sarm

Rouva
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About sarm

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 06/06/77

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Minulle tuli myös eurooppalainen sairaanhoitokortti, tuli muuten nopeaa, vihkiminen oli keskiviikkona ja kortti tuli seuraavana tiistaina
 2. Pakko lusikkani laittaa tähän soppaan tilasin täältä http://www.corsets-uk.com/index.asp oikean korsetin ja totesin että hinta ja laatu on hyvä. Yritin etsiä korsettia pohjois suomen alueelta mutta petyin pahasti kun minulle oulussa yhdessä liikkeessä myytiin korselettia korsettina. Teettäminen on toinen vaihtoehto mutta totesin ei ole kuitenkaan siihen asti varaa.
 3. Meille kävi niin että laihduimme molemmat ja hommasimme uudet sormukset. Isommat on tallessa ja koska noiden sormusten hinta ei päätä huimaa joten en tunnne että olisi huono asia. Titaani sormusta voi hiukan isonnuttaa jos on tarvetta. Nyt kun itsellä on sormus nro 2 käytössä niin olen hemmetin tyytyväinen, ei tarvitse pelätä että sormus vääntyisi soikeaksi kuin aikasemmat käyttäväni sormukset. Materiaali on miellyttävä ja jos lihon niin en usko että sormuksen uusiminen tai nro 1 käyttöön otto olisi maailman loppu. Totesin että tätä kokoa pienemmäksi en saa sormiani joten pienempää ei tule olemaan tarvetta, minun täytyy kuihtua todella pahasti ja nivelten mentävä kasaan jos tarvetta ilmenisi. Normaalit turpoamiset ja ongelmat on muidenkin sormusten kanssa mutta tämä on elämää ei sen enempää.
 4. Kaveri tietää että luuhailen tällä forumilla joten hän pyysi kehumaan juuri Virpi Väisästä meikin suhteen, itse voisin sanoa että oli Ystäväni todella hienon näköinen ja meikki kesti koko pitkän päivän. Erityisesti hän kehui ripsen pidennyksiä jotka sopivat hänelle täydellisesti. Vaikka meikki oli näyttävä niin juuri morsiammen näköinen ja kestävyyden totesi olevan hyvä vaikka tanssikin ihan "hiki hatussa" asti Kampauksen hän laitatti Soul Womanissa, ja oli taidokas ja kaunis
 5. Kaveri asui muualla mutta piti viime viikonloppuna häät oulussa, hoidin hänen puolesta kukkien tilaamisen. Hän kävi aikaisemmin Oulussa ja samalla käytiin vilkaisemassa eri kukkakauppoja ja hän valitsi välivainion puutarhan. Pari viikkoa ennen häitä menin ohjeistuksien kanssa tilaaman hääkimppua jossa oli kieloja, ei normaali puska vaan käsivarsikimppu(?), noutopöytään astiaan asetelma, vieheet ja heittokimppu. Voisin sanoa että vaikka en ollut edes kaaso vaan ystävä ohjeistuksen mukaan tilaamassa kukkia, oli palvelu hyvää ja hän joka otti tilauksen vastaan oli todella ammattitaitoinen. Kukat oli upeat, morsian kehui kimppuaan, pidin sitä tyylikkäänä, vieheet oli sievät ja pöytäasetelma oli ihanan näköinen Eli eipä tullut ongelmia, ja palvelu oli hyvää. Se kenen kanssa juttelin totesi että aika hyvin luottaa ystävään kun pyytää tilaamaan mutta hän ymmärsi millaista haettiin. eli suosittelen
 6. Eli totean saman että Bridezillasista ei kannata tilata mitään. Jotenkin petyin kokonaisuutena toimintaa, Tavaraan, laatuun ja toimitukseen ja palautuksen kanssa pelaamiseen. Itselläni joustavuuskynnys meni yli, ja harvoin annan huonoa palautetta mistään mutta nyt tuli olo että kerrankin pitää sanoa että ei kannata.
 7. En kyllä tiedä miten salaista tämäkin meillä on mutta ollaan todettu että naimisiin meno on meidän kahden välinen juttu. Eli naimiisin mennään maistraatissa ja päiväkin on ehkä tiedossa. Sovittiin että salaa naimisiin ja sitten juhlat sukulaisille ja kavereille kunhan kiinnostaa järkätä ja hoitaa. Tämä sopii todella hyvin meille ja muista en sitten välitäkkään, ja uskoisin että ne jotka suuttuvat asiasta ettei pidetä heti juhlia, on vain noiden juhlien takia juhlimassa eikä meidän takia.
 8. Muuten teille titaanisormuksen käyttäjille kysymys että onhan suomessa onnistunut kaiverrus? Aloin pohtimaan asiaa ihan ajatuksen kanssa kun mietin paljonko se voi maksaa, itse uskoisin että normihinta mutta eihän kysyvä tieltä eksy Pitäisi kaiverruttaa tekstiä tuohon omaan sormukseen ja ajattelin että täällä varmaan ihmiset tietää tarkemmin ennen kuin menee edes kyselemään kultasepänliikkeisiin.
 9. Sieltä hyvinkin. Metsästän tässä nyt käyttäjien kokemuksia. liittäisin kuvan jos osaisin, mutta tuo jotenkin tahtoo linkin joten laitampa liitetiedostona toivottavasti alkaa näkyä, nuo näyttää tuossa huomattavan paljon enemmän naarmuuntuneelta kuin oikeasti olevat (opettelen käyttämään uutta kameraa) eli tuossa on on titaniumeran semidome ja dome toinen on kokoa 8 ja toiset 7.25. ainakin nuo semidomet on ollut sellaisessa käytössä minulla että moni mieskin olisi kateellinen kun tungen käteni vaikka minne jahka ehdin ja opin käyttämään uutta lelua niin otan paremman kuvat. (miten tuolla oikein liitetään kuva mukaan kun yritin laitta ylälaidasta liitä kuvaa se alko vaatimaan urlia)
 10. Oletteko tehneet noin, vai tilanneet suoraan tuumamittaisen? Ja tarkoittaakohan tuo sitä, että sormuksen voi saada myös muun kokoisena, kuin nuo valmiit tuumamitat ovat? Minulle kun 9 tuumaa (18,9 mm) on todennäköisesti liian pieni, mutta 9 1/4 (19,2 mm) saattaa jo olla hiukan liian iso. heip, me tehtiin niin että ollaan tilattu tuumamittaiset, eli etsitty sopivin, nyt on menossa kierros nro 2 kun kävi niin että miehen kanssa ollaan laihduttu ja sormistä on lähtenyt samalla lailla kuin muualta kropasta, ei kuitenkaan nivelistä Tehtiin tällä kertaan niin että kiertelin tutut ja sukulaiset läpi ettien sopivaa sormusta eli kokoa ja sen jälkeen tulostin netistä jenkkikoon mukaan olevat mittapaperin ja kun löysin sopivan muokkautuneen sormuksen niin sen mukaan sitten tilasimme 7,25 koon sormuksen (7 on ehkis liian pieni), kiva ylläri sinällään että koko 8 muuttui laihtuessa liian isoksi. Miehen sormusta ollaan kerran jo etsitty pihalta kun se tipahti mutta löytyi vielä. Kuvia voin heittää kunhan saan sormukset käsiini kunhan ne saapuu paikalle ja samalla voisin laittaa kuvia näistä vuoden vanhoista sormuksista. kannattaahan olla tarkka sormuksen koon kanssa että ei pyöri liikaa sormessa mutta ei kuitenkaan ole ahdistava. Tuo on pysyny pyöreänä ja minullakin se kivasti tullut elämisen jälkiä olenhan sellainen joka on tottunut tekemään kaikkea käsilläni.
 11. Eli siis tilasimme sormukset tuolta titanium Erasta jenkeistä, syystä että suomessa teettäminen olisi ollut ihan hirmu kallista ja löydettiin hyvä malli. Tässä käytettiin kuitenkin kolmatta osapuolta joka asuu jenkkien puolella. Katsottiin malli ja paikka mistä tilataan, postituskulut ja tullit ei olisi ollut paha mutta postituskulut katsottiin olevan ilmaiset ja samalla laadun tarkistus tehtiin nopeasti luotettavalla ihmisellä, eli tuttu tilas ne kotiinsa tarkasti kunnon ja muut jutut ja laittoin tulemaan suomeen, posti toi ne neljän päivän sisällä ja ei jäänyt tulliin vaikka olinkin valmistautunut siihen että ne tullataan kävi niin että miehen sormus olikin liian iso ja ajateltiin ettei ehi vaihtamaan mutta katseltiin sivuja ja kas kummaa siellä on 30päivän vaihto-oikeus, pitää maksaa vain joku tietty prosentuaalinen osa Hinnasta. Koska kuitit oli kolmanne osapuolen nimissä lähetettiin sormukset hänelle jenkkeihin ja hän teki asiakaspalautuksen, taas meni kirjeessä neljä päivää. Tosiaan pitää olla tarkka mitä lähettää meren tuollepuolen, posti täti hieman nikotteli paketin sisällöstä mutta kun kyseessä yksinkertaiset sormukset lähte matkaan ja taaskaan ei tullil sanonut mitään, sormus ehti vaihtoon ja koko rumbassa meni 1,5kk vaihtoineen. yhteensä hintaa tuli 75$*2+25$vaihto ja postituskuluja 4.45$*2 plus 5eur suomesta jenkkeihin. nuo postikulut on noin arvioita kun ei muista. Tuosta opimme että kokojen muuntotaulukon käyttö oli hieman etsimisen takana, älä anna miehen mitata ilman valvontaa sormea (joo tää on ok vaikka pienempi on ok, ja laihtuminen käynnissä) ja jos on tuttuja on jenkeissä niin sinne tilaaminen on helpompaa. Lopputulos on kiva, titaaniset semi-domet, leveyttä 8mm ja on ihan oikeasti sellaiset kuin tahdoimme, jotku sanoivat noita massiiviseksi mutta hienoiksi, juuri minulle ja ja miehelle sopivaksi ja opiskelijabudjettiin nähden sopivan hintaiseksi. ' jos etsii jotain tilattavaa kannattaa googletella millaisia lausuntoja on kyseisestä paikasta laitettu.