Jump to content
Naimisiin.info

Nobody

Rouva
  • Viestit

    1364
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nobody kaikki viestit

  1. Eipä ole ollut mitenkään haikea tyttönimestä luopua. Ihmeen helposti sitä opi heti käyttämään tätä uutta nimeä.
  2. Nobody

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Mies sai Suomi leijonan kuvalla varustetun Zipon sekä suomi leijona riipuksen. molemmat oli tosi pidettyjä lahjoja.
  3. Meillä oli ko. bändi soittamassa ja sai kaikilta vaan kehuja! Todella kaikenikäiset viihtyivät tanssimassa ja jokainen tuntui löytävän itselleen jotain kivaa musiikista. Yhdeydenpitokin sujui loistavasti, ei minkäänlaista ongelmaa. Omia toiveitakin sai esittää heidän biisilistan lisäksi. Ajoitukset pitivät hyvin.
  4. Huonosti, en juuri lainkaan. Monta asiaa ehti mielessä pyöriä yön aikana eikä uni tullut silmään.
  5. Nobody

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain Kalevala-korun Kielo kaulakäädyn ja korvikset
  6. Kelakortti oli ensimmäinen uudella nimellä tuleva posti.
  7. Kampaus sis. koekampauksen 85 e ja meikkaus sis. koemeikin 60 e. Tämä Riihimäellä.
  8. Hienoa Klikkaa tuosta viestiketjusta vas. laidasta mun nimeä, niin alta tulee valikko ja ota siitä lähetä viesti. Kyl se siitä sitten
  9. Kiva olis kuulla tuo teksti... (laita vaikka yv:nä...)
  10. Onko kukaan laittanut kertakäyttökameroiden mukana pöytiin jonkinlaista sanallista ohjeistusta? Käyttöohjeet ja muuta tekstiä, tyyliin kuten vieraskirjankin yhteyteen. Vinkkejä kaivataan!
  11. Mä en kans ymmärrä miten jotkut ihmiset osaa tehdä asiat vaikeiksi. Itelläni oli sellainen tilanne, että pyysin alun perin itselleni kaksi kaasoa ystävistäni. Molemmat suostuivat ja olivat alkuun hyvin innostuneita. Muutama viikko pyynnöstä toinen näistä ilmoitti, ettei haluakaan kaason tehtävään - ilman mitään selityksiä. Kun kerroin tämän tälle toiselle kaasolle, kysyin, että mitä mieltä hän on jatkosta. vastaus oli, että hän ei yksin halua kaason tehtäviä hoitaa. No, pyysin sitten hommaan toisen kaverini. Tässä vaiheessa tämä ensimmäinen kaaso ilmoitti, ettei tule hommaa tekemään tämän toisen ihmisen kanssa, vaikka ei käytännössä tunnekaan häntä. Ilmoitti sitten vielä, että hän voisi toimia jotenkin taka-alalla eli käytännössä tekemättä mitään. Minä ilmoitin, että en tällaista kaasoa tarvi ollenkaan, uusi kaaso kyllä hoitaisi homman kokonaan. Ja niinpä hän on hoitanutkin. Nyt kaikki sujuu niin loistavasti. Välit on kovasti viilentyneet noihin ekaksi pyydettyihin kaasoihin. Ekana vetäytyneeseen on jonkinlaiset välit, kyllä se hiertää mua, kun ei mitään selitystä mihinkään ole saanut. Ja toiseen on välit kokonaan poikki, kun hän ilmoitti, että ei halua ystäväni olla ollenkaan enää. Tämä ei tietääkseni johdu tästä kaasoasiasta vaan siitä, että hän on kateellinen mun elämäntilanteesta (itse on sinkku). Näyttää siltä niin tässä kuin monen muunkin tapauksessa, että todellinen ystävyys punnitaan tällaisissa tilanteissa. Kannattaa varmaan suoraan yrittää tilanteesta keskustella ja kertoa oma näkemyksesi tästä asiasta.
  12. Tietääkö joku Riihimäen lähistöltä mitään tanssikursseja?
  13. Nobody

    8h palavat tuikut

    Nuo Bridezillasin tuikut on korkeampia, samankokoiset halkaisijaltaan kuin tavalliset tuikut.
  14. Nobody

    8h palavat tuikut

    Bridezillas-verkkokauppa myy kanssa. en muista onko siellä toi 8 h vai 6 h. Hinta suht edullinen, muistaakseni 3.90 e/20 kpl.
  15. Nobody

    Bändien hinnat

    Meille tulossa bändi, jossa 3 henkilöä. Ottavat 630 e koko illasta.
  16. Sulhaselle päätin antaa huomenlahjaksi teräksisen Zipon, jossa toisessa kyljessä on Suomi-leijonan kuva ja toiseen tulee nimi ja päivämäärä kaiverrettuna. Miehen makuun on kaikki, jossa vähänkin on jotain Suomi-leijonaa ja kun on vielä tupakoitsija, niin tultakin tarvitsee. Luulen hänen olevan tuollaisesta aivan onnessaan.
  17. Ei kertonut. Häneltä en saanut tuonkaan vertaa mitään selitystä kuin tuolta toiselta. Oon yrittänyt miettiä tilannetta. Ainakaan en keksi yhtään sellaista syytä, että olisin tilanteen itse jotenkin aiheuttanut. Kummankaan kanssa ei ole ollut missään vaiheessa minkäänlaista riitaa tms. Eikä heillä keskenään, koska eivät sinänsä tunne toisiaan. Mitään en sinänsä heiltä ole asian tiimoilta vaatinut enkä ole juurikaan häistä puhunutkaan (siis hössöttänyt) elleivät he itse ole asiaa esille ottaneet. Itelleni on alusta asiti ollut selvää, että en vaadi/odota kaasolta juurikaan mitään vaan teen itse niin paljon kuin suinkin pystyn. Onhan jokaisella omakin elämä elettävänään. Itteäni ahdistaa ja mietityttää tämä epätietoisuus kovasti. Oikeastaan minkäälaisessa yhteydessä en ole ollut kummankaan kanssa tuon heidän eroamisensa jälkeen.
  18. Meille on tulossa avioehto. Minulla kertynyttä omaisuutta, miehellä ei ole. Miehen toiveesta teemme avioehdon minun suojakseni mahdollista erotilannetta ajatellen.
  19. Meillä kuvaus 2 h ennen vihkimistä. Päädyimme ajankohtaan pitkälti sen takia, ettei vieraiden tarvi odotella kuvauksen takia.
  20. Nobody

    Nizza

    Me myös lähdössä Nizzaan heinäkuussa -09. Sulhasen sukulaisten loma-asunnossa olis tarkoitus majailla. Eli pelkkien lentojen hinnoilla pääsemme matkalle. Lentoja ei ole vielä varattu, mutta sen verran olen jo selvittänyt, että Blue1 ainakin tekee suoria lentoja ko paikkaan. E-bookersissa on veljeni tyttöystävä töissä ja ainakin sieltä saa räätälöityä matkan Nizzaan. Hyviä vinkkejä täältä matkalle on löytynyt!
  21. Mulle on tulossa puvuksi tällainen Maggie Sottero
  22. Hääpäivänäni aion jättää meikkaamisen ammattilaiselle. Varmaan koskaan aiemmin en ole ammattilaisen meikattavana ollut ja tulevana suurena päivänä haluan meikinkin olevan täydellinen. Omiin meikkaustaitoihini en niin paljon sinä päivänä luota. Muutenkin meikkailen itse arkena melko vähän.
  23. Nobody

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Kaasona mulla on erittäin hyvä ystäväni. Aluksi ajattelin ensisijaisesti kahta muuta ystävääni, koska pidin tätä nykyistä liian kiireisenä ihmisenä. Lopulta olettamukseni osoittautui aivan vääräksi ja olen todella onnellinen, että sain tämän nykyisen kaason suostumaan tehtävään. Hän todella osallistuu ja pitää "virkaansa" kunnia-asiana. NOiden kahden muun kanssa hommasta ei varmaankaan olisi tullut loppujen lopuksi yhtään mitään.
×
×
  • Create New...