Christina^

Morsian
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Christina^

 1. Voin siirtyy odottelu ketjusta pois. Mies kosi 27.11.
 2. 1v 9kk seurusteltiin ja sitten mies kosi.
 3. Mä tiedän, että sormukset on käyty ostaa ja kihlauspäivämäärä kaiverrettu niihin mutta milloin se kosinta sit tapahtuu, ei tietooooooo. Siksi siis tiedän sormuksista kun ehdottomasti halusin itse valita omani ja osallistua miehen sormuksen valintaan.
 4. Tinderissä. Ja en millään ensin meinannut lähteä tapaamaan häntä, mutta sitten lopulta suostuin ja se olikin heti menoa.
 5. Heissan. Mullahan on loistava muisti mut viittitkö kertoa mistä se rabbit koru olikaan. ;D

  Sulle ei pystyny laittaa yv:tä.

 6. Lahjat aikaistiin heti seuraavana päivänä. Paljon saatiin sellaista mitä ei pyydetty.
 7. Tulihan siellä pussattua.
 8. Sain Guessin lompakon ja pitkään ihailemani erään "sydän" kaulakorun. Itse annoin miehelle rannekellon ja loput häneltä puuttuvat juoppohullut.
 9. Sano ettei käy, that's it. Perusteluna: kun kaikilla muillakin on (kuolen nauruun).
 10. F**king nice. Ihana juttu joo. Mä oisin saanu niin raivarit, vaikka pitää muistaa tässä ettei tää homma oo sun miehes vika. Ja se, että se kerto sulle rehelliseti ton jutun, niin pakkohan sun on jotain credittiä siitä miehelles antaa. Kaikki ei ois kertonu.
 11. Savonlinnan pikkukirkko ja bileet Taipaleenniemessä.
 12. Juhlapaikan vuokra pe 12.00 - su 12.00 550 €. Tähän kuuluu päärakennuksen käyttö. Vieraiden yöpymiset on maksettava erikseen ja meidän yöpyminen erillisessä rakennuksessa on maksettava myös erikseen.
 13. Kirkko ensin, koska haluttiin tietty päivä. Sen jälkeen alko hermoja raastava juhlapaikan etsintä. Eli kumpikin näistä varattiin 9,5 kuukautta ennen häitä (sekin oli liian myöhään, koska kirkossa oli vapaana enää yksi aika ja juhlapaikkaa ei meinannut löytyä millään).
 14. Niin siis mun miehellekkin tulee vain yksi sormus. Ei halua pitää kihlasormusta enää tahdon sanan jälkeen, vaan pitää vaan uutta vihkisormustaan sitten. Mä heitin vaan veikkauksena ton et haluu muiden näkevän et on varattua kamaa. Eli siis en tiedä "oikeaa" vastausta miksi jotkut haluavat miehen pitävän kahta sormusta. Mulle on ihan sama, sais pitää kahta jos haluu ja jos ei haluu pitää ku yhtä niin sekin ok.
 15. Monien vääntämisien ja kääntämisien jälkeen olen 80 % miehen sukunimen kannalla ja 20 % kaksoissukunimen kannalla. Mulla on harvinainen sukunimi, tosin ei miehelläkään yleisimmästä päästä sukunimi ole. Vielä vajaa kuukausi miettiä päätöstä.
 16. Mä ostin miehelle rannekellon ja 3 häneltä puuttuvaa pokkaria juoppuhulluista. Näistä mies on puhunut useaan otteeseen joten tiedän lahjan olevan mieluinen. Ja sovittiin, että ostetaan vaan jotain pientä kun reissuun lähdetään kumminkin heti häiden jälkeen, josta voidaa ostella sitten jotain extraa jos löytyy.
 17. Mä näin kerran jossain ohjelmassa kun sulho kaiveli morsiamen mekon alta sika isot alushousut ja heitti ne. Jengi nauro ihan sikana. Tommosen jutun voisin meille periaatteessa ottaa. Eli pitää lähtee kaupasta metsästää tosi tosi isoja maxi kalsareita.
 18. Hmm varmaan siks et muut tietää kyseisen henkilön olevan varattua kamaa.
 19. Hääkimppua on tarkoitus ottaa kiinni sellaisten naisten ketkä ei ole NAIMISISSA (eli saa seurustella, elää avoliitossa olla kihloissa mutta ei naimisissa). Ja sama koskee sukkanauhaa miesten osalta. Mutta siis meillä ei heitetä kimppua eikä sukkanauhaa, en koe sitä tarpeelliseksi enkä vaan yksinkertaisesti halua tehdä niin.
 20. Mäki ajattelin meikata ite, saampahan mitä haluan. Pitää vaan vielä kokeilla muutamat tyylit ennen häitä ja päättää mihin niistä päädyn THE päivänä.
 21. Mä ajattelin mun äitiä pyytää, tai jos ne tekis anopin kanssa sen yhdessä.
 22. Meillä on vihkiminen 13.00. Joten aikataulu menee seuraavasti: 14.15 Onnittelumaljat ja tervetuloa toivotus 15.00 Ruoka 17.00 Vapaata seurustelua, lauluesitys ja jotain muuta pientä kivaa (valokuvausta) 18.00 Kahvi (bestmanin puhe) 19.00 (Häätanssi) Ohjelmaa 20.00 Karaoke, musiikkia (booli esille) 22.00 Iltapala
 23. Meillä on ruuan kanssa tarjolla puna- ja valkoviiniä, ei muuta alkoholia. Sitten kahvitusten jälkeen jossain vaiheessa tuodaan booli, lonkerot, kaljat ja siiderit esille. Meillä tehdään näin ja that's it, jos joku vieraistamme haluaa narista tästä asiasta niin sitten narisee.
 24. Oma pöytä tulee meille. Helpoin toteuttaa pöytäjärjestyksen takia ja jotenkin vaan tuntuu hienommalta kun saadaan istua omassa pöydässä.