Jump to content
Naimisiin.info

Christina^

Morsian
  • Viestit

    235
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Christina^

  1. Meilla polttarit vasta tulossa mutta jo nyt aiheuttaa päänvaivaa! Sulho + BM ilmoitti polttareiden olevan useamman päivän kestävät, kun kaikilla muillakin tutuilla on ollut! Eli perjantaina sulho tullaan hakemaan, jätetään avaimet ja kännykkä kotiin, palautetaan sitten joskus parin kolmen päivän päästä takaisin! En oikein kovin innostunut ole ajatuksesta... Ehkä asiasssa häiritsee useamman päivän kestävä ryypiskely!! Huoh :hysteric:

    Sano ettei käy, that's it. Perusteluna: kun kaikilla muillakin on :girl_haha: (kuolen nauruun).

  2. miehellä oli polttarit ja ja... pojat meni johonkin penkkiurheilupaikkaan (en tarkkaan tiedä) ja heitä oli ollut pariton määrä ja paikan joku työntekijätyttönen oli tullut puuttuvaksi pelaajaksi.. tytöllä oli ollut hame päällä eikä alkkareita ollenkaan ja oli kyykistellyt siellä niin että kaikki näkyi.. musta jotenkin omituista ja epäammattimaista yms... jotenkin häiritsee koko asia varsinkin kun kuuli poikien kommentteja sen jälkeen (oli tosi hyvännäkönen, en saanu silmiä irti sen *********). oma mies yritti olla asiallinen mutta tuntuu että sekin on yhtä lapsellinen... miks mennä naimisiin jos toinen ei oo vierasta pimpsukkaa nähny jo tarpeeks?? olipa avautuminen... ei pettämiseen voi rinnastaa mut oli sovittu ettei vastakkaista sukupuolta oo toisen polttareissa eikä varsinkaan vaatteitta--- muut tavallaan, mut ME oltiin sovittu näin.. olishan sitä tyttöä voinu pyytää laittaa housut jalkaan... häät viikon päästä mutta jotenki meni into kaikesta...

    F**king nice. Ihana juttu joo. Mä oisin saanu niin raivarit, vaikka pitää muistaa tässä ettei tää homma oo sun miehes vika. Ja se, että se kerto sulle rehelliseti ton jutun, niin pakkohan sun on jotain credittiä siitä miehelles antaa. Kaikki ei ois kertonu.

  3. Niin siis mun miehellekkin tulee vain yksi sormus. Ei halua pitää kihlasormusta enää tahdon sanan jälkeen, vaan pitää vaan uutta vihkisormustaan sitten.

    Mä heitin vaan veikkauksena ton et haluu muiden näkevän et on varattua kamaa. Eli siis en tiedä "oikeaa" vastausta miksi jotkut haluavat miehen pitävän kahta sormusta. Mulle on ihan sama, sais pitää kahta jos haluu ja jos ei haluu pitää ku yhtä niin sekin ok.

  4. Mä ostin miehelle rannekellon ja 3 häneltä puuttuvaa pokkaria juoppuhulluista. Näistä mies on puhunut useaan otteeseen joten tiedän lahjan olevan mieluinen. Ja sovittiin, että ostetaan vaan jotain pientä kun reissuun lähdetään kumminkin heti häiden jälkeen, josta voidaa ostella sitten jotain extraa jos löytyy. :give_rose:

  5. Toiset on kyl sitä mieltä, et heittää pitäis. Oonkin miettiny, et heittäis kalsarit, kun ne kuitenkin on. Mulle toi kalsareiden heitto kävis hyvin. En vaan oo ihan varma mitä sulho sanoo :girl_haha:

    Mä näin kerran jossain ohjelmassa kun sulho kaiveli morsiamen mekon alta sika isot alushousut ja heitti ne. Jengi nauro ihan sikana. Tommosen jutun voisin meille periaatteessa ottaa. Eli pitää lähtee kaupasta metsästää tosi tosi isoja maxi kalsareita. :girl_haha:

  6. Hääkimppua on tarkoitus ottaa kiinni sellaisten naisten ketkä ei ole NAIMISISSA (eli saa seurustella, elää avoliitossa olla kihloissa mutta ei naimisissa). Ja sama koskee sukkanauhaa miesten osalta.

    Mutta siis meillä ei heitetä kimppua eikä sukkanauhaa, en koe sitä tarpeelliseksi enkä vaan yksinkertaisesti halua tehdä niin.

  7. Meillä on vihkiminen 13.00.

    Joten aikataulu menee seuraavasti:

    14.15 Onnittelumaljat ja tervetuloa toivotus

    15.00 Ruoka

    17.00 Vapaata seurustelua, lauluesitys ja jotain muuta pientä kivaa (valokuvausta)

    18.00 Kahvi (bestmanin puhe)

    19.00 (Häätanssi) Ohjelmaa

    20.00 Karaoke, musiikkia (booli esille)

    22.00 Iltapala

  8. Meillä on ruuan kanssa tarjolla puna- ja valkoviiniä, ei muuta alkoholia. Sitten kahvitusten jälkeen jossain vaiheessa tuodaan booli, lonkerot, kaljat ja siiderit esille.

    Meillä tehdään näin ja that's it, jos joku vieraistamme haluaa narista tästä asiasta niin sitten narisee. :girl_wink:

×
×
  • Create New...