Gish

Rouva
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

About Gish

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2553 profile views
 1. Meillä oli alkumaljana kuohuviini Beuatiful Fruit Fragola, joka tuntui olevan monien mieleen. Fragola on melko mietoa, joten sopi autoilijoillekin.
 2. Meillä oli kuvaamassa Juha Moilanen koko päivän ja olimme oikein tyytyväisiä palveluun ja kuviin. Myös vieraat tykkäsivät kuvaajan läsnäolosta. Nettisivuilta löytyy kuvausten hinnasto.
 3. Nukuin kuin tukki, samoin mies. Uni tuli välittömästi kun sänkyyn pääsin enkä herännyt kertaakaan yön aikana. Nukuttuja tunteja kertyi vain kuusi, mutta niillä pärjäsi hienosti seuraavaan aamuun saakka.
 4. Sain lahjaksi Ritva-Liisa Pohjalaisen Muistot-sarjan riipuksen ja korvakorut. Sain lahjan etukäteen ja käytin koruja hääpäivänä.
 5. Meillä oli Jyväskylän maistraatista vihkijä juhlapaikalla virka-ajan ulkopuolella. Voin kyllä suositella! Varaus onnistui ongelmitta ja vihkijä oli todella hyvä.
 6. Ja ihan sydän piti laittaa eli <3

 7. Tervetuloa <

 8. Pyysin kolmea ystävääni kaasoksi. Jokaisen kanssa olen ystävystynyt eri elämänvaiheissa ja sen vuoksi jokaisella on oma erityinen merkityksensä minulle.
 9. Mulla on kamala Toffifee addiktio. Thanks to you ;) Syötiin J:n kanssa se koko paketti yhtenä iltana keittiönpöydän ääressä, kun oltiin just saatu vauva nukahtaan :)

 10. Kiitos vastauksista! Hyvin varmasti mahtuu perheenjäsenet puolisoineen vihkimiseen. On tosiaan ihanan juhlavan näköinen maistraatti nyt ainakin ulkopuolelta.
 11. Onko kenelläkään tietoa/kokemusta, paljonko Jyväskylän uuden maistraatin vihkihuoneeseen mahtuu vieraita?
 12. Kihlausajaksi tulee kolmea viikkoa vaille vuosi.
 13. You're my stargirl, you're my only stargirl...

 14. "You´re a Star Girl, You are The SuperStarGirl..." =D

 15. Saattoipa tuohon aikaan ollakin. :D Hal!