swee

Rouva
 • Content count

  1140
 • Joined

 • Last visited

About swee

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

892 profile views
 1. Mulla on aika jykevät, 2x6,0 mm leveät ja aika paksut myös, 2,60. Sormuksen koko on 16. Halusin saman rungon kuin miehellä (7,0) mutta jouduin sitten kuitenkin ottamaan 6,0 koska sormi loppui kesken Ovat rodioimatonta valkokultaa, istutus keltakultaa.
 2. Kihlassa miehen nimi ja päivämäärä. Vihkissä Du är mitt lugn, infinitymerkki ja päivämäärä. Miehen sormuksessa vain mun nimi ja kihla- ja vihkipäivämäärät. Mies tosin meni kultasepän mukaan naimisiin vasta seuraavana päivänä, ei olla saatu korjautettua.
 3. Toinen miehen parhaista ystävistä: Tilaamamme häälahja ei ehtinyt tulla, saatte sen sitten. Ollaan oltu nyt naimisissa 6 kk. Niin, ja tyttäreni isä, joka oli häissä: Annan jootain persoonallista, saatte sen myöhemmin. Muuten kyllä kaikki lahjat olivat ihania ja sopivia, enimmäkseen tuli rahaa.
 4. Bestmanin kädessä ..ja autossa Värit ei oikein näy kunnolla, osa neilikoista oli pinkihtäviä.
 5. Tässä mun kimppu bestmanin kädessä. Nämä ei ole leikkoflamingoja, vaan floristi lahtasi ruukkukukan, leikkoflamingot ovat isompia. Luulen että näitä saa ympäri vuoden ja aika monessa värissä. Pari muuta:
 6. Tässä mun killuttimet. Kihlaa ei ole kiillotettu, enkä taidakaan, äkkiä tuo vihki (alempi) kuitenkin naarmuuntuu. Täällä molempien sormusten runko, mulla siis rodioimatonta valkokultaa 6 mm, miehellä 7 mm
 7. bets, mites tällainen, mutta hiukset vielä enemmän koossa:
 8. www.systembolaget.se sivustolta näkee mitä valikoimissa on. Jos tuotetta ei ole juuri haluamassanne liikkeessä, he voivat sen tilata, sivulta löytyy myös puhelinnumerot. Haaparannan bolagetista löytyy taatusti suomen kielistä henkilökuntaa jos ruotsi ei luista Esim Fresita maksaa täällä lahden takana 79 kr, joku sanoi että se maksaisi Suomessa enemmän.
 9. Mulle tulee kanssa valkoinen puku -jos ei nyt joku aivan ihana värillinen kävele vastaan ja sekoita suunnitelmia. Viimeksi minulla oli valkoinen housupuku, mentiin siviilisti ja suoraan häämatkalle ilman mitään juhlia. Nyt tulee kunnon juhlat, vihkiminen tyhjillään olevassa linnassa lasten ja todistajien läsnäollessa ja sen jälkeen juhlitaan ystävien ja suvun kesken. Tänään luin täkäläisestä mappieseille suunnatusta lehdestä 55 vuotiaasta morsiamesta joka meni toista kertaa naimisiin kirkossa, hääpuku oli pitkähihainen, valkoinen ja siinä oli kunnon laahus. Ei minusta ollut yhtään kornia, luulen kuitenkin ettei se olisi sopinut jos morsian olisi ollut ikäisensä näköinen.
 10. Ollaan pähkäilty tanssitaanko vai ei, jos rohkaistutaan parin skumpan jälkeen niin kappale on Frankie goes to Hollywoodin Power of love. Ainakin se tulee soittolistalle.
 11. Minä en ymmärrä moista rahankeruuta, itse olen onnellinen jos ystäväni näkevät vaivaa ja ilmestyvät paikalle, monet satojen kilometrien päästä. Me päätämme millaiset häät tulee ja mitä tarjotaan (tarjotaan!), itse maksetaan ja lahjat ovat vain bonus, jos sellaisia tulee. Jos ei ole varaa järjestää häitä on parempi olla järjestämättä/säästää, eihän muutenkaan voi odottaa että ystävät maksaisivat jos eletään yli varojemme! edit itse annamme yleensä hääparille noin 50 € riippumatta siitä ovatko sukulaisia tai kavereita
 12. Muimui! Sä oot back! :D