Jump to content
Naimisiin.info

ynck

Rouva
  • Viestit

    159
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ynck kaikki viestit

  1. ynck

    Lontoo

    täällä kun on tuo edinburgh jo mainittu niin mitäs nähtävyyksiä siellä kannattais käydä katsomassa ja ennen kaikkea missä yöpyä??
  2. en tiedä oonko aiemmin tätä tänne laittanut mutta meille olis tulossa: LOPUN ALKUA! ja on sulhon ihan ite keksimä pitäisköhän tuosta loukkaantua
  3. kiitos rockon. täytyypä ainakin noita kenkiä käydä sovittamassa
  4. minunkin kokoni on varmaan 35,5. aiemmat juhlakenkäni olen ostanut koossa 36 ja joutunut aina laittamaan lisää pohjallista tai kantapäähän jonkun lapun ym. ym. nyt kerrankin tahtoisin oikeasti oikeankokoiset kengät! :/ leveämpi lesti pitäisi myös olla. (normaalikin sopii mutta erityisen kapeat mallit ei..) peep-toe kengissä voisi mennä myös 35 kun niissä 36 oli ainakin ihan älyttömän iso.
  5. Hei, mihinkäs liikkeeseen minun kannattaisi suunnata kun kaikkia liikkeitä ei kuitenkaan ehdi yhden päivän aikana koluta läpi...? missä on paras kenkävalikoima, niin että liikkeestä löytyy pienet koot heti sovitettavaksi? (helsinki, espoo, vantaa, lahti..+ muu eteläinen suomi) kiitos vastauksista jo etukäteen
  6. näköjään olin valmis maksamaan 620e, hain puvun kotiin eilen.
  7. et kai sä sattumoisin oo menossa naimisiin mun miehen kanssa?? muistelisin vielä tuolta häät 2011 ketjusta et taidat myöskin olla e-karjalasta? toivottavasti joku keksii jonkun tosi hyvän niin meidänkin hääautoon vois laittaa jotain tuohon viittaavaa...
  8. minäkin oon pohtinut tätä samaa asiaa. miehen veljen häitä juhlittiin v. 2006 ja juhlapaikkana oli se "tavanomaisin" vaihtoehto pienellä paikkakunnalla kun häitä vietetään. no itse olen poistanut käytännössä kokonaan tuon vaihtoehdon, koska en halua, että vieraat vertailisivat häitä keskenään (meillä reilusti yli puolet häävieraista on samoja). toivottavasti löydetään jokin toinen sopiva paikka.
  9. itse haaveilen kylmästä tomaattikeitosta (gazpacho, vai mikäsenytoli) juomalaseista tarjoiltuna ja siihen sit joku leipätikku kyytipojaks
  10. tekeekö joku lappeenrannassa xtreme-lashes kestoripsiä (tai muita kestoripsiä)??
  11. oletko miettinyt vaihtoehtoa, että kävelisitte alttarille yhdessä sulhasen kanssa? tuossa tilanteessa ehkä mukavampi vaihtoehto kuin kävellä ypöyksin, kun saattaahan vaikka alkaa pyörryttämään siinä matkalla niin on varmaan ihan hyvä olla joku siinä tukena..
  12. tällä hetkellä tuntuu et tilanne on 70/30 sen puolesta että otan miehen sukunimen. aiemmin olin jyrkempi ja ehdottomasti sitä mieltä, että perheessä pitäis olla sama sukunimi mut nyt toisaalta kun häät lähestyy niin jonkilainen haikeus on iskenyt osaksi siitä syystä että nykyinen sukunimi rimmaa paremmin etunimen kanssa..suurta muutosta ei tule, molemmat nimet on hyvin samantyylisiä ja alkavat samalla kirjaimella. ainut muutos allekirjoitukseen tulee olemaan se että nykyisten ii:n pisteiden sijasta voin samalle kohdalle vetää ää:n viivat lisäksi tulen työskentelemään HYVIN vanhoillisella alalla jossa eri sukunimet saattaisi aiheuttaa epäilyksen suhteen laadusta (=avoliittoko?). nimen muutoshan voi olla myös positiivinen identiteettikriisi kotona ainakin tulee luultavasti monia hempeitä hetkiä, kun tutustutaan yhdessä rouvan uuteen nimeen
  13. -morsian ja SUOSTUVAINEN sulhanen -pappi ja todistajat siinäpä ne. mulle tärkeintä häissä on se hetki on tahdottu ja pappi julistaa meidät naimisissa oleviksi. sen jälkeen ihan sama mitä tapahtuu (on mulla tietysti muitakin haaveita mut pääpointti mulle on se et päästään naimisiin, ei niinkään se minkälaiset häistä tulee)
  14. mua kiinnoistais mahdollisuus muokata molempien kihloista (samanlaiset, puolipyöreät keltakultaiset, jossa koristereunat) yksi vihki minulle. ajatuksena olisi pienennyttää miehen sormus mun sormuksen kanssa samaan kokoon ja yhdistää ne jonkinlaisilla välikappaleilla niin että sormusten väliin jäisi muutama mm väliä. näitä välikappaleita olisi siis niin ikään 3-4mm välein. näihin yhdistäviin kappaleisiin voisi toivottavasti istuttaa pienet timantit.ymmärsiköhän kukaan mitä ajan takaa..?! onnistuukohan tuommonen ollenkaan?
  15. ynck

    Sotilashäät

    hei, vähän jännää! törmään nyt täällä ekan kerran toiseen rajavartijan morsioon. meillä asia on vielä niin tuore, että mies on vielä koulussa mutta valmistuu tuossa ennen joulua. nyt syksyllä kuulin et tuota niiden juhlapukuahan voi pitää häissä ja mietinkin (sulhasen puolesta;)) että jos hän laittais sit sen puvun, mut en oo hoksannukkaan et me voitais ottaa jotain muita sotilashääperinteitä siihen hääjuhlaan en ole ikinä ollut sotilashäissä (enkä sen puoleen monissa muissakaan häissä) niin että käsitteenä tuo on ihan vieras. kiinnostaisi tietää enemmänkin rajavartijahäiden järjestelyistä, pidätkö päikkyä? meillä häitä juhlitaan kesällä 2011.
  16. en lukenut koko ketjua, mutta omakohtaista kokemusta vastaavanlaisista kommenteista tuli silloin, kun mentiin kihloihin. kihlautumisuutinen julkistettiin kaksi viikkoa ennen miehen veljen häitä (tuolloin oltiin oltu jo kuukausi kihloissa) niin anopin mielestä ei oltais saatu mennä, kun varastettiin huomiota häiltä. (kenellekään ei siis erityisesti kerrottu vaan tutut sai huomata sormuksista...) ei vissiin menny oikein etiketin mukaan. (samaisessa perheessä esikoinen meni pari kuukautta ennen noita ko. häitä itse salaa naimisiin että kaikki tapahtuis oikeassa järjestyksessä "etiketin" mukaan..) ei siinä pitäis sitä miettiä mikä elämäntilanne on SUHTEESSA MUIHIN vaan sitä mikä on pariskunnan keskinäinen tilanne. eihän me nyt sen takia kihloihin menty että miehen veljellä on häät. ja minusta yhdelle kesälle mahtuu useammatkin juhlat. ei kai sen pitäis mennä niin että suvussa "varataan" vuosi ja muut ei sitten saa suunnitella sille vuodelle mitään juhlia. jokainen hääjuhlahan on erillinen tilaisuus eikä niitä pitäisi peilata mitenkään suhteessa muihin. ja varsinkin tuommoinen kilpailu et kuka ehtii ensin ei varmasti johda mihinkään..
  17. toivottavasti naispappi, kun mulla on jo mielessä kenet haluaisin meidät vihkimään. toivottavasti ei oo sillon lomalla tai mitään..pitää sitten lähempänä kysyä häneltä voiko tulla vihkimään. EDIT. haluan siis tietyn papin, en tiettyä SUKUPUOLTA. tai no, ainakin tällä hetkellä seurakunnan miespapeissa ei ole ketään, kuka miellyttäisi (niitä on kaksi) joten kai minä sitten tavallaan toivon naispappia.
  18. ynck

    Sulhasten suusta

    tämä ei oo kylläkään hauska mut niin ihana ja sai hyvälle mielelle niin pakko jakaa tämä täällä meillä mies on ollut aika nihkeänä näihin mun hääsuunnitelmiin, varsinkin sen takia kun sinne on vielä se kaks vuotta aikaa mut nyt pikkuhiljaa jonkun kuukauden ajan sekin on ollu melko innostunu niin kysyin siltä sit yhtenä päivänä et mikä näissä tulevissa häissä on sen mielestä kaikista mukavinta, niin vastaus oli et: "no kun sinä oot niin mielissäsi suunnittelemassa"
  19. meillä luultavasti aivan samoin. ei ole käynyt mielessäkään että valintaan jotenkin puuttuisin, saa nähdä tuleeko miehelle varsinaista bestmania ja vai "jaetaanko" kunniatehtävä useamman kesken (ei siis juurikaan mitään tehtäviä... ) yhden tapauksen tiedän jossa morsiamella ei ollut kaasoa ollenkaan, niin sulhanenkaan ei saanut itselleen bestmania vaikka useampikin tehtävään sopiva olisi ollut saatavilla. en ymmärtänyt logiikkaa... EDIT. Mies onkin nyt sitä mieltä ettei hänelle tuu bestmania ollenkaan. en pyytänyt tarkemmin erittelemään että miksi. hänen valintansa.
  20. tämän hetken suunnitelmissa meidän häissä EI - ole turhia härpäkkeitä, kuten ylettömän paljon askarreltuja pöytäkoristeita ym. (hääkarkeiksi olen suunnitellut brunbergin suukkoja) periaatteella yksinkertainen on kaunista. - ole turhia vieraita (vain oikeasti meille läheisiä ihmisiä) - kutsuissa/muissa tekstituotoksissa EI riimitellä, eikä kaikenmaailman vessakoreihin kirjoiteta tekohauskoja värssyjä. - ei rahankerjäystä (/leikkejä) itse hääjuhlassa. Häissämme JOO: -ehdottomasti morsian pitää ryöstää, ei sulhasta/anoppia ! -paljon hyvää ruokaa ja juomaa. -laadukkaat hääkuvat. -toivotaan häpeilemättä rahalahjaa, toive ei sisällä riimittelyä! nämä tuli ensimmäisenä mieleen.
  21. ynck

    tikkeri

    testaan.. JEE. mä osasin hyvä minä!
  22. Miksi erityisesti Baltian maat olisivat kauhea juttu? Muuten komppaan kyllä täysin! Kyllä polttarit saisivat kotimaan kamaralla hoitua, ja mielellään yhdessä tai kahdessa päivässä/illassa. ei itsessään mitään maita eikä niiden ihmisiä vastaan, enemmänkin hintatasoa. halpaa viinaa, halpoja naisia jne. jne. se saattaisi aiheuttaa omat houkutuksensa joihin ei kalliimmissa maissa tulisi haksahdettua. (toki vahva luottamus omaan mieheen löytyy, mutta kuten sanottu, joukossa tyhmyys tiivistyy...)
  23. Voi miten hauska. Tuo on niin totta! Itse haaveilen täältä aiemmin bongatusta "yksi elämä, yksi rakkaus" -tyylisestä kaiverruksesta, mutta ei taida mahtua kun mulla on niin pienet sormet ja miehelle ei varmaan tule uutta sormusta niin ei se mahtuis siihenkään. onneksi meillä on kyllä vielä paljon aikaa miettiä kaiverruksia..
  24. ei nyt ole vielä ajankohtainen vielä, mutta on pakko kommentoida tuota 4pvää puolassa -polttareita. jos miehelleni joku tuollaiset järjestäisi niin pitäisin kyllä huolta ettei sulhanen lähde. ehkä olen tiukkis, mutta suomen rajojen ulkopuolelle lähteminen (varsinkin puolaan/muihin balttian maihin!) NELJÄKSI päiväksi ylittäisi minunkin sietokyvyn rajat. tissibaarissa käyminen ei haittaisi tai muu "hölmöily" yhtenä päivänä (+kotiin pitäisi tulla yöksi/aamuksi) mutta usean päivän tenuttelu menee mielestäni jo yli. miehen veli saattaisi kyllä yrittää järjestää miehelle polttareita jollaisista minä raivostuisin, ihan vain uhalla, kun sillä on aika paljon ollut minua vastaan vuosien varrella. miehen kavereista en niinkään tuommosta uskoisi (tosin kaikkia kavereita en niin hyvin tunne...) itse toivon hemmottelupolttareita ja jos hemmottelupäivän jälkeen pääsis vielä johonkin yökerhoon tanssimaan niin siinäpä olis mun omat unelmapolttarit. myöskään polttareihin ei mielestäni kuulu tuhlata tuhansia euroja. ei morsiamen eikä sulhasen..
  25. Minäkin varmaan meikkaan itse. osittain siitä syystä että pienellä paikkakunnalla ei hirveästi ole valinnanvaraa meikkaajissa ja ne mitkä on niin ei oikein miellytä. suunnitelmissa on käydä meikkiopastuksessa (vaikka en pidä itseäni mitenkään kokemattomana meikkaajana) ennen häitä ja ostaa samalla muutama uusi tuote häämeikkiä varten. maksaa suunnilleen meikin verran ja tuotteet jää itelle käyttöön. ja jos viralliset hääkuvat otetaan ennen vihkimistä niin ei sillä niin väliä miltä sen jälkeen näyttää
×
×
  • Create New...