Pööppi

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Pööppi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voi vitsi, ihana!
 2. Nappi-Kikan Seija on huippuhyvä ompelija! Ja ideoita ja näkemystä löytyy! Netissä: www.nappikikka.fi.
 3. Meilläkin mietitään vakavasti Arubaa. Hintataso on kuulemma Suomen luokkaa, joten kannattaakohan ottaa all inclusive-paketti? Vai paljonko ruokailuihin saa menemään päivässä? Ja onko kukaan varannut itse lennot ja hotellin esim. eBookersilta vai oletteko ottaneet matkanne matkatoimistosta?
 4. Jazzvintillä taitaa tulla ahdasta noin suurella porukalla. Ja tanssin ajaksi varmaan joutuu siirtämään pöytiä sivuun. Hilikkuun muistaakseni mahtuu aika paljon väkeä, ja sieltä saa tarjoilutkin.
 5. Minä ajattelin meidän suklaakakkuun täytteeksi valkosuklaa- ja suklaamoussea. Makea siitä kyllä tulee, mutta suklaa on niin hyvää!
 6. Rasa ria: saako tiedustella tuollaisen reissun hintaa? Minkä matkatoimiston kautta? Vai olitteko omatoimimatkalla? Oon ihan hukassa tämän häämatkan pohdinnan kanssa, mutta Malesia on kyllä alkanut kiinnostamaan...
 7. Juhlapaikka varattiin ensin, reilua vuotta ennen häitä eli viime kesänä. Halutun kirkon saamista piti sitten jännittää koko syksy, koska varauksia alettiin ottaa vastaan vasta marraskuussa... Mutta saatiin juuri se kirkko, mikä haluttiin ja vieläpä haluttu aikakin!
 8. Meillä on suunnitelmissa alkumaljat (siis kuoharia), muutama kaato viiniä ruuan seuraksi ja avec kahville. Muut juomat vieraat voivat halutessaan ostaa baarista. Tiedän, että jotain kommenttia tulee varmasti, mutta nämä ovat minun hääni ja näin minä haluan tehdä...