Jump to content
Naimisiin.info

jompso

Rouva
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa

jompso's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Kannattaa kyllä ottaa poliisiin yhteyttä, vaikka olisi pienistäkin summista kyse. Itse olen kerran jo rikosilmoituksen käynyt tekemässä eikä minun asiaani ainakaan kukaan vähätellyt ja saatiin asia selvitettyä. Tsemppiä
 2. Mä olin ajatellut sellasta pientä "jekkua" muutamille valituille, kun he mulle kaikessa hauskuudessaan vinoilivat kutsussa olleesta pyynnöstä ilmoittaa syöttötuolin tarpeesta... Laitan sitten heidän paikalleen ne syöttötuolit! "Jaa, mää kun ymmärsin, että tarviit....." Siis eihän sitä nyt millään voi ymmärtää väärin, mutta vinoillaan sitten takasin.
 3. Kyllä meilläkin otetaan kuvat ennen kirkkoa. Ei ole kenenkään kiva odotella nälissään....
 4. Meillä ollaan itse kutsujina ja ilmoittautumisia ottaa vastaan vain morsian eli minä Joku ihme tarve pitää kaikki langat käsissä! Aiemmasta kokemuksesta voin kyllä sanoa, että näin toimii meillä parhaiten. Varsinkin kun on saatava kaikille vieraille yöpaikka.
 5. Kaiken järjen vastaisesti ollaan nyt kuitenkin varattu tuo paikka... jaiks! Tähän asti se on kuitenkin sitkutellut ja koko kesä on ollut häitä täynnä, joten päätettiin luottaa heidän järjestelyihinsä. Katotaan kuin käy... Nyt jo ihan rennoin mielin asian kanssa.
 6. Onko kukaan morsian pitänyt malja-/tervetuliaispuhetta? Ajattelin lohkaista ja sanoa pari sanaa, että vieraatkaan ei pitäis meitä vaan näyttelyesineinä koko juhlan ajan. Tuntuu, että se vois jotenkin vapauttaa tunnelmaa, jos siinä sanois jotain. Mut siitäpä pieni kysymys: voiko tässä vaiheessa kiittää jo kaikkia avustajia ja tukijoita? Vai pitäiskö sitten illemmalla vaikka sulho laittaa sanomaan pari sanaa? Me ei oikein välitetä runoista ja rfiilistelyistä, joten nuo tervetuliassanat ois meille paljon parempi juttu...
 7. Jos ei tarvitse olla ihan Tampereeln kyljessä, tätä minäkin suosittelen! Meillä oli firman juhlat tuolla vähän aikaa sitten ja oli aivan ihana paikka. Ruoka oli hyvää, tilaa oli riittävästi (meitä oli varmaan noin 300 hlöä, mutta pienempi määräkään ei saa varmaan paikkaa tuntumaan liian isolta). Alakerrassa siis ruokailutila, joka näyttää kuvissa ahtaammalta kuin oikeasti onkaan ja yläkerrassa upeä tanssitila. Ruuasta paikka saa minulta kyllä tosi hyvät pointsit! Ja paikalle sai vissiin viedä omat juomat? Meillä tarjoiltiin vanhasta hevoskärrystä, cute. Jos pitäisin häät Tampereen seudulle, tämä olis se paikka.
 8. Noniin! Ikinä en ole mitään itseruskettavia käyttänyt, joten sekin piti kokeilla sitten. Mulla oli aivan järkyttävät rajat jääneet rintamuspuolella, kun tahtoo kaikki kesätopit olla samaa mallia. Pitäis sitten syksymmällä vetästä olkaimeton mekko päälle ja päätin kokeilla, pääseekö raidoista eroon. Eilennä laitoin yhden kerroksen Clarinsin kasvoille ja dekoltelle tarkotettua rusketusainetta ainoastaan niihin vitivalkoisiin kohtiin ja voilá! Ainakaan näin normikäytössä ei huomaa mitään eroa normirusketukseen. Täytyy koittaa laittaa toinen kerros ja vähän tummentaa vielä, ettei näy sitäkään vähää... Itse yritän kyllä tasoittaa rusketuksen vielä auringolla ennen h-hetkeä, mutta tää on ainakin tällanen väliaikais- ja paniikkiratkaisu.
 9. Mä en oo uskaltautunu noihin järeämpiin keinoihin ollenkaan... Mut oon kyllä saanu tuloksia tälläsella Natures of Scandinavian suolahammastahnalla kuin TAND. Mulla ei nyt mitkään järjettömän tummat hampaat oo ollukaan, mutta kyllä tällä saa joitain asteita vaaleammaksi. Mamma sattuu olemaan myyjä ja kun toimi hänellä, lykkäs väkisin tuollasen tuubin mullekin!
 10. Heipat! Olisin kysellyt, josko muillakin olisi joskus tullut tällainen ongelma vastaan. Olemme varanneet juhlapaikan Tervon Lohimaasta http://www.bluewhite.fi/showpage.php?id=1 . Tuo paikka on aivan ihana ja mikään muu ei vaan tunnu enää hyvältä. Kuitenkin tuo BlueWhite Resorts, joka paikkaa pyörittää, on todella pahoissa maksuvaikeuksissa. Häihin on vajaa puoli vuotta aikaa... Kannattaako tällaisessa tilanteessa maksaa mitään varausmaksuja? On sovittu, että maksettaisi se nyt keväällä. Ja jos pulju menee nurin, kenelle se sitten menee? Toiveissa olisi saada vuokrata se edes joltain! Jos on muita, jotka ovat järjestämässä häitään tuolla, voitte ottaa yhteyttä [email protected]
 11. Tuolla tampereen kulta- ja jalokivipajassa luvattiin tehdä omasta (romu)kullasta ainakin valkokultaa. Kehui seppä olevansa niitä ainoita, jotka tätä touhua harrastaa. Kuitenkin keltakultaa tarvitaan noin puolet enemmän, jotta saadaan aikaan sama määrä valkokultaa. En tiiä oliko sitten ihan bullshittiä, kun muualla sanotaan, että se ei onnistu. Toisaalta seppä on kyllä sen verran ylepä ammatistaan ja ilmeisen taitava, että voi olla ihan tottakin. Oman vihkini päädyin nyt sitten teettämään Nagualissa. Lopputuloksen pääsen näkemään parin kuukauden sisällä. Palvelu oli loistava plussa!
 12. Nyt olen päässyt Tampereen kulta- ja jalokivipajan sepän kanssa juttusille. Kaverilla on about riittävästi ammattiylpeyttä ja kertoo kyllä mielipiteensä rohkeasti. Jos sinne menee, kannattaa kyllä tietää, mitä haluaa. Muussa tapauksessa ei välttämättä saa ihan sitä, mitä oli alun perin hakemassa! Sepältä saa kyllä hyvin paljon tietoa materiaaleista, istutuksista ym. ja keskittyy asiakkaaseen täysillä. Ja hän tuntuu olevan aika tarkka siitäkin, että kaikki on tehty laadukkaista raaka-aineista. Minä kyllä tykkäsin. Nyt on paha valita. Pajassa tekevät mielellään sormuksen omasta kullasta (14 tai 18K, suomalaisilla leimoilla), mikä helpottaa ympäristöihmisen oloa kummasti! + laskee hintaa roimasti!
 13. Noniin... Nyt olen ehtinyt kiertää muutaman noista paikoista. Tampereen kulta- ja jalokivipajalla ei ollut kultaseppää paikalla, mutta paikalla ollut nainen yritti auttaa mahdollisuuksien mukaan. Minulla oli valmis hahmotelma paperilla ja sain jonkinlaisen arvion siitä, kuinka paljon sormus tulisi maksamaan. Lisäksi kerrottiin, että otetaan mielellään vastaan ns. romukultaa (näytti myös sisäänostohinnat). Sillä saa sitten sormuksen hintaa laskettua. Menen käymään vielä uudestaan. Kannattaa soittaa etukäteen, että seppä on paikalla. Mia Manner ottaa ilmeisesti vähän lisähintaa designista. Hinta olisi siellä 200-300 euroa kalliimpi kuin muissa paikoissa. Itse tykkäsin tosi paljon Nagualista (www.nagual.fi, sivut vielä kesken). Sepät olivat todella ystävällisiä ja molemmat olivat heti palvelemassa. Katselivat piirrostani ja mietittiin yhdessä tarkempia piirteitä. Sen jälkeen sain selkeästi hinnat eriteltynä (työn osuus, kulta ja timantit). Timanttien puhtauteen tms. ei mitenkään vielä perehdytty. Andreasenille en mennyt edes sisään, kun näin siellä sen saman naisen, joka haukkui kihlasormukseni taannoin... hmph! Kannattaa käydä useammassa paikassa. Ehkä teillä synkkaa jonkun toisen kanssa paremmin.
 14. Aika ärsyttävät sivut... "Muut tekevät sekundaa, mutta meillä kyllä osataan." Ihan vaan tuon takia en menis ostamaan. Ärsytysärsytys.
 15. Hei! Hyvä kuulla tästäkin paikasta kommentteja. On ollut pientä epäilystä heidän touhustaan... Paikka on niin hieno, että muutamia kämmejäkin se kestää. Nyt vaan sattuu olemaan sellainen tilanne, että koko paikan tulevaisuus on (TAAS) vaakalaudalla. Meillä on paikka varattuna, mutta saattaa olla, että koko pulju on konkurssissa ennen sitä! Onko kenelläkään kokemusta siitä, että juhlapaikka lähtee alta tällä tavalla? Mitenkähän pitäisi toimia? Tässä on jo alettu hahmotella varasuuunnitelmaa... http://yle.fi/uutiset/alueelliset_uutiset/...ssa_463165.html
×
×
 • Create New...