Lydia.

Rouva
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About Lydia.

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sniff. Mä en ala. Varmaan pääsee parku ekan kerran kun alakerran ovessa onkin jonkun toisen nimi.

 2. Terveisiä Jämsänkoskelta! Grillasin tossa rannassa muutaman tunnin itseäni ja käsivarret on nyt ihan tulipunaiset. Nice... Muuten tuli kyllä ihan viime juhannus mieleen :D

 3. Ugh! Kiitos eilisestä, oli kyllä tosiaan melekoisen hauskaa :) Olo on ihan jees, miehellä ei niinkään.. Tilattiin just pizzaa, kyllä tästä taas noustaan. Se ajatus kesän grillikemuista kuulosti kyllä tosi mukavalta, vois ruveta säätämään jo ajoissa, että sais porukalle käypäsen viikonlopun katottua.

 4. Hey mama :) Kiva kun tulitte eilen, oli vallan mukava ilta. Käytiin keskustassa pari tuntia pyörähtämässä, arvaat varmaan missä ravintelissa. Tän päivän tunnelmat onkin sitten taas perinteisen hehkät. Noh, kohta pizzat tilaukseen, niin kyllä se siitä ;)

 5. Moikkis! Kiitos eilisestä, oli tosi mukava nähdä teitä pitkästä aikaa. Ja kiva kun kypäräpää pääsi myös käymään - ihan mahtava napero! :) Käytiin sit vielä Infernossa pyörähtämässä, mutta oltiin varmaan jo kahden aikaan kotona.

 6. Niin, tuuttehan?

 7. Amarillo sopii. Mä voisin just nyt taas laittaa tuo miehen vaihtoon ja samantien, korpee niin jumalattomasti. ARGH!

 8. Joo, mennään lauantaina! Sä oot meidän hotmama ja saat valita paikan :) Miehet mukaan(ko)?

 9. Kytiksellä ;)

 10. Sympatiat karmeasta olosta - olin sattuneista syistä itsekin sunnuntaina "vähän" huonovointinen.. Oli ohjelmaa joo, olin N:n kanssa vähän rilluttelemassa. You know me... perussettiä ;)

 11. No nyt mä kävin sen vastakurkkauksen tekemässä. Huomasitko, hä? :)

 12. Hei, darling! Mä täällä yritän opetella uuden foorumin ominaisuuksia - huonolla menestyksellä, tosin.

  Pian nähdään!

 13. Studiokuvaus maksoi tasan 100 euroa. Hintaan sisältyi noin tunnin kuvaussessio (kuvat otettiin digikameralla, joten kuvia räpsittiin ihan valtavasti) ja kolmen kuvan setti. Tämä hinta Jyväskylän JL-Fotossa viime kesänä.
 14. Minulle ei ainakaan tullut. Aloitin heti häiden jälkeisenä maanantaina uudessa työsuhteessa eikä ollut mitään ongelmaa käyttää vanhaa verokorttia. Käytin sitä ihan normaalisti nimenmuutoksesta huolimatta koko työsuhteen ajan eikä kukaan kysellyt uuden perään - enkä sitten itsekään tilannut uutta vaan käytin hyvillä mielin vanhaa.