Heinämorsian 09

Morsian
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Heinämorsian 09

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/24/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tuusula
 1. Nyt on häät juhlittu ja voin lämpimästi suositella Peten pitoässiä! Ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi! Hääkakku oli toiveidemme mukaan tehty ja olin siihen todella tyytyväinen. Henkiökunta oli todella ystävällistä ja homma toimi kaikin puolin loistavasti alusta loppuun asti! Hinta laatu suhde kohdallaan!
 2. Minä annoin uuden nahkaisen lompakon!
 3. Minun morsiuskimppuni (punaista kallaa ja tuoksuköynnöstä) tulee maksamaan n. 150€, sulhasen viehe (kalla) 12 €, muut vieheet (ruusu) 9,50 € kpl, kaasojen rannekukat 19 € kpl, morsiustyttöjen "pallot" ruusunterälehdidtä 29€ kpl ja buffetpöydän asetelma 80 €. Ovat mielestäni aika kalliita, mutta luotan Järvenpään kukkatalon maineeseen!
 4. Kinkkupastasalaatti: Pastaa Kinkkua Juustoa Herne-maissi-paprikaa Kurkkua Tomaattia Viinirypäleitä Paprikaa Kevytmajoneesia Paprikajauhetta Mustapippuria Sinappia
 5. Meillä ilmoittautumiset vastaan ottaa 2 kaasoani, yksi heistä on äitiyslomalla, joten on hyvin tavoitettavissa ja toinen on sitten varalta, jos joku sattuu ilmoittautumaan juuri toisen kaasoni ollessa synnyttämässä. Kusussa oli lisäksi sähköpostiosoitteeni! Kolmas kaaso taas vastaa, jos joku vieraamme haluaa esiintyä juhlassa.
 6. Minä en ole nähnyt läheskään kaikkia sulhasen sukulaisia (asuvat kaukana), enkä sulhaseni ystäviä jotka häihimme on kutsuttu. Sulho taas on nähnyt lähes kaikki sukulaiseni, mutta osan ystävistäni hän näkee ensimmäisen kerran häissämme. Tosin olen kaikista nähnyt kuvia ja nimetkin muistan sekä sukulaissuhteet (jäi hyvin mieleen, kun selviteltiin osoitteita ja tehtiin viimeistä vieraslistaa).
 7. Meille myös tulossa tuo Peten pitoässät. Heillä on hintataso minusta oikein hyvä taisi olla halvimmasta päästä. Itse kysyin tarjouksia sähköpostilla itse tekemästäni menusta ja hinta erot olivat suuria! Tietenkin tarjouksia pyydettäessä on hyvä muistaa, että osalla hinta/ hlö sisältää suoraan kaiken astiat, tarjoilijat, ruoan yms. ja osassa kaikki maksaa erikseen. Peten pitoässiltä meille tuli hintaa kaikkineensa n. 28 €/hlö. Meillä monipuolinen buffet pöytä ja lisäksi 4 tarjoilijaa ja kokki. Kannattaa laittaa suoraan pitopalveluille postia, niin saa parhaimman käsityksen hinnoista.
 8. Kävimme eilen Peten pitoässillä sopimassa häidemme yksityiskohdista ja tarjoilusta. Kaikki toiveemme menun ja aikataulujen suhteen huomioitiin loistavasti! Jätän häiden tarjoilut luottavaisin mielin heille! Itse kuitenkin olen aika tarkka ruuista, sekä tarjoilusta, kun itsekkin alan ammattilaisena olen ollut! Vastasivat kaikkiin kysymyksiin ja keroivat myös paljon omia kokemuksia ja antoivat vinkkejä järjestelyihin ja aikatauluun.
 9. Meillä minä olen selvitellyt pitopalvelut, paikat, papin, kuljetuksen, häämatkat jne. Mutta sulhanen on kaikki ehdotukset katsonut ja kertonut oman mielipiteensä ja mm. häiden värin eli punaisen valitsi sulho. Kutsukortit askartelimme yhdessä ja sormukset valitsimme yhdessä samoin koristeet, ruoat, juomat ja musiikin häihin yms. Joten kyllä meillä sulhokin osallistuu järjestelyihin, paljon enemmän kuin osasin kuvitellakkaan!
 10. Meillä ei myöskään sulhanen näe minua ennen kuin alttarilla. Meillä molemmat halusivat näin ja varmasti parempi sulhaselle, kun ei ole näkemässä mun hermoilua ja stressiä aamulla! Minä menen vanhempieni luokse yöksi ja varmaan yksi kaasoistani tulee sinne myös, sulhanen menee bestmanin luokse, näin myös siksi että kaasot saavat järkättyä meille kotiin jotain kivaa hääyöksi.
 11. Me lähdetään pari päivää häiden jälkeen Floridaan, jossa kohteina meillä Miami 6 vrk, Key West 3 vrk ja Orlando 4 vrk. Perillä meitä odottaa auto ja joka kohteesta on varattu meille huoneisto hotellista huoneisto! Kohde siksi, ettei sinne varmaan tulisi tulevaisuudessa mahdollisten lapsien kanssa lähdettyä ja Floridasta löytyy molemmille runsaasti mieluista näkemistä ja kokemista. Mieheäni ei oikein Eurooppa kiinnosta ja minä olen jo aika monta Euroopan maat kolunnut ja Aasiaan matkustellaan varmasti tulevaisuudessa, kun hinnatkin sinne on huomattavasti halvempia! En malta odottaa ihanaa matkaamme!
 12. Jyskistä löytyy lasikiviä väreissä ruskea, oranssi ja kirkas. Pussissa 450 g ja olivat tarjouksessa 2 pussia 2.95€, normaalista 1 pussi 1,95. Tässä kuva rukseita ja kirkkaista kivistä: http://131.165.52.42/cb/images/15832/51
 13. Jyskistä saa oransseja, ruskeita ja kirkkaita lasikiviä. Pussissa on 450 g ja olivat nyt tarjouksessa 2 pussia maksoi 2,95€, normaalisti 1 pussi 1,95. Kuvassa ruskeat ja kirkkaat kivet: http://131.165.52.42/cb/images/15832/51
 14. Minulta on ihan kirkkaat lasikivet hukassa, mutta joitan ideoita tästä ketjusta jo löytyikin. Täytyy katsastaa ne ja tulla sitten kyselemään, jos ei löydy!
 15. Minä olen etsinyt ihan kirkkaita pyöreitä lasikiviä, mutta nyt niitä ei tule vastaan enää missään. Olen kiertänyt Tiimarit, Ikean, kukkakauppoja, Tarjoustalot, Prismat, Anttilat yms. Viime kesänä niitä tuntui olevan kaikkialla. Onko joku nähnyt niitä jossain lähiaikoina?