Naina

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Naina kaikki viestit

  1. Mikähän on käytäntö noissa morsiustyttöjen pukujen maksupolitiikassa? Maksanko minä ne vai lasten vanhemmat? Itse olin joskus pienenä tyttönä morsiusneitona ja silloin äitini teetti ja maksoi minulle mekon...mitenkäs nykypäivänä? Tuntuu vaan että tuo budjetti paisuu ja paisuu...Ajattelin tiedustella tällaista ennen kuin niitä neitoja edes pyydetään tehtävään ettei tule kenellekään paha mieli. Varmaan tyhmä kysymys mutta kun ei tiedä... ??? Edit by Delirium eli kirjoitetaan tähän ketjuun nyt yleisesti morsiuslasten pukeutumisasioista!
  2. Me käytiin abc:llä pitsalla :
  3. Meillä luki aikanaan "Kauan naineet vasta vihitty". Suvun perinteitä vaalien, sama teksti oli appivanhempien auton takalasissa ollut 70-luvulla ;D
  4. Oltiin vieraina häissä joissa oli tarjolla kokonainen lämminsavusika ja hyvää oli. Eipä kukaan tuntunut nyrpistelevän, ja epäkohteliasta se mielestäni olisi toisten juhlissa : Kasvissyöjille oli kasvispihvejä. Sian kamuna tarjoiltiin kerma-sekä valkosipuliperunat ja höyrytettyjä vihanneksia. Nam Hintaa en tiedä mutta sian mukana tuli äijä sitä pilkkomaan vieraille.
  5. Ei ollut haikeaa, uuden nimen opin noin parissa viikossa. Molemmilla meillä tavis juntti suomalainen sukunimi, että eipä se sen kummemmaksi tullut..
  6. Me mentiin heinäkuun lopussa naimisiin ja matkalle lähdetään marraskuun lopussa. Heti ei pystytty lähtemään töiden vuoksi ja sit toinen syy on tuo Hessun mainitsema. Silloin kun täällä on kaikkein kurjinta ja pimeintä niin voidaan loikoilla lämpöisessä
  7. Meillä pappi sanoi "Saanko esitellä, herra ja rouva xx" ja sit me pussattiin Minusta se oli ihan hauska juttu, ja samalla ihmiset kuuli että otettiin yhteinen nimi.
  8. Sinnehän mekin käytiin varaamassa matka Syyt ovat lähes samat; eli varmasti kuuma, lämmin merivesi, ei ihan tavallinen turistirysä ja edullinen hintataso.
  9. Mä pidän aina ja kaikkia likaisiakin töitä tehdessä, ja sen ne on näkösiäkin Kerran vuoteen käytän sormukset kultasepällä "huollossa".
  10. Viinat haettu. Lasti maksoi 304 euroa. Eli tiivistettynä 12 litraa punkkua, 30 litraa valkkaria, viru valgee mäyris 80%, metsmaasikaa 12 pl ja skumppaa 30 pulloa. Viinit oli pöntöissä. Kyllä kannatti
  11. Mun mielestä mautonta
  12. Meille tulee ekan virren paikalle huilumusaa ja toisen virren paikalle laulua Kanttorille ja papille oli "aivan sama" mitä siellä lauletaan ja soitetaan joten me teimme näin vähempi uskovaisina ihmisinä : Kai se on seurakunnan politiikasta kiinni mitä saa soittaa tai laulaa ja onko virret pakollisia.
  13. Mä oon kirjottanu tän aikasemminkin johonki teltta ketjuun, mutta edelleen voin suositella helluntaiseurakunnan tai jonkun muun lahkon telttaa. Seurakunnat vuokraa TODELLA PALJON edullisemmin isoja telttojaan kuin esim. rakentajan konevuokraamo. Veti kyllä hiljaseks kun katteli telttojen vuokrahintoja netissä (siis noiden telttavuokraamoiden). Uskiksethan järjestää kesäsin isoja "herätys" bileitä ja sit muuna aikana ne teltat seisoo tyhjän panttina. Varmaan mielellään vuokraavat kalusteineen päivineen ja usein auttavat vielä kasaamaan teltan. Kaverilla oli just hellarien teltta ja kalusteet eikä se muistaakseni maksanu kuin 100 euroa/vkl oli ihan siisti valkea teltta josta sai tarpeen vaatiessa seinät pois eli toimi pelkkänä katoksena.
  14. Me menemme "vieraassa seurakunnassa" vihille eikä kirkko siitä huolimatta maksa meille mitään. Ei maksa pappi, eikä tarvitse hakea vihkiraamattua kotiseurakunnan kirkkoherranvirastosta. Näin kertoi sen pienen kylän kirkkoherranviraston täti kun asiaa tiedustelin. Olipa hyvä palvelu Kerrankin saa jotain vastinetta maksamilleen kirkollisveroille. Mä en kyllä oo varma maksaisinko kirkosta vuokraa...vois olla että siinä tapauksessa pihalla vihkiminen kävisi.
  15. Onpas tullut paljon vastauksia Niin, mekothan ei ole ongelma jos ne maksaa n. 30 eskoa kipale, mutta siinä vaiheessa ne on ongelma kun ne maksaa sen 100 tai 200 euroa per mekko. Itselleni tulee nimittäin pellavainen puku ja JOS (huom. erittäin iso jos) meille tulee morsiustyttöjä kaksi kappaletta (kummitytöt) niin sitten haluan että heilläkin on tyyliin sopivat mekot. Ja jos taas alan vaatimaan lasten vanhemmilta että teetätte (tuskin löytyy kaupasta) pellavasta mekot niin olen kyllä sika :-/ Elikkäs taidan unohtaa koko morsiustytöt mekkoineen niin on yksi murhe vähemmän...
  16. Kiitos vinkeistä Täytyy tässä miettiä pyytääkö koko morsiustyttöjä...onneksi on vielä aikaa miettiä tätä ja ehkä noin 100 muuta asiaa... ::)Toi ompelu olis kyllä yks ihan järkevä vaihtoehto!