Naina

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Naina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me käytiin abc:llä pitsalla :
 2. Meillä luki aikanaan "Kauan naineet vasta vihitty". Suvun perinteitä vaalien, sama teksti oli appivanhempien auton takalasissa ollut 70-luvulla ;D
 3. Oltiin vieraina häissä joissa oli tarjolla kokonainen lämminsavusika ja hyvää oli. Eipä kukaan tuntunut nyrpistelevän, ja epäkohteliasta se mielestäni olisi toisten juhlissa : Kasvissyöjille oli kasvispihvejä. Sian kamuna tarjoiltiin kerma-sekä valkosipuliperunat ja höyrytettyjä vihanneksia. Nam Hintaa en tiedä mutta sian mukana tuli äijä sitä pilkkomaan vieraille.
 4. Ei ollu vaikka oli hellepäivä
 5. Ei ollut haikeaa, uuden nimen opin noin parissa viikossa. Molemmilla meillä tavis juntti suomalainen sukunimi, että eipä se sen kummemmaksi tullut..
 6. Tuosta taskulamppu vinkistä kertoi kamu joka oli Goalla tammikuussa, pakattu on Ilmastointi on myös hotellissa, se oli ihan ehdoton. Lähtö olis huomenna, nyt alkaa vähän jänskättämään 8)
 7. Me mentiin heinäkuun lopussa naimisiin ja matkalle lähdetään marraskuun lopussa. Heti ei pystytty lähtemään töiden vuoksi ja sit toinen syy on tuo Hessun mainitsema. Silloin kun täällä on kaikkein kurjinta ja pimeintä niin voidaan loikoilla lämpöisessä
 8. Me lähdetään Goaan häämatkalle marraskuussa, toivottavasti tulee ihana reissu Finnmatkat on matkanjärjestäjä ja Calanguten (?) keskustan vieressä on hotelli. Tuskin maltan odottaa 8)
 9. Meillä pappi sanoi "Saanko esitellä, herra ja rouva xx" ja sit me pussattiin Minusta se oli ihan hauska juttu, ja samalla ihmiset kuuli että otettiin yhteinen nimi.
 10. Sinnehän mekin käytiin varaamassa matka Syyt ovat lähes samat; eli varmasti kuuma, lämmin merivesi, ei ihan tavallinen turistirysä ja edullinen hintataso.
 11. Mä pidän aina ja kaikkia likaisiakin töitä tehdessä, ja sen ne on näkösiäkin Kerran vuoteen käytän sormukset kultasepällä "huollossa".
 12. Viinat haettu. Lasti maksoi 304 euroa. Eli tiivistettynä 12 litraa punkkua, 30 litraa valkkaria, viru valgee mäyris 80%, metsmaasikaa 12 pl ja skumppaa 30 pulloa. Viinit oli pöntöissä. Kyllä kannatti
 13. Mun mielestä mautonta
 14. Meille tulee ekan virren paikalle huilumusaa ja toisen virren paikalle laulua Kanttorille ja papille oli "aivan sama" mitä siellä lauletaan ja soitetaan joten me teimme näin vähempi uskovaisina ihmisinä : Kai se on seurakunnan politiikasta kiinni mitä saa soittaa tai laulaa ja onko virret pakollisia.
 15. Mä oon kirjottanu tän aikasemminkin johonki teltta ketjuun, mutta edelleen voin suositella helluntaiseurakunnan tai jonkun muun lahkon telttaa. Seurakunnat vuokraa TODELLA PALJON edullisemmin isoja telttojaan kuin esim. rakentajan konevuokraamo. Veti kyllä hiljaseks kun katteli telttojen vuokrahintoja netissä (siis noiden telttavuokraamoiden). Uskiksethan järjestää kesäsin isoja "herätys" bileitä ja sit muuna aikana ne teltat seisoo tyhjän panttina. Varmaan mielellään vuokraavat kalusteineen päivineen ja usein auttavat vielä kasaamaan teltan. Kaverilla oli just hellarien teltta ja kalusteet eikä se muistaakseni maksanu kuin 100 euroa/vkl oli ihan siisti valkea teltta josta sai tarpeen vaatiessa seinät pois eli toimi pelkkänä katoksena.