martsu79

Rouva
 • Content count

  2898
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by martsu79

 1. Kun näitä galluppeja on eri aiheissa, niin tämä kiinnostaisi minua. On helpompi saada selvää morsioiden vihkisormusten hinnoista gallupin muodossa. Ja kyse on morsiamen vihkisormuksen hinnasta.
 2. Onko tuoreita kokemuksia?
 3. Onko kellään pöytäkartoista kuvia? Meille tulee pöytäkartta, mutta pelkkä paperi on jotenkin tylsä. Olisiko ideoita?
 4. Mä kutsuisin, jos olisin vapaa-ajallakin tekemisissä.
 5. Oliko täällä jossain aihetta rahallisen häälahjan suuruudesta? Emme pääse osallistumaan serkkuni häihin ja haluaisimme muistaa rahallisesti, mutta jotain osviittaa olisi kiva tietää summasta.
 6. Onko tuoreempia matkakokemuksia?
 7. Mikäs tänne saarille on parasta matkustusajankohtaa?
 8. Kolmisen vuotta sitten, kun avioiduttiin Mauritiuksella, niin kyseltiin tarjouksia mm. Helin Matkoilta, Kaleva Travelilta sekä Mr. Travelilta, niin Kaleva Travel oli meille parhain vaihtoehto. Heli oli muistaakseni kallein ja Mr. ei ollut "hyvää" hotellia meille. Le Victoriassa yövyttiin täysihoidolla ja tyytyväisi oltiin kaikinpuolin.
 9. Olavinlinnassa kilpailutuksen voitti Ässä eli paikallinen osuuskauppa. Olavinlinnan keittiötilat peruskorjataan 1.10.2012 - 30.4.2013 välisenä aikana. Linnan ravintolatoiminta kilpailutetaan syksyn 2012 aikana ja uusi ravintoloitsija aloittaa toimintansa uusissa tiloissa toukokuun 2013 aikana.
 10. Minullakin oli lähellä, etten olisi ollut polttareissa täytevieras joitakin vuosia sitten. Viikkoa ennen polttareita, morsiammen kaasot keksivät minut ja ottivat yhteyttä. En enää niin lähellä polttaripäivää saanut työkuvioita muutettua, joten jäi osallistumatta. Mutta rahallisesta panostuksesta siitä olisi ollut kyse, koska he painottivat, että jos en tule, niin muiden osuus on x€ enemmän. Tosi kiva maku jäi.
 11. Mun serkku taisi meidän häissä hiukan suutahtaa, kun emme kutsuneet hänen avovaimoaan. Syinä tähän oli tilanpuute ja se, ettemme olleet koskaan tätä avovaimoa tavanneet. Emme halunneet ns. tuntemattomia häihin.
 12. Meillä oli tämä sama periaate ja tulihan siitäkin sanomista. Ei sitten tullut kumpikaan, mutta heidän valinta.
 13. Kolmessa olen ollut. Noissa olen ollut ainakin sen ikäinen, että muistan häät.
 14. Kannattaa varmaan lähettää omat kutsut vasta veljesi häiden jälkeen, niin saatte "häärauhaa" veljen häissä.
 15. Ei tarraa vaadita; riittä kun kirjoittaa numeron 1. Tuo tarra on toinen vaihtoehto. Ja jo kutsuihin tulee, niin voi ostaa kauniin 1-leimasimen.
 16. ^Kuvaharha. Ei tuossa sitten mitään ongelmaa ole.
 17. ^Ja jos tuon yksikivisen laittaa tuon kaksikivisen eteen, niin ei tule ylimenevää juttua häiritsemään.
 18. Meillä oli pienet kahvihäät, joihin kutsuimme 60 vierasta. Ilmoittautumisajan umpeuduttua, 28 oli vahvistanut tulonsa. Harmitus oli suuri, kun valmistelut oli tehty alkuperäiselle määrälle, mutta loppupelissä juhlista tuli intiimit ja oikein mukavat. Suurimmalla osalla syynä poisjääntiin oli välimatka.
 19. ^^ Mä suosittelen vedenalaista kävely. Pääkaupungissa on useampikin yritys, joka näitä järjestää. Katamaraani+sukellus -retki on myös kiva, mikäli sää suosii. Sitä leijonaretkeä moni täällä suosittelee. Tiedä sitten...
 20. Ja ne Prismat ja Cittarit, joissa on leipomo-osasto, niin on hyvin mahdollista, että tilauksesta tekevät marenkeja.
 21. Minimuffinssitkin voisi olla kivoja. Marengit, konvehteja.
 22. Muistaakseni silloin kuin osallistuin rehearsal dinneriin, niin ensin käytiin vihkitapahtuma läpi ja illan muu ohjelma. Sen jälkeen oli pöytävaraus ravintolassa ja siellä syötiin hyvin. Ei muuta ohjelmaa. Tämä dinneri oli päivää kaksi ennen häitä. Paikalla oli ne ketkä osallistuvat hääohjelmaan eli vanhemmat, kaasot, bestmanit, usherit, morsiusneidot --> vihkimisen tärkeimmät henkilöt.
 23. Aiheesta on jo aloitettu aihe:
 24. Salaatit Piiraat Pasteijat Lihapullat Nakit
 25. Minulle seppä sanoi että tuleva tekeillä oleva valkokultainen sormukseni ei sisällä lainkaan nikkeliä ja sitä ei tarvitse rodinoida kerran vuodessa, ilmeisesti noita valkokultaseoksia on useampaa eri tyyppiä, toisessa on rodinointi päällä ja toisessa ei? Tosin timantin / takuun takia sormus kyllä käytetään tarkistuksessa ja puhdistuksessa vuosittain joka tapauksessa. Miehen sormus taas on toisesta paikasta valmismallistosta ja se täytyy ilmeisesti rodinoida. Minulla palladiumvalkokultaa ja en ole sitä kertaakaan käynyt rodinoimassa; ei tarvitse.