Marnie

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Marnie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 1. Minä suosittelen myös Mestarin Kukkaa, päädyin hankkimaan sieltä kimppuni, ja sen jälkeen olen asioinut ainoastaan siellä jos on tarvinnut käydä kukkakaupassa. En kyllä muista mitä itse kimppu maksoi, mutta kokonaisuus, joka sisälsi oman kimppuni (kalloja ja hieman vihreää valtikkana), kaasoille, morsiustytölle sekä heittokukaksi kallat pienin koristuksin (4 kpl), sulhasen ja bestmanien kallavieheet (3 kpl) sekä vanhempien ruusuvieheet (4 kpl) taisi maksaa yhteensä 170 euroa.
 2. En usko minäkään. Oma tyttönimeni on varsin harvinainen (168 kpl) ja sellainen josta sai varsinkin muksuiässä väänneltyä kaikkea todella typerää, minua kiusattiin jonkin verran sen vuoksi. Oli todella suuri helpotus päästä eroon vanhasta nimestä ja alkaa -nen -loppuiseksi, joita löytyy Suomesta 18000 muutakin.
 3. Olimme viikon Wienissä, valinta oli oikeastaan sattumien summa. Alunperin ei ollut tarkoitus lähteä mihinkään, mutta saimme sitten Euroopansisäiset lentoliput appivanhemmilta ja tuumimme että eiköhän me voitaisi yhdistää matkustelu ja harrastus, ja lähdimme sinne kissojen maailmannäyttelyyn, kissa mukana tietysti. Viikon aikana ehti kiertää kaunista Wieniä mukavasti.
 4. Mies sai kauan haaveilemansa Leathermanin ja minä korvakorut ja kaulaketjun
 5. Nautiskelimme juhlapaikan tarjoamaa aamiaista, kävimme saunassa (kyllä, aamulla klo 10!), keräsimme kimpsumme ja kampsumme ja menimme Hesen kautta kotiin räpläämään häälahjoja. Illalla vuokrasimme muutaman leffan ja löhösimme nautinnollisesti sohvalla.
 6. Uudella nimellä pamahti kaksi kirjekuorta pari päivää häiden jälkeen - kummatkin kissa-asioihin liittyviä juttuja. ;D
 7. Yllättävää kyllä, se on Kung-fu -taistelija Frederikin laulamana. ;D Tämä juontaa juurensa ensimmäiseen treffi-iltaamme, olimme juuri tanssimassa viimeisiä hitaita ja niiden loputtua syventyneet hartaaseen suuteloon, kun DJ teki tepposet ja kajautti ko. biisin vielä ihan viimeiseksi. Pussailu vaihtui hillittömäksi hihitykseksi. ;D Todella tärkeäksi on nyttemmin muodostunut Friiti Ojalan Häävalssi. Se tulee todennäköisesti pysymään mielessä paremmin kuin tuo Kung fu-biisi.
 8. Kiitokset tiedosta, käyn kirjastosta vilkaisemassa.
 9. Minua kiinnostaisi nuotit tuohon Pachelbelin Kaanoniin. Mistähän sellaiset löytäisi helpoiten?
 10. Tänään pääsin vihkisormuksen kaiverruksenkin päättämään oikeasti. Sormuksen osto tuli vähän yllättäen kun se täydellinen sormus käveli vastaan. Vähän aikaa löi kyllä tyhjää, "öö, mitäs näihin laitetaan.." Mutta perinteisiä olimme mekin, vihkisormukseen tule meidän molempien nimet ja päivämäärä. Kihlasormuksissa on sitten minulla miehen nimi ja päivämäärä ja miehellä minun nimeni ja päivämäärä.
 11. Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti. http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/
 12. Mä löysin sen sanat täältä: http://personal.inet.fi/koti/poikkeus/estrados41.htm
 13. Jonkun takalasissa kuulin lukeneen "Vast' ikkään naeneet" ;D
 14. Suunnitelmana on, että tullessa Pachebelin Canon ja lähtiessä Prinsessa Ruusunen. Häävalssina Akseli ja Elina, vaikka kuinka olen miettinyt että olisiko joku toinen omaperäisempi, mutta ei, Akseli ja Elina on kaunsi ja meille juuri sopiva, ei siitä mihinkään pääse.