heidi&ossi

Aktiivijäsen
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by heidi&ossi

 1. meille tulee jokaiselle oma paikka ja aika usein meillä pöydän pääty on se syöttötuoli paikka ettei lapsi revi muiden lautasetkin alas:D.. me olemme ilmoittaneet ystävillemme että jos geillä matkasyöttis niin ottakaa mukaan ja yleensä se o heidän autossa jo valmiina niin se ei heitä häiritse ymmärtävät hyvin. meilla itsellä 2 syöttötuoli ikäistä lasta joten meidän tulee omasta takaa... ja meilla juhlapaikalla on 1 ja me saimme ainakin myös muutaman lainaan ilman maksua sieltä mistä tulee ruuat.
 2. meille ainakin tulee paikkakortti koska se on kiva muisto vauva kirjaan ekat juhlat kohtaan esimerkiksi. ja muutenkin onhan hänetkin kutusttu niin tottai kai pitää paikka löytyä minä en ainkaan ystäväni häissä jaksanut kanneskella koko ajna pikkuistani ja suurimmaksi osaksi ne nukkuvat. tai ainakin meillä.elikkäs minusta pikku prissi tai prisessa ovat parhaimmat näin meille siis tulee..
 3. meille tuli tai on jo lahjalista sekä häätili minkä avasimme ja hääkorttiin tuli teksti mikä suunillee tälläinen en kunnolla muista ulkoo. lahjan kanssa ei tarvitse huokailla sillä ................... säästöpossumme tahtoisi ruokailla. jos kuitenkin tahdotte paketin ojentaa siihen kaaso voi vinkin antaa kaaso:..... .............! mikä mun mielestä hyvä koska kaikilla juuri ei mahdolista tuo nettiin meno eikä meidän sukulkaisilla myös sokokseen tai muualle. joten helppo jos voi soittaa jollekkin ja kysyä sekä että voi vain antaa oman panostuksen meidän talo hankkeelle yms.. koska kaikkea turhaa ja tarpellista meiltä jo kuitenkin löytyy..
 4. ite teetätin täällä sivustolla yhdella naisella itselleni viitan ja kuva ainakin hieno! en ole viellä saanut ja oli edullinen! kaupass joku100-300e mut ei oo vaikee tehä jos aikaa tehä
 5. yök mitä pukuja millanen ihminen edes suunnittelee tuollaisia yöks pitäs kieltää laissa!
 6. sama olisin perunut häät ja pakkanut tavarat ja lähtenyt pojan kanssa pois. en siedä mitään tuollaista!
 7. kihlat puolen vuoden seurustelun jälkeen ja naimisiin menessä oltu noin 2v yhes vissii..
 8. meillä noin 300m:) hyvä ehkä niin osa tulee nin kaukaa..
 9. meillä lapset häiden aikaan vajaa 2v ja 1v 1kk ja menetvät varmaan kin mummolaan hoitoon. suvussa aina lapset menneet mummolaan häiden aikaan eikä ikinämikää ongelma päin vastoin he tykkäävät!
 10. meillä lapset saavat tulla häihin vauva ikäisiä on noin 5-6 ja osa menee myähemiin siit hoitoo ja osa sitten lähtee vain perheen kanssa kotiin ja hyväksymme sen täysin tiedämme itse mitä se arki on. itse olen saanut kutsun missä oli että ei lapsia. ja silloin mietimme että emme mene oli kyse lapsen kummista yms. ja emme olisi saaneet hoitajaa koska sukulaiset asuvat vähän kauempana. ja en ollut pitkiin aikoihin henkilöön yhteyksis.
 11. gosh se nyt iha ykkönen melko edullinen oisko ollu alle 20e huulipuna ja rasva elikkä toimii niin että otat sen värisen kun haluat(huulipun) ja sitten siihen tulee huulivoide samaan tai erihintaan. ja ainoa mitä pitää jossain vaihees lisää niin rasva koska punaa et saa ilman jotain ainetta pois johon suosittelen lumenen tuotteita sokoksessa osataan ainakin neuvoo!
 12. jos mun kaaso ei tekis mitää niin miettisin että kutsunko olenkaa..... kyllä kaason jotain pitäs tehä.
 13. tietää ja kurkkii välillä mutta ei rupee lukemaan kun tietää että kaikki ei vielä hänelle kuulu:)
 14. se on sellaista mitä käytetään puutarhassa suojanna esim hallalta. ja muilta ja saa ostettu varmasti jostain puutarha myymälästä.
 15. jeps juuri se pari tosin se ei ollut juorulehti vain oho. se ei nykyisin enää ole juoru. aikasemmin olimme vauva ja sen kautta oho halusi myös nähdä meidät:) ja kiitos puolustuksesta ihan aidosti todella nuo kirjotin huvittaa ja ketuttaa kun joku haukkuu provoksi vaikka ei edes tiedä!
 16. harrastan itse salibandya(morsian). ja kuulemma jotai kivaa sen ohelta tulos niinkun jotai vpk liittyvää myös.. eli jpudun varmaa puku päällä pelaa säbää ja sit sen jälkee sammuttaa joku palo:D kuulostaa hikiseltä touhulta.. ja mieheni ammatti näkyy hän tekee kaikki ruuat paitsi kakut häihin hän siis kokki
 17. meijän kuvaaja ottaa kuvat kun tulemme uudelleen kirkkooon eli kierämme kirkon ja menemme sinne kun muut eivät nää niin ei tarvitse sitten miettiä miten ehtii ja vieraat sdaaa siirtyä rauhassa juhlapaikkaan
 18. siis ei se varmasti palvelultaan ja tälleen olekkaan mutta jos on halvat häät tiedossa niin et alle 1000 e 100 hengen häistä selviä
 19. mulla paras ystävä minkä tuntenu nappulasta.. sekä vanha koulu avustjani tän hetkinen hyvä ystävä
 20. minä olin 17 ja mieheni 20 eka kihlaus molemmille menimme kihloihin mieheni pojan 1v syntymäpäivinä.. oli siinä sukulaoset onnesta soikeena vaikka valittivat kun eivät saaneet tietää etukäteen että olisivat voinees ostaa jotai mutta sitä kun emme haluneet. hääpäiväkin oli päätetty sitä ennen mutta sitä muut eivät tiedä vieläkään:) elävät siis jännityksessä.. yhdessä oli oltu ennen kihloja 1vja nyt asutto reilut puol vuotta yhdessä kahden lapsen kanssa suunitellen häitämme<33
 21. itse en osaa vastaa tuohon miksi pakko mennä alaikäisenä naimisiin koska itse olen jo silloin täysi ikäinen. mutta uskon että että siihenkin on oikesati päteviä syitä monia kun vain se että rakastan ja haluan kaiken nyt heti tänne..... mutta lapsen tekoo ei ole ikäräjaa määritetty joten siitä minun mielestäni turha ruveta enää spekuloimaan., koska kaikki kehittyy omaa tahtiin joku voi olla 16 vuotiaana esimerkiksi jo henkisesti 25-30 kun kaikki todella kehittyy omaa tahtiin sen kaikki varmasti tietävät jos on minkään laista koulua käynyt ja kuunellut yhtää bilsan tunnilla mitää. ja lisäisin vielä että onko se niinkään että vanhempi aina kokeneempi ja varmempi en usko. voin väittää että on monia 25-30-50vuotiaita jotka eivät oikeasti ole varmoja mitä tehdä eivätkä tiedä koskaan ja ovat epävärmempiä kuin moni nuori. koska itse esimerkiksi lopetin hetkeksi opiskelut koska olen kuitenkin siinä iässä että ehdin opiskella vanhempana ja ihan yhtä hyvin pärjään ellen paremmin. ja on sitä aikaa nuoruudenkin jälkeen rällästää ja eikö ne niin väitä että 30 nainen on silloin paarhaassa iässään;)
 22. tilanteeni on se että lapsi syntyi toivotusti maailmaan eikä se ole edes mitenkään "epänormaali" saada sen ikäisenä lasta.. mielestäni ihmisillä pitäisi olla oikeus tehdä mitä he itse haluvat eikä koko ajan miettiä mitä toinen sanooo meillä oli koko suku ainakin innoisssaa sekä lapsen lapsista sekä tulevista häistä. ja mun mielestä pääasia on että tietää mitä itse haluaa ja on onnellinen. ne jotka riitaa tästä asiasta koko ajan vääntää voi itse pienessä sydämmeessään miettiä "olenkohan itse hieman lapsellinen" kun kerta koko ajan vain inttavät ja ns. haukkuvat meitä nuoreja äitejä sekä tulevia vaimoja!
 23. itse täytän kuukaus ennen häitä 18 ja en todella koe itseäni liian nuoreksi ja ns. epäkypsäksi tunustan että on paljon ikäisiäni ihmisiä mitkä ovat iha kakaran tasolla mutta olen itsenäistynyyt itse jo 14 vuotiaana ja pienokaiseni syntyi 07 talvella itse silloin 16 ja kukaan ei ikinä minulle sanonut et voi voi minkä sopan olet keittänyt päin vastoin.. "kumpa mekin olisimme saaneet nuorena näin vanhana ei enää jaksa".. ikä kun on vain numero... ja itse halusimme mennä juuri tammikuun 31.1.2009 naimisiin koska mieheni lapsella silloin syntymäpäivät joita vietämme siinä samassa. joten onnea kaikille ja älkää kuunelko niitä jotkat saarnaavat iästä yms. itse joko katkeria tai muuten vaan kaikki tiätäviä
 24. katteluksen tila varmaan muuten hyvä mutta jos sulla häät talvi aikaan niin he eivät lämmitä tiloja:/ ja soveltuu myös isoihin häihin tunnen katteluksen tilan ihmiset mutta silti ei talvella tilaa kannata lämmittää kun tulee isot kustannukset ja jos etsit edullista paikkaa niin se ei kyllä ole kattelus:D se on aika kallis paikka:)
 25. me mentiin kihloihin puolenvuoden jälkeen . ja naimisiin menessä ollaan seurusteltu puoltoista vuotta:) reaktioista ei viä tiietä kun kutsut saapuu postilaatikoihin vasta marraskuun puolella:)