ellimi

Rouva
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About ellimi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. You're my stargirl, you're my only stargirl...

 2. "You´re a Star Girl, You are The SuperStarGirl..." =D

 3. Saattoipa tuohon aikaan ollakin. :D Hal!

 4. Mansikka-limekö lasissa ;)

 5. <3 tätäkin kautta ;)

 6. Tähtityttöä moikkaamassa :)

 7. Kytiksellä ;)

 8. <33

  T. Idiootti yläkerrasta

 9. Survon kartano ainakin vaikuttaa ihanalta! Viime vuonna hinta oli 600 eur + 100 eur jos halusi pitää tanssit tallin ylisillä. Menut 23-32 eur, saa viedä omat juomat. Perjantaina saa mennä koristelemaan ja juhlia saa 01:een asti. Näin ainakin viime vuonna kerrottiin. Eikun soittelemaan vaan paikkoihin!
 10. Kysymykseen: eipä taida. Ainakaan vielä ole kohdalle sattunut. Mietityttää kuitenkin, että jos jostain syystä tulee tyhjä (liian pitkä) hetki syömisen ja bändin väliin, pitäisikö jotain olla varalla. Ja mitä se sitten olisi.. :-/
 11. Ei varmasti ole liian aikaista kysellä paikkoja. Muutama kuukausi sitten jo kun varailin kirkkoa kesälle 2006, oli osa ajoista jo varattuja. Sama varmasti nyt viimeistään juhlapaikkojen suhteen.
 12. Acerose, kannattaa käydä katsomassa paikan päällä esim. Tapiolan nuorisoseuran taloa (vuokra edullinen, hyvin toimivalta vaikuttava tila, ystävällinen yhteyshenkilö, mutta paikassa minulle ainakin liian räikeät värit häitä ajatellen) ja Kivistön työväentaloa. Riippuu tietenkin siitä, millaisen tilan haluaa. En muista onko aiemmin jo mainittu esim. Survo-Korpelaa, Himmaa, Lapumyllyä ja Punaista pirttiä. OZ_morsian: Olen ollut vieraana häissä Majakoskella, jossa oli juuri tuo kaksikerroksinen tila käytössä. Miinuspuolia olivat helteen takia kamala kuumuus yläkerrassa (mikä ei varmaan teillä ole ongelmana ) sekä se, ettei yläkerrasta tahtonut nähdä alakerran tapahtumia kunnolla. Tietenkin vierasmäärä vaikuttaa tähän: mahtuvatko ihmiset kaiteelle katsomaan tai siksi aikaa alas muiden joukkoon. Eihän kyllä kaikissa häissä olekaan välttämättä "tapahtumia".. Tarkoitin siis lähinnä hääkakun leikkausta ym. Hyvä idea laittaa booli ystävien luokse ylös! Majakoski on kyllä ympäristöltään aivan ihana ja niiin romanttinen hääpaikka!