Jump to content
Naimisiin.info

Possuliina

Rouva
  • Viestit

    215
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Possuliina

  • Syntymäpäivä 05/04/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

899 profiilin katselua

Possuliina's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. 265€ tuli maksamaan meidän sormukset, 5e saatiin alennusta ja kaiverrukset kuuluu hintaan Ja siis ihan kulta-valkokultasormukset, ei timantteja mulle. Ja tosi ihanat. Just harmittelin miehelle, että en yhtään tiiä, millasen haluan, ja että en sit kuitenkaan löydä mitään kivaa. Ja ihan huvin vuoksi käytiin korukaupassa, joka oli 5 minuutin kuluttua menossa kiinni, ja siellä ne oli! Juku
  2. ^joo, mä olen kans vastaavalta sivulta noita kullan merkintöjä tarkastellut, kun oon mummon vanhoja koruja korjauttanut ja kattonut, että mitä ne on. Meillä kihlasormuksissa myös 585, eli onkos ne nyt sitten n. 14 karaattia... Eli siis tuo 14 karaattia on sitten ihan ok, ja kannattaa kysyä myös mahdollisimman pitkää takuuta, niin saa laadukkaan Jeps, eiköhän me tuolla löydetä jotain Kiitoksia Helium!
  3. ^vautsi! Vähän turhan bling tosin meikäläisen makuun, mutta hieno, ei käy kieltäminen. Joo, tommonen 500 euroo on vielä ihan ok musta, mutta mä olen vaan niin perkuleen pihi! Eli mitä halvemmalla, sitä parempi. Mutta tottakai se laatukin on tärkeetä, jos pitäis valita 50 euron ja 150 euron välillä, ja tietäisin, että toi 150 euron on paljon laadukkaampi, niin tottakai sen ottaisin. Mutta kertokaas, että mistä mä tiedän, milloin sormus on laadukas? Koska hinta ei mee aina yksiin laadun kanssa. Jotain lukemia? (eikös niillä timanteilla oo kauheesti luokituksia, kullalla samoin?)
  4. ^mä laitoin Vantaan maistraattiin viestiä, ja sieltä soittivat melkein saman tien perään! Olin kieltämättä ihan hoomoilasena, että mitäh, näin hyvää ja nopeaa palvelua! Sanoi, että kun tuodaan tuo esteiden tutkinta-lomake ja allekirjoitetaan se siellä, niin samalla voidaan sitten varata aika. Kesä- ja heinäkuussa perjantait on kuulemma jo täynnä, mutta toisaalta ollaan lomalla heinä-elokuussa, joten voitais mennä mihin aikaan vaan Saas nyt nähä, mies on ehdottomasti sitä mieltä, että sormukset pitää olla hankittuina...
  5. ^niin, en mäkään mitään timantteja hirveesti siihen halua, pari pientäkin riittää. Ja siis tosiaan kun ei nää meidän kihlasormuksetkaan ollut kovin kalliita, niin miksi pitäisi vihkisormukseenkaan tuhlata? On nääkin jo olleet käytössä yli 5 vuotta, joten hyvin ovat "halpiksiksi" kestäneet. Ja kun mies haluaa kuitenkin pelkän vähän kihlasormusta paksumman sormuksen (valkokultaa luultavasti), niin eihän sen nyt tonneja tarvii maksaa?
  6. ^okei, noin kun laitat niin kuulostaapa helpolta! Okei, ke ja pe kuulostais molemmat hyviltä, pe tietysti parempi, niin ois pitkä viikonloppu, kun tuo päivä kuitenkin otetaan vapaata. Joo, tuon lomakkeen sentään löysin, ja täytinkin jo. Hmm, mä oon aina ajatellu, että ne sormukset pitäis olla, mutta jos ei tarvii, niin sehän ois ihan näppärää Ja sukunimi ei mulla vaihdu, mies vielä miettii, että ottaako mun sukunimen. Kaveri pääsis todistajaks, ku on työtön, mut toisen saaminen tulee olee ongelma. Tota joo. Täytyykin miehelle ehdottaa tuota, että ilman sormuksiakin voitais mennä, ja onhan meillä kuitenkin nää kihlasormukset
  7. Onko halpa yhtä kuin huono? Tätä mieltä on mun mies. Mä haluaisin semmosen sormuksen, mistä tiedän tykkääväni vaikka koko loppuikäni, mutta mies haluaa kalliit sormukset, koska ne on kuulemma laadukkaampia. Onko näin? Ne mitä ite oon katsonu, maksais jotain 300euroa, mikä on mun mielestä jo ihan hirveen kallis. Yks kiva, mitä satuin katsomaan, maksoi 7500€ Ja siis joo, olen aika pihi ihminen Ja siis kun mulla se sormus on sormessa 24/7, niin sen pitää olla käytännöllinen ja kestävä. Meidän kihlasormukset tais maksaa yhteensä jotain satasen luokkaa, ja muistan, että kaverin kihlasormus maksoi n. 300e, ja sillä irtosi kivi siitä. Meillä on ihan keltakultaiset, ja olleet jo useamman vuoden jatkuvassa käytössä, eikä minkäänlaista kulumista havaittavissa. Mun kokemuksen perusteella kallis ei ole yhtä kuin laadukas, mutta miten kääntää miehen pää? Kun ei sitä rahaa todellakaan ole yhtään ylimääräistä, ja luotolla joudutaan sormukset joka tapauksessa ostamaan.
  8. ^kiitokset! Kas kun ei sattunut silmiin tuo ketju (puusilmä)
  9. Me ollaan nyt suunniteltu, että mennään vaan maistraatissa naimisiin, ja sitten kerrotaan kaikille, ja ehkä kavereille pidetään jotkut bileet. Mutta siis tarvitseeko tuolla maistraatissa olla niitä todistajia? Kaverit on kuitenkin päiväsaikaan töissä (ja siis mun tuurilla saadaan aika joskus klo 12.00, jolloin ei oo ketään työntekijöitäkään paikalla), ja kaks niitä todistajia vissiin pitäis olla? Mä olen ihan pihalla näistä asioista, enkä oikein jaksa vielä selvitelläkään sen paremmin, kun nuo julkisten laitosten nettisivut nyt on mitä on... Ja sormuksetkin pitäis eka hankkia. Niin ja mikä ihme se esteiden tutkiminen on, kuinka kauan ennen se pitää olla laitettu, ja kuinka kauan sen jälkeen pääsee vielä menemään naimisiin? Ja kuinka kauan siinä kestää?
  10. En oo vihki- tai kihlasormuksia ko. liikkeestä hankkinut, mutta suurennuttanut ja pienennyttänyt sormuksia, hankkinut lahjoja ja käynyt ottamassa kaikki reikäni (korvissa yhteensä 6) ko. liikkeessä, eikä oo ollut minkäänlaista moitittavaa. Perheyritys, joten siksi hinnat halvempia kuin jossain "merkkiliikkeessä". Täytyykin käydä tuolla tutustumassa sormuksiin
  11. Tää nyt ei ehkä oo ihan oikee ketju, mutta en oikein keksinyt, että mistä muualtakaan olisin kysynyt. Modet varmaan siirtänevät, mikäli tarve? Eli mistä saatais suhteellisen edullisesti vihkisormukset? Yhteishinta sais olla maksimissaan 1000e... Ja alueena pk-seutu.
  12. ^^ Onko siis Huvitupa ja Huvijahti sama paikka? Huvituvassa oltiin viime elokuussa kaverin häissä, oli oikein mukava ja kodikas paikka, ja pirun hyvät ruoat!
  13. Vinkkejä yli 100 henkilön tilaisuuksiin Vantaalta? Mieluiten vielä Itä-Vantaalta, mutta Länsikin käy hätätilassa. Ja semmoinen, mihin saa tuoda omat juomat? Onko kenelläkään kokemuksia?
  14. En oikein löytänyt ajankohtaista tietoa, mutta tuleeko Vantaan maistraatista vihkijä paikalle? Vai pitääkö kysellä jostain muualta? Vantaan maistraatin sivuiltakaan ei oikein käynyt ilmi. Paitsi hinta, se tais olla jotain 400euron luokkaa...
  15. Huh, mä jo aattelin, että oon takuulla ainoa, joka ei halua lapsia häihin. Mulla on suhteellisen iso suku, jossa on paljon pieniä lapsia, joista lähtee ääntä kuin pienestä kylästä. Täytyykin tarkemmin tutustua tähän ketjuun ja teidän tapoihin laittaa kohteliaasti, että "ei lapsia, kiitos"
×
×
  • Create New...