heidi&ossi

Aktiivijäsen
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About heidi&ossi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. meille tulee jokaiselle oma paikka ja aika usein meillä pöydän pääty on se syöttötuoli paikka ettei lapsi revi muiden lautasetkin alas:D.. me olemme ilmoittaneet ystävillemme että jos geillä matkasyöttis niin ottakaa mukaan ja yleensä se o heidän autossa jo valmiina niin se ei heitä häiritse ymmärtävät hyvin. meilla itsellä 2 syöttötuoli ikäistä lasta joten meidän tulee omasta takaa... ja meilla juhlapaikalla on 1 ja me saimme ainakin myös muutaman lainaan ilman maksua sieltä mistä tulee ruuat.
 2. meille ainakin tulee paikkakortti koska se on kiva muisto vauva kirjaan ekat juhlat kohtaan esimerkiksi. ja muutenkin onhan hänetkin kutusttu niin tottai kai pitää paikka löytyä minä en ainkaan ystäväni häissä jaksanut kanneskella koko ajna pikkuistani ja suurimmaksi osaksi ne nukkuvat. tai ainakin meillä.elikkäs minusta pikku prissi tai prisessa ovat parhaimmat näin meille siis tulee..
 3. meille tuli tai on jo lahjalista sekä häätili minkä avasimme ja hääkorttiin tuli teksti mikä suunillee tälläinen en kunnolla muista ulkoo. lahjan kanssa ei tarvitse huokailla sillä ................... säästöpossumme tahtoisi ruokailla. jos kuitenkin tahdotte paketin ojentaa siihen kaaso voi vinkin antaa kaaso:..... .............! mikä mun mielestä hyvä koska kaikilla juuri ei mahdolista tuo nettiin meno eikä meidän sukulkaisilla myös sokokseen tai muualle. joten helppo jos voi soittaa jollekkin ja kysyä sekä että voi vain antaa oman panostuksen meidän talo hankkeelle yms.. koska kaikkea turhaa ja tarpellista meiltä jo kuitenkin löytyy..
 4. ite teetätin täällä sivustolla yhdella naisella itselleni viitan ja kuva ainakin hieno! en ole viellä saanut ja oli edullinen! kaupass joku100-300e mut ei oo vaikee tehä jos aikaa tehä
 5. yök mitä pukuja millanen ihminen edes suunnittelee tuollaisia yöks pitäs kieltää laissa!
 6. sama olisin perunut häät ja pakkanut tavarat ja lähtenyt pojan kanssa pois. en siedä mitään tuollaista!
 7. kihlat puolen vuoden seurustelun jälkeen ja naimisiin menessä oltu noin 2v yhes vissii..
 8. meillä noin 300m:) hyvä ehkä niin osa tulee nin kaukaa..
 9. meillä lapset häiden aikaan vajaa 2v ja 1v 1kk ja menetvät varmaan kin mummolaan hoitoon. suvussa aina lapset menneet mummolaan häiden aikaan eikä ikinämikää ongelma päin vastoin he tykkäävät!
 10. meillä lapset saavat tulla häihin vauva ikäisiä on noin 5-6 ja osa menee myähemiin siit hoitoo ja osa sitten lähtee vain perheen kanssa kotiin ja hyväksymme sen täysin tiedämme itse mitä se arki on. itse olen saanut kutsun missä oli että ei lapsia. ja silloin mietimme että emme mene oli kyse lapsen kummista yms. ja emme olisi saaneet hoitajaa koska sukulaiset asuvat vähän kauempana. ja en ollut pitkiin aikoihin henkilöön yhteyksis.
 11. gosh se nyt iha ykkönen melko edullinen oisko ollu alle 20e huulipuna ja rasva elikkä toimii niin että otat sen värisen kun haluat(huulipun) ja sitten siihen tulee huulivoide samaan tai erihintaan. ja ainoa mitä pitää jossain vaihees lisää niin rasva koska punaa et saa ilman jotain ainetta pois johon suosittelen lumenen tuotteita sokoksessa osataan ainakin neuvoo!
 12. jos mun kaaso ei tekis mitää niin miettisin että kutsunko olenkaa..... kyllä kaason jotain pitäs tehä.
 13. tietää ja kurkkii välillä mutta ei rupee lukemaan kun tietää että kaikki ei vielä hänelle kuulu:)
 14. se on sellaista mitä käytetään puutarhassa suojanna esim hallalta. ja muilta ja saa ostettu varmasti jostain puutarha myymälästä.
 15. jeps juuri se pari tosin se ei ollut juorulehti vain oho. se ei nykyisin enää ole juoru. aikasemmin olimme vauva ja sen kautta oho halusi myös nähdä meidät:) ja kiitos puolustuksesta ihan aidosti todella nuo kirjotin huvittaa ja ketuttaa kun joku haukkuu provoksi vaikka ei edes tiedä!