Nobody

Rouva
 • Content count

  1332
 • Joined

 • Last visited

About Nobody

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1718 profile views
 1. Eipä ole ollut mitenkään haikea tyttönimestä luopua. Ihmeen helposti sitä opi heti käyttämään tätä uutta nimeä.
 2. Mies sai Suomi leijonan kuvalla varustetun Zipon sekä suomi leijona riipuksen. molemmat oli tosi pidettyjä lahjoja.
 3. Meillä oli ko. bändi soittamassa ja sai kaikilta vaan kehuja! Todella kaikenikäiset viihtyivät tanssimassa ja jokainen tuntui löytävän itselleen jotain kivaa musiikista. Yhdeydenpitokin sujui loistavasti, ei minkäänlaista ongelmaa. Omia toiveitakin sai esittää heidän biisilistan lisäksi. Ajoitukset pitivät hyvin.
 4. Huonosti, en juuri lainkaan. Monta asiaa ehti mielessä pyöriä yön aikana eikä uni tullut silmään.
 5. Sain Kalevala-korun Kielo kaulakäädyn ja korvikset
 6. Kelakortti oli ensimmäinen uudella nimellä tuleva posti.
 7. Kampaus sis. koekampauksen 85 e ja meikkaus sis. koemeikin 60 e. Tämä Riihimäellä.
 8. Hienoa Klikkaa tuosta viestiketjusta vas. laidasta mun nimeä, niin alta tulee valikko ja ota siitä lähetä viesti. Kyl se siitä sitten
 9. Kiva olis kuulla tuo teksti... (laita vaikka yv:nä...)
 10. Onko kukaan laittanut kertakäyttökameroiden mukana pöytiin jonkinlaista sanallista ohjeistusta? Käyttöohjeet ja muuta tekstiä, tyyliin kuten vieraskirjankin yhteyteen. Vinkkejä kaivataan!
 11. Mä en kans ymmärrä miten jotkut ihmiset osaa tehdä asiat vaikeiksi. Itelläni oli sellainen tilanne, että pyysin alun perin itselleni kaksi kaasoa ystävistäni. Molemmat suostuivat ja olivat alkuun hyvin innostuneita. Muutama viikko pyynnöstä toinen näistä ilmoitti, ettei haluakaan kaason tehtävään - ilman mitään selityksiä. Kun kerroin tämän tälle toiselle kaasolle, kysyin, että mitä mieltä hän on jatkosta. vastaus oli, että hän ei yksin halua kaason tehtäviä hoitaa. No, pyysin sitten hommaan toisen kaverini. Tässä vaiheessa tämä ensimmäinen kaaso ilmoitti, ettei tule hommaa tekemään tämän toisen ihmisen kanssa, vaikka ei käytännössä tunnekaan häntä. Ilmoitti sitten vielä, että hän voisi toimia jotenkin taka-alalla eli käytännössä tekemättä mitään. Minä ilmoitin, että en tällaista kaasoa tarvi ollenkaan, uusi kaaso kyllä hoitaisi homman kokonaan. Ja niinpä hän on hoitanutkin. Nyt kaikki sujuu niin loistavasti. Välit on kovasti viilentyneet noihin ekaksi pyydettyihin kaasoihin. Ekana vetäytyneeseen on jonkinlaiset välit, kyllä se hiertää mua, kun ei mitään selitystä mihinkään ole saanut. Ja toiseen on välit kokonaan poikki, kun hän ilmoitti, että ei halua ystäväni olla ollenkaan enää. Tämä ei tietääkseni johdu tästä kaasoasiasta vaan siitä, että hän on kateellinen mun elämäntilanteesta (itse on sinkku). Näyttää siltä niin tässä kuin monen muunkin tapauksessa, että todellinen ystävyys punnitaan tällaisissa tilanteissa. Kannattaa varmaan suoraan yrittää tilanteesta keskustella ja kertoa oma näkemyksesi tästä asiasta.
 12. Tietääkö joku Riihimäen lähistöltä mitään tanssikursseja?
 13. Nuo Bridezillasin tuikut on korkeampia, samankokoiset halkaisijaltaan kuin tavalliset tuikut.
 14. Bridezillas-verkkokauppa myy kanssa. en muista onko siellä toi 8 h vai 6 h. Hinta suht edullinen, muistaakseni 3.90 e/20 kpl.