vanilj

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About vanilj

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Heissan. Mullahan on loistava muisti mut viittitkö kertoa mistä se rabbit koru olikaan. ;D

  Sulle ei pystyny laittaa yv:tä.

 2. missu: Hui. Me oltiin just viemässä pukua SOL:iin, voipi olla että mietitään vielä kerran. Tulehan kertomaan miten kävi?
 3. Meillä kaaso sai Blue Dolphin-helmet sydänriipuksella ja pullon shampanjaa coolerissa. Bestman sai Aurinkolintu-solmioneulan sekä pullon shampanjaa coolerissa. Tarinaa Bestmanin lahjasta: Mikko Kuustosen suunnittelema Aurinkolintu-solmiopidike. Jokainen Aurinkolintu on uniikki, sillä se sisältää kehitysmaan lapsen poimiman kiven. Aurinkolintu on koru, jolla on todellista arvoa. Sen tuotoilla tuetaan Planin lapsikeskeistä kehitysyhteistyötä, tällä hetkellä Sierra Leonessa, Kamerunissa ja Ecuadorissa. Lahjat annettiin edellisenä iltana niin että korut pääsi käyttöön hääpäivänämme. Lisäksi pidettiin puhe molemmille, jossa kiitettiin kärsivällisyydestä, ihanasta ystävyydestä ja suuresta avusta. Lisäksi heitä odottaa iso kuva meistä kaikista kehystettynä.
 4. Sulhon puolelta tulee muutama tuntematon ja oman serkun avecia en voi sanoa tutuksi, tosin ollaan nähty pari kertaa.
 5. Käytiin kesällä kokeilemassa sulhon kanssa tulevia häitä silmällä pitäen.. Rusketus kesti noin viikon, ja lakanat sekä tyynyliinat sai pestä moneen kertaan. Väri oli nätti ja käsiin ja jalkoihin levitetyn voiteen ansiosta mitään kummallisia läikkiä ei tullu. Olin ihan tyytyväinen väriin, mutta en uskalla ottaa riskiä hääpuvun kanssa.. Ainakin valkoiset alusvaatteet ja jopa farkut värjääntyi rusketuksen lähtiessä. Me mennään kyllä solariumrusketukseen häiden alla.
 6. Meillä kosimis- ja "kihlapäivä" on eri.. Kosimisen jälkeen etsittiin sopivia sormuksia ja sormuskaupassa mietittiin sitä päivää lähin helppo päivämäärä ja otettiin se. Hääpäivä jatkaa tätä numerokikkailua. Ei varmaan erityisemmin juhlisteta kosimisenpäivää mutta tradition vuoksi vietetään se kuitenkin joka vuosi samassa paikassa laskettelun merkeissä!
 7. Me odottettiin eka vahvistusta kirkolta ja kateltiin sopivaa juhlapaikkaa samalla.. Kävikin niin että 4 meidän 6 paikan listasta oli jo menny, yhdessä jopa varauksia vuodelle 2009! Tänään varmistu juhlapaikkakin ja pääkaupunkiseudulta siis..