Jump to content
Naimisiin.info

Gish

Rouva
  • Viestit

    591
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2901 profiilin katselua

Gish's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Meillä oli alkumaljana kuohuviini Beuatiful Fruit Fragola, joka tuntui olevan monien mieleen. Fragola on melko mietoa, joten sopi autoilijoillekin.
  2. Meillä oli kuvaamassa Juha Moilanen koko päivän ja olimme oikein tyytyväisiä palveluun ja kuviin. Myös vieraat tykkäsivät kuvaajan läsnäolosta. Nettisivuilta löytyy kuvausten hinnasto.
  3. Nukuin kuin tukki, samoin mies. Uni tuli välittömästi kun sänkyyn pääsin enkä herännyt kertaakaan yön aikana. Nukuttuja tunteja kertyi vain kuusi, mutta niillä pärjäsi hienosti seuraavaan aamuun saakka.
  4. Gish

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain lahjaksi Ritva-Liisa Pohjalaisen Muistot-sarjan riipuksen ja korvakorut. Sain lahjan etukäteen ja käytin koruja hääpäivänä.
  5. Gish

    Jyväskylä

    Meillä oli Jyväskylän maistraatista vihkijä juhlapaikalla virka-ajan ulkopuolella. Voin kyllä suositella! Varaus onnistui ongelmitta ja vihkijä oli todella hyvä.
  6. Gish

    Ja ihan sydän piti laittaa eli <3

  7. Gish

    Tervetuloa <

  8. Pyysin kolmea ystävääni kaasoksi. Jokaisen kanssa olen ystävystynyt eri elämänvaiheissa ja sen vuoksi jokaisella on oma erityinen merkityksensä minulle.
  9. Mulla on kamala Toffifee addiktio. Thanks to you ;) Syötiin J:n kanssa se koko paketti yhtenä iltana keittiönpöydän ääressä, kun oltiin just saatu vauva nukahtaan :)

  10. Gish

    Jyväskylä

    Kiitos vastauksista! Hyvin varmasti mahtuu perheenjäsenet puolisoineen vihkimiseen. On tosiaan ihanan juhlavan näköinen maistraatti nyt ainakin ulkopuolelta.
  11. Gish

    Jyväskylä

    Onko kenelläkään tietoa/kokemusta, paljonko Jyväskylän uuden maistraatin vihkihuoneeseen mahtuu vieraita?
  12. Kihlausajaksi tulee kolmea viikkoa vaille vuosi.
  13. You're my stargirl, you're my only stargirl...

  14. "You´re a Star Girl, You are The SuperStarGirl..." =D

  15. Saattoipa tuohon aikaan ollakin. :D Hal!

×
×
  • Create New...