Christina^

Morsian
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

About Christina^

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. Voin siirtyy odottelu ketjusta pois. Mies kosi 27.11.
 2. Mä tiedän, että sormukset on käyty ostaa ja kihlauspäivämäärä kaiverrettu niihin mutta milloin se kosinta sit tapahtuu, ei tietooooooo. Siksi siis tiedän sormuksista kun ehdottomasti halusin itse valita omani ja osallistua miehen sormuksen valintaan.
 3. Tinderissä. Ja en millään ensin meinannut lähteä tapaamaan häntä, mutta sitten lopulta suostuin ja se olikin heti menoa.
 4. Heissan. Mullahan on loistava muisti mut viittitkö kertoa mistä se rabbit koru olikaan. ;D

  Sulle ei pystyny laittaa yv:tä.

 5. Lahjat aikaistiin heti seuraavana päivänä. Paljon saatiin sellaista mitä ei pyydetty.
 6. Tulihan siellä pussattua.
 7. Sain Guessin lompakon ja pitkään ihailemani erään "sydän" kaulakorun. Itse annoin miehelle rannekellon ja loput häneltä puuttuvat juoppohullut.
 8. Sano ettei käy, that's it. Perusteluna: kun kaikilla muillakin on (kuolen nauruun).
 9. F**king nice. Ihana juttu joo. Mä oisin saanu niin raivarit, vaikka pitää muistaa tässä ettei tää homma oo sun miehes vika. Ja se, että se kerto sulle rehelliseti ton jutun, niin pakkohan sun on jotain credittiä siitä miehelles antaa. Kaikki ei ois kertonu.
 10. Savonlinnan pikkukirkko ja bileet Taipaleenniemessä.
 11. Juhlapaikan vuokra pe 12.00 - su 12.00 550 €. Tähän kuuluu päärakennuksen käyttö. Vieraiden yöpymiset on maksettava erikseen ja meidän yöpyminen erillisessä rakennuksessa on maksettava myös erikseen.
 12. Kirkko ensin, koska haluttiin tietty päivä. Sen jälkeen alko hermoja raastava juhlapaikan etsintä. Eli kumpikin näistä varattiin 9,5 kuukautta ennen häitä (sekin oli liian myöhään, koska kirkossa oli vapaana enää yksi aika ja juhlapaikkaa ei meinannut löytyä millään).
 13. Niin siis mun miehellekkin tulee vain yksi sormus. Ei halua pitää kihlasormusta enää tahdon sanan jälkeen, vaan pitää vaan uutta vihkisormustaan sitten. Mä heitin vaan veikkauksena ton et haluu muiden näkevän et on varattua kamaa. Eli siis en tiedä "oikeaa" vastausta miksi jotkut haluavat miehen pitävän kahta sormusta. Mulle on ihan sama, sais pitää kahta jos haluu ja jos ei haluu pitää ku yhtä niin sekin ok.
 14. Monien vääntämisien ja kääntämisien jälkeen olen 80 % miehen sukunimen kannalla ja 20 % kaksoissukunimen kannalla. Mulla on harvinainen sukunimi, tosin ei miehelläkään yleisimmästä päästä sukunimi ole. Vielä vajaa kuukausi miettiä päätöstä.
 15. Mä ostin miehelle rannekellon ja 3 häneltä puuttuvaa pokkaria juoppuhulluista. Näistä mies on puhunut useaan otteeseen joten tiedän lahjan olevan mieluinen. Ja sovittiin, että ostetaan vaan jotain pientä kun reissuun lähdetään kumminkin heti häiden jälkeen, josta voidaa ostella sitten jotain extraa jos löytyy.