Jump to content
Naimisiin.info

Rainbow72

Morsian
  • Viestit

    68
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rainbow72 kaikki viestit

  1. Meillä ei ollut pappia, vaan maistraatista "vihkijä" juhlapaikalla. Kyllä se minusta oli ihan yhtä juhlallista ja virallista. Meille sattui ihana ihminen joka oli täpöllä asiasta innostunut ja veti homman hienosti. Laitettiin toki meidän srk:n papille s-postia. Hän vastasi ettei voi siunata kun kirkon kanta on selvittämättä. En tiedä ovatko kannan selvittäneet 2010 kesää varten. Epäilen.... olis siitä uutisoitu. Mutta AINA on olemassa pappeja jotka siunaa silti! Kannattaa kysyä=)
  2. Meillä rekisteröinti tapahtui juhlapaikalla.Siinä oli joku minuutin puhe rakkaudesta ja sitoutumisesta tai jotain. Lopussa meitä käskettiin allekirjoittamaan se rekkarilappu. IHAN SAMA :D:D Mä en nimittäin muista siitä mitään,,, en YHTÄÄN mitään :D:D:D Ainoastaan sen kuinka Vaimo puristi mua kädestä kun sitä jännitti... ja sen kuin mä vaan odotin että se loppuu En tosiaan muista siitä mitään. Jännitti ihan pirusti Ei harmita että kaava olis ollu epäromanttinen tai tyly
  3. Meillä oli häät kesällä 2009. Kutsuimme sinne sellaisia sukulaisia jotka olimme jo parina tavanneet. Kaikki eivät päässeet tulemaan. Poisjääneissä oli kuitenkin sellaisia jotka laittoivat lahjarahaa ja selittivät että työasiat olivat esteenä. Ehkäpä niin olikin =) Pari sukulaista sitten kieltäytyi, eikä se ollut yllätys. Uskovainen tätini lähes kyyneleet silmissä pyysi anteeksi kun ei voi tulla.. kun " ei oikein ymmärrä semmoisia juttuja"- Annoin anteeksi. Hänen näkökulmansa ymmärsin, enkä ollut vihainen. Toinen tilanne taas oli uskovaisen serkun kohdalla. Hän viivytteli s-postikyselyihini vastaamista. Lopulta vastasi pitkällä kirjeellä jossa ensin valitteli ettei pääse tulemaan meille tärkeään päivään ja ymmärtää kuinka se meille tärkeää on. Loppu viesti olikin sitä, kuinka hänen sydämensä itkee verta, kun en minä ymmärrä miten mies ja nainen ovat yhteen tarkoitetut. Lopuksi "serkkukulta" kehtasi pyytää laittamaan häistä kuvia... Paikalle juhliin tuli paljon sukulaisia. LÄhes puolet olivat sukua. Heistä nyt en tiedä, olivatko täysillä mukana, mutta ainakin osasivat käyttäytyä, olivat ihania, eivätkä näyttäneet mahdollista hämmennystä/inhoa. NOh,,, anoppi oli kuulemma kääntänyt päänsä meidän suudelmamme aikana :D Ei kestänyt kattella... Kyllä sukulaiset voivat joko tehdä juhlasta täydellisen tai pahimmassa tapauksessa pilata sen. Mutta juhliin kukaan tuskin tulee "torveilemaan". Kutsukaa ne ihmiset, jotka sydämessänne ovat teille tärkeitä sinä päivänä!
  4. Meidän häissämme kaaso piti puheen. Siinä puhuttiin morsiusparin rakkaudesta toisiinsa, siitä miten se ilmenee yms..huumorilla piiikiteltiin ähän molempia, tavallaan. Kaaso kertoi myös jotsin pientä lapsuudesta ja sanoi kauniita sanoja puolisosta. Plus yleistä juttua yleensä liitosta tms. Kyllä siinä tippa tuli monelle linssiin. Puhe oli kuitenkinj aito ja sisälsi asioita, joita kaaso meille rakkaudella, sydämestään halusi sanoa. Ei kenellekkään voi antaa ihan valmista kaavaa tai puhetta. Pelkkä ajatus kuulostaa loukkaavalle morsiusparia kohtaan. Sydämestä, omin sanoin. Siinä on paras puhe.
  5. häistä aikaa reilut pari viikkoa( tai jotain)... Paikan vuokrasta tulematta vielä lasku. Hääkakuista osa maksamatta, puvut pesettämättä, kiitoskorttikulut tulossa, kuvat tilaamatta...mitä vielä. Maistraatin lasku ei ole tullut vielä.. Niin ja häitä maksetaan vielä MONTA vuotta. Meillä ei ollut mammaa eikä pappaa maksamassa. Emme myöskään ole suurituloisia. Etukäteen hommattiin se mitä pystyttiin ja maksettiin kaikenlaista. Lainaa piti silti ottaa muutama tonni. Että näin. Eipä oo siis maksettu, ei
  6. Meille ei onneksi päin naamaa kehdannut tulla kukaan valittamaan. Kiitosta kylläkin tuli istumajärjestyksestä =) Hyvä niin. Varmaankaan ei kaikki tyytyväisiä olleet, mutta enpä välittäisi asiasta kuullakkaan.
  7. HIPHEI! =) Häät ovat nyt onnellisesti ohi... Pari viikkoa jo takana Rouvana oloa. Mahtavaa =) Oikeasti, kyllä se olo on vähän erilainen Sitten häät: -Häät meni aivan ihanasti! Meillä oli n 80 vierasta. Ilma oli oikein suloinen. Morsiamet olivat molemmat NIIIIIIIIN kauniita että ihmisillä pääsi itku Puku toimi aivan loistavasti, ei mikään repeillyt... -Ruoka sai suuren suosian, erityiskiitos tuli heltä, jotka olivat pyytäneet täysin laktoosittoman ja kuulemma ensimmäisen kerran olivat juhlissa, joissa oikeasti sai syödäkseen=) täysin laktoositon kun EI TARKOITA hylaa.. kannattaa se muistaa. -Kuvaajan kanssa saimme aivan ihania kuvia. Muutenkin saatiin paljoin kivohja kuvia juhlista. -Aikataulut pitivät suunilleen paikkansa, vieraat tulivat kiittelemään että viihtyivät Oikeasti... =) - Häävieraat kyynehtivät ihanan sopivasti -rekkarointi sujui hyvin. Jännitti tosin jonkin verran, muttei se niin kamalaa ollut kuin pelotti -ohjelmaa oli soppelisti ja meille ylläriohjelmaa kans missä piti tehdä kaikenmoista höpöä... Hääpäivä meni oikeasti kamalan nopsaan! Ja ilta sitä nopsempaan=) meillä oli kyllä kauniit ja ikimuistoiset ja onnistuneet häät Jiuuuuh.....*tyytyväinen huokaus*
  8. Rainbow72

    sormukset

    ei tuu kiusausta kun laittaa sormukset kaappiin ja sopiii yhdessä että niihi ei kosketa. Meillä se toimi. Ostettiin myös "feikkikihlat" kihlojen tilalle, kun ne oli huollettavana. Huomenna saa molemmat sormukset sormiin =)
  9. VIHANNES tässä hei! :D noh, häät ovat huomenna. En ole vielä vihannes enkä kuollut, mutta ei tuo kaukanakaan ole ollut. Hirmuinen paniikki ollut pari päivää. Asioita meni vähän uusiksikin. Viime tipassa. Eilen illalla keksin alkaa panikoimaan siitä, että entä jos se meidän Rekkaaja sairastuu??? Mitä juhlimista siinä sitten on jos ei suhteen virallistaja pääse osuuttaan tekemään. Arvelevat toiset, että nyt häähullu hermoilee turhaan... saa nähdä IIIIIIIIIIIIIIIK, HUOMENNA se tapahtuu=)
  10. KÄÄÄÄÄÄ!! Viikko enäää. Kyllä on paniikki ja hysteria ja kamalasti tehtävää. Voi olla ettei enää ehdi täälläkään vierailla liiemmin. HUIJUI =)
  11. joo eihän se haittaa kyllä tänne voi kirjoittaa vaikka tää on parisuhteen rekkarointipalsta. Ihan samat jututhan ne on =) Ja kyllä mää ainakin ihan täysin hyväksyn heteroliitotkin no joo,, vaan khyyllä,,, jännitys vaan paisuu ja kasvaa! Mun laskuritkin sanoo toinenn että 21 pvää ja toinen että 22 ,,noh, vähän enää jäljellä! Isosti onneva viimehetken jännityksiin kaikille pareille ja morsioille ja sulkuille! =)
  12. Rainbow72

    sormukset

    Tosi kauniit sormukset teillä tuutikki =)
  13. Aika monen kans oon asiasta puhunut. Pari töistä jopa kutsuttu. Kaipa ne kaikki tietää... ihan jokainen ei taida tajuta tulevan puolison sukupuolta. Ehkä. Tai sitte mää oon ainoa joka ei tajua että kaikki tajuaa Mulla juhlat on onneksi loman aikana. MItä lomakkeisiin tulee, niin vanhanaikaisia kai ne suurin osa on..
  14. Tuutikilla ihan selkeä paniikki oireisto päällä... kuuulostaa tutulle. Itse pitäs tehdä KAIKKI niin ei tarttis hermoilla On se kumma miten tämmöisessä hääasiassa sitä panikoi vaikkei muuten panikois. KAIKKI VOI MENNÄ PiELEEN KÄÄÄÄÄÄÄÄK!!... mä laittasin pitopalvelulle tarkan ohjeen Hui ja Zallukalla on laskuri jo paljon lähempänä. Taas alkoi jänskättää.. voijjj eiiijj...
  15. ... mulla näyttää toi laskuri nyt kirjoittaessa että 33 päivää.. ja PUKKAA PANIIKKIA!!!!!!!! Siis mahassa vääntää ja ahristusta pukkaa :D Huvittavaa on se, että mä en ole mikään jännittäjä. Nyt olen Mitä se sitten on hääpäivänä? Voi voi... Lähinnä kai on semmoinen järjestelypaniikki. Ehtiikö saada kaiken valmiiksi, muistaako järjestellä/hoitaa kaiken jne.. Sit toki ne juhlat. Herrajumala sielä on yli 80 ihmistä möllöttämässä meitä!! APUVAAAA!!!! :DD:D Me kun päätettiin niin pöntösti että se rekkarointi tapahtuu siellä juhlapaikalla. Nyt vähän hirvittää. Se on kuitenkin aikas intiimi ja herkkä tilanne. Sielä sitte sukulaiset kattelee että nonniiih... siinä ne lepakot on. Pussaavatki. PUSSAAVAT??? Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! ei ei ei en kyllä PUSSAA muihin nähden *naur* . ja joo ja sillai. Panikoikaa mun kanssa, jookos ?
  16. Rainbow72

    sormukset

    Me ostettiin sormukset jo talvella. Tuolla ne on kaapissa. Yhteisestä sopimuksesta ei olla kurkittu niitä ollenkaan ostamisen jälkeen! Pitää viedä pari viikkoa ennen häitä ne kaiverrutettavaksi ja kihlat kiilloteltavaksi samalla. Sit pitäis malttaa olla pari viikkoa kokonaan ilman sormuksia...
  17. Me saatiin se pakollinen maistraatin kaava. JOssakin hukassa se lappu nyt... Mutta siinä ei ollut mitään tahdotko- kysymyksiä. Ne pitää sinne pyytää erikseen. Kannattaa olla siihen rekkaajaan yhteydessä.
  18. Rainbow72

    Tänä vuonna?

    Tuu-tikki, kannattaa kuule vaan pommittaa s-postilla. Mä olen huomannut aika monessa asiassa tässä järjestellessä, että vastauksia ym saa olla odottelemassa. kannattaa vähän hoputella ja kysellä.
  19. Rainbow72

    Tänä vuonna?

    Rtesa. samat ihmetyksen aiheet on ollut täälläkin... pukupussissa makkarissa roikkuu puku. Mekko. MUN mekko PAkko sitä on melkein joka päivä katsoa Vähän vaan vilkaista........ toivoa sopii, että tällinki mahtuu päälle vielä parin kuukauden päästä. Lasihtumisesta kun ei ole tietoakaan, päivastoin
  20. Joo...o... Meillä juhlapaikka lääkiksen kiltatalo Walhalla maksaa 500 eur/vrk. Siis meillä la-aamu 11.00-su aamu 08.00. Hinta sisältää siivouksen, ei mitään muuta. Tilat ovat huonossa kunnossa ja rumat. Valintaperusteet oli seuraavat; pitää voida tuoda oma pitopalvelu, juomat, pitää olla keskustan lähellä, mutta silti suojaisassa paikassa., pitää mahtua yli 80hlö. No juu, nämä vaatimukset + se,että varasimme vasta puoli vuotta ennen juhlia = vaihtoehdot vähissä. En tiedä, itkettääkö vai naurattaako. **ttu. Kun katseli noita toisten varaamia kartanokuvia... :/ noh, toisaalta en olis halunnut kartanoakaan. Ainoa mikä kismittää, on kohtuuton hinta paikan tarjontaan nähden.
  21. Miten olette ajatelleet toimia rekisteröintihetkellä? Itsessään se juridinen ja pakollinen litania on tosi lyhyt, alle minuutin kestävä. Tuleeko teille mukaan siihen tilanteeseen jotain lisuketta? Sormusvala, runoa, tekstiä, puhetta, musiikkia tms? Itse lueskelin juuri sormusvalajuttuja. Mietin että mahtaako sitä kyetä edes paria sanaa sanomaan,,,,,,,,
  22. Rainbow72

    Oulu

    Minä otin maistraattiin yhteyttä s-postitse maaliskuun puolella ja sieltä tuli vastaus aika pian.. että heinäkuun puoliväli ja lauantai ja maistraatin ulkopuolella siis, niin kaikki ookoo. Olemme myös jo sopineet ajan maistraattiin. Asiallista, ystävällistä ja sujuvaa on ollut.
  23. Rainbow72

    Tänä vuonna?

    ....Niin ja onnea tildapöölle vaimoineen! =)
  24. Rainbow72

    Tänä vuonna?

    MMMFFFF!!! Laskuri sanoo että 2 kk / kuuskyt jotain päivää. Mua alkaa Oksuttaa kun tulee paniiiiiiiiiikkiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! DJ puuttuu! Osa tarjoiluista puuttuu!! Ohjelmalehtisten teko ihan kesken, samoin mun pähkähullu idea vielä hääkarkeista ( mistä nämä idioottimaiset ajatukset sataa ) MIljoona asiaa sopimatta... MÄÄÄÄÄÄÄKSSS!
×
×
  • Create New...