maikkeli

Rouva
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän maikkeli kaikki viestit

  1. Pitää tulla tänne kehumaan, koska meillä oli Mari Lehtisalo kuvaajana ja hän otti todella paljon hyviä kuvia! Hintakaan ei ollut ammatilaiseksi kovin paha, kun miettii että saimme noin 800 kuvaa joista about kaikki julkaisukelpoisia (eli epäonnistuneet karsittu ja kaikki katsottu läpi ja kevyesti editoitu tarvittaessa), kuvausaikaa hänellä oli 6,5 tuntia mutta laskutti vain kuudesta. Mari oli mukava kuvaaja, ja erityisesti niin näkymätön että kuvia katsellessa ihmettelee että miten niin hän on tuollakin ollut, mehän oltiin siellä ihan keskenämme - hän tuntui ehtineen joka paikkaan. Varsinkin onnitteluista oli superpaljon kuvia, melkein joka halauksesta! Ihan taiteellisia supermestarilaukauksia oli vähän vähemmän kuin noilla yli tonnin laskuttavilla, mutta sellaista perushyvää pienten tilanteiden tallentamista sitäkin enemmän. Varsinkin häävalssistamme oli kyllä pari mestarilaukaustakin haastavissa valo-olosuhteissa. Täällä muutama kuva, ei montaa mutta esim parhaat tanssikuvat: Hääpäiväkertomus
  2. Mä tilasin just äsken tuolta Hanssonilta. Tulin sit lukee täältä huntujuttuja ja löysin Rosan viestin! Metri tosiaan maksaa postikuluineen 43 euroa! Mä olen ihan rakastunut noihin pehmeisiin silkkitylleihin, täällä on kuvia Hanssonilta ostetuista ja noiden kuvien perusteella tilasin: http://www.sewdeb.com/veils.html Laskeutuu kivasti: Mulle tulee tosin lyhyempi. Tohon reunaankaan ei tarvitse mitään laittaa, saksilla vaan tasoittaa reunat jos alkaa repeillä. Tehdään varmaan mun ompelijan kanssa muotoonleikkaus ja rypytys. Jos jotain kiinnostaa toi tilaaminen Hanssonilta, niin voin kertoa että tosi hyvää asiakaspalvelua heillä on, vastaavat meileihin tunnin sisään ja soitin sinne niin oli tosi mukava ihminen puhelimessa vaikka ei ollut nähnyt niitä mun meilejä. Ja hyvin toimi Skype-puhelu, ei ole edes kallista se. Soitin siksi että heillä ei ole mitään nettimaksujuttua niin puhelimitse oli turvallisinta kertoa Visa-kortin numero, meilitse en sellaisia lähettele. Kankaan pitäisi saapua jo ensi viikolla, huomenna he laittavat sen postiin!
  3. Minusta kannattaa ehdottomasti valita B jos se teidän mielestä sopii teille! Tarvitsette tosin paljon järjestelyä, joten jos se ei viehätä niin sitten ei, samoin jos vieraat inhoavat tämmöistä ja haluavat ehdottomasti ravintolahäät. Ravintolahääkuvauksestasi päätellen tosin teidän suvussa ravintolahäät on niitä tylsiä. Huom meillä itsellämme on kartanohäät eli ravintolatyyppiset ja varsin "fiinit", mutta itse olisin kuvaustesi perusteella mieluummin B-tyyppisissä häissä koska ne vaan kuulosti paljon paremmilta. Yhdessä seurustelua eri porukoissa, välillä vaihtaen porukkaa, rentoaa mutta juhlavaa. Tuollainen mielikuva mulle tuli, toivottavasti saatte sellaiset häät Itsellemme siis toivoakseni tulee myöskin rennot häät sinne kartanoon mutta kyllähän tila vaatii tiettyä panostusta esim pukeutumiselta ja myöskään mitään mölkynpelaamisen tapaista ohjelmaa tuskin on - vaikka se voisi olla kivaakin kaikista. Minusta vaan kuulostaa että teidän häistä voisi tulla tosi tunnelmalliset pitämällä ne omassa paikassa!
  4. Meidän kieltolista: Ei hörselökoristeita mihinkään Ei morsiusparin omaa pöytää Ei morsiamenryöstöä Ei nöyryytystä kellekään, varsinkaan vieraille (vapaaehtoiset improvisaatiohenkiset vieraat voivat ehkä jonkin heittäytymistä vaativan leikin tehdä mutta vain ne ketkä tahtoo sitä - niitäkin löytyy) Ei morsiuskimpun heittoa mutta ojennus kylläkin (piirileikin jälkeen) Ei sukkanauhan heittoa mutta sen antaminen murhaajaleikin jälkeen (sulhasen idea) Ei kirkkovihkimistä Ei vaaleanpunaista (vaikka muuten se on meidän molempien lempiväri) Ei tylliä (huntu tulee muttei polyesterityllistä, silkki ois ok) Ei turhia lahjoja (toivotaan ja ohjeistettu on, että kuitti mukaan jos ostaa listan ulkopuolelta) Ei liian nopeasti loppuvia bileitä (jatketaan sunnuntaihin, halukkaat voi käydä nukkumassa välillä huoneissaan)
  5. Meillä oli A4-kokoisen paperin vetävät kirjekuoret (C4 tai jotain) ja siis kutsu taitettiin kahtia, varovasti. Taitteen sisään sulhanen teippasi mehupillin. Kokeilimme postittaa tällaisen systeemin meille ja se selvisi ihan hyvin ilman pahempaa taitetta - tietty Sveitsiin mennyt kuori on ehkä ollut vähän rankemmassa käsittelyssä kuin toi meille tullut mut kuitenkin. Ja teippinä sulhanen käytti näköjään PostIt-lapun teippiosaa, eli siitä ei jää jälkeä kun sen ottaa pois. Mä tein niin tylysti koko kuorituksen kanssa että lähdin työmatkalle Ateenaan ja pyysin sulhasta postittamaan kaikki... kutsut oli jo myöhässä sulhasen innostuttua vähän viilaamaan kutsua. Sulhanen onkin meillä enemmän se askartelija-nysvääjä ja hyvää työtä tekeekin!
  6. Meillä mies on tottunut näytellessään käyttämään meikkiä ja näytelmiä varten hänelle menee mustaa ripsariakin käherrettyihin ripsiin, joita sulhanen sitten ylpeänä esittelee! Hänellä onkin niin ihanat pitkät ripset että kaikki naiset ovat sitten kateellisia Häämeikkiä ei ole hänelle vielä varattu, mutta varmaan jotain tulee. Hän oli jo huolissaan että saahan hänkin sitten kampausajan, pitääkin kysyä haluaako meikin myös! Kuvauspäivänä tehdään mulle koekampaus mutta meikin teen mullekin silloin itse, niin varmaan meikkaan sulhonkin - siitä mulla onkin jo kokemusta näytelmäajoilta! Tällä kertaa tosin jää se ripsari pois... Niin ja kommentoinpa tuota miesten "meikkiä" vielä näytelmän maskeeraajan kokemuksella: meikin saa hyvin huomaamattomaksi ja sen tarkoitus on vain peittää virheet, tehdä ihosta matta ja luonnollisen näköinen valokuvissa. Jos kuvattaessa (esim studio, auringonvalo) on paljon valoa, meikitön iho näyttää kauhealta varsinkin morsiamen vieressä. Myös varjostukset kuuluvat asiaan (vaikka ei ehkä nenävarjoja kuten näytelmämeikeissä, hih). Tästä saakin hyvin "teknisluonteisia" perusteluita sulhasta varten. Ja itse ainakin maskeeraatessani miehet ovat olleet meikistä ihan innoissaan kunhan ovat vauhtiin päässeet, ja kun annoin heidän itse maskeerata niin vaikeutena oli saada heidät lopettamaan (vrt teinitytöt äidin meikkien kanssa), joten kokeilkaa toki sulhastenne kanssa miltä meikkaus tuntuu ja näyttää niin sulhot voivat hyvinkin päästä juonesta kiinni!
  7. Meillä painatettiin Yliopistopainossa, heillä on muuten myös hääkutsusuunnittelua ja ihan kivan näköisiä kutsuja tossa mallina: http://www.yliopistopaino.fi/fi/painotuotteet/haapaketti Meillä maksoi paljon vähemmän kuin tuo hääpaketti, 1 euro oli kutsu ja 20 senttiä infotekstilappu. Meille sopi itse kutsujen tekeminen taitto-ohjelmalla, koska olemme kaikki (minä, sulhanen ja kaaso) tarkkoja visuaalisesta puolesta ja osaamme käyttää noita ohjelmia, mutta taas askartelu ei sovi kellekään. Paitsi olihan se kivaa sitten omin käsin kirjoittaa kutsuinfoihin kutsuttavan nimet ja kutsukorttien osoitteet, tämä tehtiin sulhasen kanssa yhdessä. Persoonallisuutta ei ainakaan meiltä puuttunut, en ollut ajatellutkaan näin epäperinteistä kutsua mutta meille tuli a3-kokoiset Tuulen viemää-julisteen versiot: Kuva kutsusta
  8. Meillä itse kutsu maksoi noin 1 euron kappaleelta (painettiin 70 kappaletta) ja siihen lisäksi kutsuinfolappu ja kartta sekä kirjekuori 60 senttiä = yht 1,60 plus postimaksu. Kutsu oli painettu A3-kokoinen juliste ja kutsuinfolappu myöskin painossa painettu ja leikattu lappu, joten tuossa on tavallaan kaksi kutsuksi kelpaavaa painotuotetta. Jos ei askertelu ole "se juttu" niin painamalla saa kyllä hyvää jälkeä kohtuuhinnalla!
  9. ..morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. sulhasella valkoinen teetetty silkkipuku ...vihkiminen kirkossa lauantaina zenbuddhalainen vihkiminen ulkona ...hääjuhla sen jälkeen vihkimisen jälkeen siis, ei maistraatin ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa tulee, muttei ryöstöjä tms vaan musiikki- ja näytelmäjuttuja ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta toivottavasti ei muuta kuin juhlapaikan järjestämä morsiushuone - morsiamen huntu - isän saattaminen tämä isän pyynnöstä, ja on perinteestä poikkeava koska zenbuddhalaisessa vihkimisessä isä ei saata... katsotaan miten tehdään - ruusukimppu - hääkarkit ei tule tai korkeintaan hääsuklaat ilman askarteluja - hääauto - hääparia esittävä hääkakunkoriste en tiedä tuleeko, ei ainakaan mitään mautonta - kimpun ja sukkanauhan heitto kimpun ojennan piirin keskeltä - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan toimesta - itse väkerretyt askartelut äitini tekee pukuuni silkkisen lotuskukkakoristeen ja toisen samanlaisen hääpöytäämme, ei muita väkerryskoristeita. Menipäs selittelyksi. Hah, mielestäni olemme tehneet todella perinteisiä häitä mutta ei ne nyt ihan perinteiset taida ollakaan... melkein kaikki yksityiskohdat on olemassa mutta omalla twistillämme.
  10. Minulle naimisiin meneminen on siirtymäriitti. Aiomme perustaa perheen ja (sattuneista syistä) rakentaa talon naimisiin mentyämme, joten elämämme tulee muuttumaan avoliittoaikaan verrattuna. Vaikka olen tietysti rakastanut sulhastani koko ajan täydestä sydämestäni, avioliiton solmiminen tarkoittaa että olemme vakavissamme ja lopultakin meistä tulee "oikeita" aikuisia eikä enää nuoria aikuisia. Sinänsä olen samaa mieltä muiden kanssa joiden mielestä lapsen saaminen on enemmän yhteen sitova asia kuin naimisiin meneminen. Avioitumisemme tarkoittaa, että olemme nyt valmiita tähän lasten hankkimiseen ja samalla muuhunkin sellaiseen vastuulliseen toimintaan. Tämä ei varmaan mene yhtään samalla tavalla esim pariskunnilla, jotka eivät hanki lapsia, mutta meillä menee, saamme sitten biologisia jälkeläisiä tai emme. Kuulostaa aika pelottavalta ja tosi vastuulliselta kun sen noin kirjoittaa. Aluksi minua kyllä pelottikin kun tajusin mitä olemme tekemässä mutta jo pitkään kaikki on tuntunut vain todella hyvältä. Täytämme molemmat 29 tänä vuonna joten kyllähän tässä nuoruusaika sietääkin jo jättää taakse!
  11. Meidän aikataulu: seurustelun aloituksesta 2kk päästä muuttimme yhteen ja 6kk päästä menimme kihloihin. Ei pitänyt olla mitään kiirettä järjestää häitä, mutta viime kesänä sulhasen ehdotuksesta päätimme päivän ja olemme sitten elokuussa 2009 seurustelleet 2v 1,5 kk kun menemme naimisiin. Minusta tahtimme ei ole meille liian nopea, tosin täytyy myöntää että varsinkin alku oli aika nopeaa kun molemmat vaan tiesi että tässä se nyt on! Eikä tunne ole kuin vain varmistunut, päivä päivältä. Olemme parinkympin paremmalla puolella ja itselleni tämä on toinen pitkä suhde, mutta sulhaselleni vieläpä ensimmäinen seurustelusuhde. Hän tässä on vielä ollut se kiirehtijä, ja puhuu vauvoistakin koko ajan... Onneksi sillä lailla hyvällä tavalla haaveillen eikä panostaen. Oi kun tuli taas rakastunut olo kun kirjoitan armaastani Ja samaa mieltä olen kyllä siitä että suhteesta se on kiinni eikä ajasta: ekan poikaystäväni kanssa jahkailin 3 vuotta ennen kuin muutimme yhteen ja 5 vuotta ennen kuin menimme salakihloihin - jonka jälkeen pian erosimmekin kun tajusin olevani väärässä paikassa!
  12. Meillä isot häät ja kunnon hääjuhla ylipäänsä oli sulhasen idea. Mut se on houkutellut mukaan ja vaikka olen enemmän aikaa käyttänyt suunnitteluun kuin hän, niin sulhaseni on mukana yksityiskohtien valinnassa melkein isommalla tunteella kuin minä. Sormukset: oli tarkka mitä haluaa ja mitä materiaalia ne on (palladiumia) ja nyt kun sormukset on valmiit, kokeilee niitä usein - varsinkin omaansa. Pukeutuminen: morsiamen puku varsinkin (sulhanen löysi netistä Sen Ainoan Oikean mallin melkein heti ja malli oli mullekin mieleen). Myös oma puku kiinnosti. Ja morsiamen kampaus ja hiusten väri, sulhasen omat hiukset on kasvamassa, morsiamen kenkiäkään ei saanut ostaa mitä tahansa... mitä sitä nyt kaikkea on, pitää yhdessä kaikki katsoa Onneksi sulhasella on hyvä maku. Juhlien suunnittelun kivijalkana oli sulhasen toive bileiden kestosta (aamuun asti) ja että kaikilla on kivaa. Sopii mullekin. Typografia. Kutsut ja muut sellaiset. Mä taas delegoisin noi mielelläni kaasolleni. Sulhanen ja kaaso varmaan typografittaa keskenään. Bändin hankinta, häävalssin valinta, soittajien valinta seremonian alkuun. Nämä kiinnostaa sulhasta enemmän kuin mua vaikka mä olen touhunnut näitäkin aika paljon. Autoa ei tule, häämatkaa ei ole vielä ehditty pohtia, askartelujuttujakaan ei tule... aika pitkältä yhdessä tehdään päätökset vaikka mä käytän vaihtoehtojen etsimiseen eniten aikaa. Kukat saan kuulemma päättää ihan itse! Kuulostaa varmaan että olen ihan tossun alla, mut sulhaseni on perfektionisti ja mä vain suurpiirteinen niin siitä tämä tulee. Yhdessähän me naimisiin mennään
  13. Me keksittiin itse mun sormuksen malli kun katseltiin kihlasormuksia Kolme pyöreää timanttia upotettuna vaan oli se juttu. Kävin ensin yhdelle helsinkiläiselle jalokiviliikkeelle (OZ Jewels) kertomassa ideani ja näytin kihlan, he ottivat kihlasta mitat ja miettivät minkä kokoinen timantti siihen menee ja tekivät tarjouksen. Lähetin pyynnön samanlaisilla kivillä ja sormusten koolla (korkeus, leveys, koko ja muoto) parille muullekin myyjälle. Yksi oli tosiaan merkittävästi halvempi niin tilasimme sieltä. Vaikka tekijä halusi lopulta paremmanlaatuiset kivet kuin mitä tilasimme. Sormukset tulivat kotiin reilu viikko tilauksesta! Ja ne ovat upeat. Sulhanen kokeilee sormusta melkein joka ilta, minä en kehtaa ottaa varaslähtöjä ilman syytä... Kuvat mallista ja valmiista sormuksista löytyy mun päikystä.
  14. Tilasin Ellokselta morsiustytöille mekot, jotka äitini koristelee mun pukuun sopivilla koristeilla (kangaskukka ja hameosaan mun puvun silkkiä). Maksoimme itse, koska hinta ei ollut paha eli 70 euroa yhteensä kahdesta puvusta ja näin tytöt saavat muistoksi ja palkinnoksi mekot itselleen. Tyttöjen äiti eli serkkuni olisi myös suostunut maksamaan mekot mutta taisi olla ihan tyytyväinen kun tarjouduimme. Linkki Elloksen sivulle: http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage...earchBackLink=# Mun päikyssä on kuva sellaisena kuin suunnittelimme sen äidin kanssa.
  15. Ihanaa kun tänne saa intoilla sormuksista! Tilasin juuri äsken yhdessä suunnittelemamme sormukset. Molemmat on palladiumia ja tilattu Suomessa sijaitsevasta liikkeestä C.M.Settings. Minulla on kolme 0.07 karaatin timanttia 4,5 mm sormuksessa ja sulhasellani yksi 0,02 karaatin timangi 5mm sormuksessa. Timanttien laatu on VS ja top Wesselton. Tilasin tavallisen Wesseltonin mutta tekijä halusi valkoisemman eikä hintakaan kuulemma noussut Mun sormus on 289 euroa ja sulhasen 159. Ei kauhean paha kahdesta timanttisormuksesta Kannattaa kysellä hintoja, mäkin kysyin kolmesta paikasta niin kaksi muuta tarjosi yli 1000 euroa yhteensä maksavia sormuksia (teetetty siis samasta designistä). Kiva säästö! Joo ei kova hinta ja unelmien sormus ole sama asia! Meille ainakaan. Vaikka kranttuja ollaan sulhasen kanssa niin kerrankin meidän maku ei ollut kallista. Ja tuollaiset sormukset päätettiin jo vuosi sitten kihloja ostaessa vihkiksi tehdä.
  16. Meillä naisen sukunimi on vaihtoehto. Tosin se hylättiin heti saman tien, koska en itse siihen koe mitään tunnesidettä. Puolet sukulaisistani ovat vaihtaneet nimen toiseen "hienompaan" isoisoäitini tyttönimeen ja nykyinen nimeni on suomen 10 yleisimmän joukossa. Itse haluaisin vaihtaa äitini tai aidinäitini tyttönimiin mutta ne tarkoittavat jotain raatokuoriaisia suunnilleen joten ei viitsi Nyt on käyty molempien sukupuut läpi, minun puolelta päädyttiin Skotlannin kuninkaisiin saakka mutta kivaa nimeä ei löydy! Tällä hetkellä kaikkein sympaattisimman kuuloinen nimi näistä kaikista on mieheni nykyinen nimi Joten se on meillä varasuunnitelmana, ellei keksitä mitään mukavampaa ennen häitä. Ainut ongelma nimessä oikeastaan on että mieheni haluaisi sen jostain syystä vaihtaa, ja mielellään minun sukuni puoleiseen nimeen. Tosiaan tasa-arvokeskustelu on meidän suvun osalta aika kauniilla mallilla, kun isänisänikin ennen kuolemaa kulki äitinsä tyttönimellä ja puoli sukua tekee niin edelleen. Jotain hyvää heidänkin "sukunimihienostelussaan" on. Itse en halua tätä sukunimeä, se taas on eräs Suomen suurmies jolle olemmekin sukua, mutta minusta sen poimiminen menee jotenkin kerskailuksi. On nämä kyllä jänniä kysymyksiä
  17. Kaasoni löysi alusvaateshoppailureissullamme hänelle sopivan mekon eräisiin Finlandia-talolla oleviin juhliin joihin hän oli menossa. Mekko sopi hänelle tosi hyvin ja koska hän osti sen, hän aikoo käyttää sitä myös häissämme. En yleensä näe häntä kovin usein joten tämä sattui aika kätevästi. En siis maksanut hänen puvustaan enkä vaikuttanut väriin joka sattui olemaan vihreä. Hänen mekkonsa väri itse asiassa vaikutti sitten hääteemaväreihin niin, että päätimme että mieskaasonikin voisi laittaa jotain vihreää ja ehkä vihreä näkyy muuallakin jossain. Minua se ei haittaa, olisin voinut valita vihreän muutenkin. Naispuoliset bestmanimmekin maksavat itse pukunsa, jotka ovat tilaustyötä ja molemmille samanlaiset. Tai näin on suunniteltu ainakin. Ihanat eivät tainneet edes kuvitella että me maksetaan, he vain innoissaan suunnittelevat pukujaan itse <3
  18. Minulle tulee varmaan aika pitkänmallinen orkideakimppu, mutta ajattelin sen silti heittää. Pitää varmaan kääräistä se jollekin kerälle tai solmulle että se lentää! Minusta hääkimppu on hääseremonian ja juhlan virallisen osan juttu, joten saakin mennä heittoseremoniassa pois käsistäni sen siliän tien! Enhän halua esim palaa hääpaikasta muistoksi... kimpun kuivatus on musta vähän sellaista corpse bride - meininkiä kuihtuneine kukkineen mut tietty jos tykkää kuivakukista niin eihän siinä mitään, nyt vaan se ei ole yhtään mun juttu. OT: Corpse bride on muuten söpö <3
  19. Minä lähetin kuvauksen haluamastani sormuksesta kolmeen liikkeeseen, hinnat 289-730 euroa! Halvin on nokialainen liike, kalliimmat ovat Helsingistä ja Lahdesta. Nokian liikkeessä eli http://www.cmsettings-jewellery.com/ on brittiläinen mestari, ja brittinettikaupoissa hinnat ovat tuota luokkaa. Miehen sormuksella oli myös hintaeroa, 159-450 euroa. Täytyy kyllä vielä varmistaa että liike on pätevä mutta siltä kyllä vaikuttaa. Sormukseni on 4,5 mm leveä palladiumsormus kolmella 0,07 karaatin eli yht 0,21 karaatin timanteilla (W/VS). Palladiumin hinta on samaa luokkaa kuin valkokulta, ei yhtä kallista kuin platina mutta ominaisuudet platinamaisia. Ööh lisäys, varmaan tuosta kävi ilmi mutta jos ei, niin olen siis päättänyt että tuollaisen sormuksen haluan ja hinnat ovat arvioita paljonko sellaisen teettäminen maksaisi.
  20. Mulla on yksi kaasoista mies, joten hän tietenkin tulee polttareihini. En kyllä tiedä vielä kutsunko muita miespuolisia kavereita mukaan. Ainakin muutama ystäväpariskunta olisi kiva kutsua "kokonaan". Sulhasen polttareista taas mietimme, että kun sulhasellani on kaksi naispuolista bestmania, he olisivat ainoat naiset ja muut kaverit olisi miehiä. Katsotaan nyt, mitä sulhaseni haluaa. Itse haluaisin sellaista ohjelmaa että nämä pari miespuolista ystävääni viihtyisivät hyvin joten kiva että mieskaasoni ne suunnittelee - heillä oli jo kokous yli puoli vuotta ennen häitä. Mutta sulhaseni taas halunnee "miehistä menoa", ja nämä naisbestmanit osaavat kyllä "miehistyä" yhdeksi illaksi sen verran että meno voi olla poikaporukkamaisen villiä (tämä on helppo uskoa kun katsoo näiden naisten meininkiä yleensä, hih).
  21. Häävalssina meillä on luultavasti Shostakovitshin Toinen valssi, pianolla ja sellolla ja ehkä viuluilla soitettuna. Seremonian sisääntulomusiikkina meillä on jotain sellomusiikkia, jonka sellisti saa varmaan itse päättää tai ainakin vaikuttaa ettei tule hänelle kauhean paljoa opettelemista. Kaverit siis ovat näiden klassisten soittimien ääressä, sitten erikseen on bändi kaikkeen muuhun musaan.
  22. Minulla on nyt vuoden verran kokemusta palladium-sormuksesta kihlana ja tyytyväinen olen ollut. Vihkisormukset aiomme teettää palladiumista sekä minulle että sulhaselle (hänellä on nyt zirkoniumia). Ostin sormuksen www.thebeautifulcompany.com:ista: On toi kyllä vähän kolhiintunut kun läheltä katsoo, mutta ei mitenkään pahasti eli kauempaa ei huomaa mitään. Väri on edelleen kirkas, valkokultaa vähän vaaleampi mutta rodinointia tummempi (valkokullassahan on lähinnä kultaa ja palladiumia plus rodinointi joka kuluu pois). Kihloihin tulee ainakin mulle timatteja, tarjous ollaan saatu helsinkiläisestä OZ Jewelistä
  23. Hei talvimorsiamet! Tällainen huovasta tehty hääkimppu sattui silmiini, oli niin kaunis että pakko laittaa tänne (itselleni elokuulle tämä on ehkä turhan talvinen): Täältä niitä saa: http://www.sirkkakannusmaki.fi/tuotteet2.htm Huovutettu kallakimppu maksaa 195 euroa mut eipähän tarvii maksaa kuivatuksesta
  24. Oletteko kokeilleet Veetin suihkussa käytettävää ihokarvanpoistovoidetta? Kokeilin sitä joskus pari vuotta sitten, ja se on yhtä kivuton kuin höylä (ainakaan minulla ei tunnu muuta kuin sienen hankaus iholla) ja se poistaa kuitenkin ihokarvat kokonaan. Luulisin että jos häitä edeltävänä päivänä tekisi niin tulosta ei juuri erottaisi vahatusta/sokeroidusta. Näköjään siitä on kuivallekin iholle versio. En sitten tiedä mitä myrkkyä siinä on, järki sanoo että koska se "sulattaa" karvat niin varmaan aika tappavaa ainetta on, joten allergisille ei varmaan käy. Toi on kans aika hintavaa jos käyttää jatkuvasti, mut ennen häitä ja häämatkaa just sopivan halpa investointi. Itse kyllä olen käyttänyt kainaloihin epillaattoria, se kun ei maksa mitään per kerta kun sen on kerran ostanut.
  25. Minulle tulee varmaan Frederic Mallen Carnal Flower. Vie jalat sulhon alta ja tuoksuu jumalaiselta! Käytän harvoin koska on niin kallista (tilattu netistä pikku pullo) mutta on mulle tultu kadulla sanomaan että onpas hyvä tuoksu. Ps. vaikkei ookaan sulhasgallup: Mun sulhanen vielä etsii tuoksua, se on varsinainen parfyymifriikki. Varasuunnitelma on Tann Rokkan Aki. Jumalaisia tuoksuja saa netistä pikkupulloissa halvalla, joten etsintä jatkuu! Muoks. kuvat mukaan.