sormioketjun. Ostin hänelle joskus kauan sitten hopeisen solmioketjun mutta hups vaan pesin sen pesukoneessa ja se meni rikki. Eli toi tuli tarpeeseen.
 3. Meillä kaikki toi lahjan. Monet oli ostanu kimppalahjan ja kaveriporukoista ainakin yksi nainen oli tajunnut että otetaan kaikki siihen kimppalahjaan mukaan siitä tietystä kaveriporukasta. Pari tyyppiä olisi voinut tulla paikalle ilman lahjaa ja se olisi ollut ihan ok koska ovat "sellaisia tyyppejä" että ei välttämättä tuu mieleen pitääkö ostaa lahja häihin mennessä vai ei. Kaikki ne, jotka ei tullu häihin, mutta oli kutsuttu muisti joko lahjalla tai sitte lähetti onnittelukortin. Serkku, jonka kanssa ollaan erittäin vähän tekemisissä ei lähettäny mitään mutta soitti ja jutteli pitkän tovin päivää ennen häitä. Se oli tosi mukavaa. Välitti myös veljeltään ja äidiltään terveiset kohteliaasti ja toivotti onnea meille myös heidän puolestaan. Mun entinen sijaissisko siskonsa kanssa (siis siskokset, jotka asu meillä sijaislapsina mutta muutti takas äidilleen myöhemmin) oli ilmottanu että tulee paikalle mutta sitte hääpäivän aamuna laitto tekstarin että ei tuu koska ei oo rahaa. Toinen siskoista ei ilmottanu mitään. Ei tullu sitte mitään onnitteluja heiltä. Yksi vieras ei lähettänyt mitään, mutta hän juuri vastikään muutti Englantiin ja oli säästänyt matkarahat häihin tuloa varten mutta joutui sitten perumaan viime hetkellä koska ei saanut uudesta työpaikasta lomaa tai vaihdettua vuoroja. Tyyppi muutti Englantiin tehdäkseen uraa kokkina/keittiömestarina ja tuo uusi työpaikka oli joku huippuhieno ranskalainen ravintola missä oli hyvät urakehitysmahdollisuudet. Ei siis viittinyt riskeerata uraa ja saada potkuja, koska oli 2kk jo ollut töissä Mäkkärissä sitä ennen. No, anyway, harmi oli kova kun hän ei päässyt paikalle mutta toivottavasti ollaan menossa "hänen" ravintolaansa syömään häämatkalla! ;D Se on sitten varmasti paras lahja mitä häneltä tullaan saamaan kun jos ja kun häämatka suuntautuu Lontooseen, varmaan kaveri viettää kanssamme aikaa. Kaameeta kuulla tosta että joku on varastanu toisten ihmisten lahjat!!! Toivottavasti voro saadaan kiinni koska toi on tosi törkeetä.
 4. Hääyö meni odotuksien mukaan vaikka olin valmistautunut siihen että saattaisimme olla väsyneitä ja mennään vaan suoraan nukkumaan. Mutta ei oltu kauheen väsyneitä vaikka mulla oli kipeet jalat ja hääyö oli täydellinen, vielä enemmän mitä olin kuvitellu/suunnitellu. Lilluttiin poreammeessa hotellin president-sviitissä ja sitte mentiin sänkyyn ja sitte ruvettiin nukkumaan. Sänky oli ihana varmaan 200x200cm sänky. Aamulla noustiin klo 10:20 herätyskelloon koska oltiin tilattu aamiaista huoneeseen klo 10:30. Katteltiin sitte siinä olympialaisia ja syöpöteltiin soffalla. Huoneen olis saanu luovuttaa klo 14 mutta me mentiin kotiin jo klo 12. Ei jaksettu olla enää erossa kissoista. Kotona sitte ootteli kissankakkakikkare vessan matolla mut ei muuta kissat ollu hajottanu. ;D Noin klo 14 nato toi meidän lahjat ja sitte meni loppuilta niitä ihaillessa, avatessa ja kootessa. Äiti toi joskus klo 16 meille rääppiäisiä ruuasta. Oltas haluttu auttaa juhlapaikan siivouksessa mutta kenelle soitettiinkin niin olivat vihaisia että ette te saa tulla tänne siivoamaan! : Ihan kiva niin, oli jalat vielä poikki tanssimisesta. Tuo hääyösviitti oli häälahja molempien vanhemmilta. Olin varannu sviitin joskus vuoden alussa ja aattelin että on rahaa sitte siihen mut ei ollukaan. Onneks vanhemmat tuli mukaan sitte ja anto ton lahjana.
 5. Sitten ku oli kirkko varattu niin pyysin kaasoja. Samalla siis kerrottiin perheelle että ollaan menossa naimisiin.
 6. Anoppi oli ennen sietämätön mutta nyt se alkaa oleen ihan ok. Oon kai kouluttanu kunnolla. ;D Varmaan sitte jos joskus hankitaan/saadaan lapsia niin anopilla pääsee [taas] mopo mettään ku se oottaa ihan kieli pitkällä lapsenlapsia ja ei varmasti pysty olla neuvomatta joka lapsenhoitoasiassa. Tällä hetkellä mun oma ISÄ on ihan kamala. Sen bändi esiintyy meidän häissä ja nyt se on huseeraamassa ku olis hänen omat häänsä. : > Sanoo vaan mulle että hääjuhla-asiat ei mulle kuulu... :'( Onneksi muilla, varsinki kaasolla joka oikeesti vastaa ohjelmasta, on järki kädessä että yhdessä toppuutellaan tota isää!
 7. Kiitoksia palautteesta! Sulholta tuli jyrkkä EI yhteislaulun suhteen... Päätimme siis jättää yhteislaulun pois. Laskeskelimme myös että vieraista on ehkä 5 henkilöä jotka todennäköisesti haluavat laulaa yhteislauluja ja ne muut 120 vierasta sitten eivät... Eli parempi ilman. ;D
 8. Hei! Painiskelen tässä yhteislauluasian kanssa ja päätin kysyä fiksummilta, eli naikkareilta, neuvoa. Onko yhteislaulu perinteisesti osa hääjuhlaa? Eli kun on vähän boolia maistettu ja tanssittu niin juhlaväki alkaa odottelemaan että milloin sitä lauletaan lauluvihkosta yhdessä lauluja? Kertoilkaas mielipiteitänne yhteislauluasiasta, kiitos!
 9. Jos meidän häihin tulee morsiamen ryöstö, en ole sitä vastaan että lunnaita kerätään. Mutta jos BM tolleen alkaa "nolaamaan" porukkaa ("Herra! Laitoitte vain 200€ lunnaisiin... Jospas kaivaisitte vielä enemmän kuvetta?!" spiikattuna lavalta) niin sitten kyllä suutun. Mielestäni saa laittaa niin vähän tai paljon kun haluaa. Tai ei ollenkaan. Ja tuota sitten painotan ohjelman järjestäjille. Siskon häissä oli ohjelmassa morsiamen ryöstö ja silloin hääväki itse sanoi että hei, älkää unohtako kerätä lunnaita... Oli sitte pakko laittaa joku keruuastia kiertämään.
 10. Täytyy varmaan ostaa ne siniset alushousut kun en keksi muuta sinistä! ;D Vanhaa: Mummin kaulakello (mummin äiti on sen saanut häälahjaksi - sen jälkeen kaikki lapset, lapsenlapset ja lastenlastenlapset on menny se kaulassa naimisiin.. ihanaa kun saa jatkaa tuota perinnettä!) Uutta: Tiara, alushame, sormus ja puku Jotain sinistä: Pikkuhousut Jotain lainattua: Äidin huntu And a sixpence in her shoe: vanha 10 pennin kolikko! 8)
 11. Hei! Tässä meidän kutsuteksti jos siitä on apua. Kutsujina molempien vanhemmat. Vi har glädjen att bjuda Er att närvara när vår dotter Morsian och vår son Sulhanen svarar Ja till varandra i Kirkkonimi lördagen den 14. augusti 2004 kl. 14.00 Efteråt firar vi bröllopsfest på Juhlapaikkanimi. Mamma och Pappa Mamma och Pappa Toivottavasti tosta on apua.
 12. Hmm.. toivottavasti mun varaus vielä pitää. Varasin viime kesänä Emilian ja toivottavasti ei jäädä "tyhjän päälle" kun ei lyöty lukkkoon menua heti silloin. Sovittiin kyllä sopimus varmaksi ilman menua. Sovittiin että menu varmistetaan maaliskuussa. Pitää varmaan soittaa sinne mahd pian. Leila Orava silloin tosiaan osasi sanoa puhelimessa sen kummemmin kalenteriin katsomatta että ei meidän hääpäivä hänelle sovi, ei taida sitten meille jäädä muuta pitopalvelua jos Emilia jättää meidät pois. >
 13. Toi Leila Orava oli ihan kumma... Lähetin tarjouspyyntökirjeen toukokuussa ja ei kuulunut vastausta. Soitin kolmisen viikkoa sitten sinne ja kysyin onko vapaata hänellä ensi elokuussa. Lupasi varmistaa tehdyt varaukset ja soittaa vielä samana päivänä takaisin mutta ei kuulunut mitään. Soitin viikon päästä uudelleen ja vastaukseksi sain "ai, olin sairaana ja ei silloin voi tehdä töitä" -tyylisen vastauksen ja sanoikin sitten ihan suoraan että hänellä oli jo elokuun 14. päivä varattu. Ei taida olla tällä henkilöllä oikein asiakaspalvelutaidot kohdallaan... Nyt on onneksi varattu Leipomo/Juhlapalvelu Emilia. :)
 14. Puhelinluettelossa on ainakin Pitopalvelu Catering ST (varastotie 4, 06-8220545), jonne lähetin tarjouspyynnön, mutta en saanut MITÄÄN vastausta. Eli en välttämättä suosittele. Toinen paikka mistä oon saanu ennen ihan hyvää palvelua (ei häissä, mutta ruokaa juhliin kuitenkin) on Leipomo-juhlapalvelu Emilia (Kustaa Adolfinkatu 74), jos ajelet ohi niin lukee ikkunassa isolla HÄÄT niin ei voi missata. En oo vielä saanu liikkeelle Emilia tarjouspyyntöä että en tiiä mitä he velottavat.
×
×
 • Create New...