martsu79

Rouva
 • Content count

  2898
 • Joined

 • Last visited

About martsu79

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

2210 profile views
 1. Onko tuoreita kokemuksia?
 2. Mä kutsuisin, jos olisin vapaa-ajallakin tekemisissä.
 3. Oliko täällä jossain aihetta rahallisen häälahjan suuruudesta? Emme pääse osallistumaan serkkuni häihin ja haluaisimme muistaa rahallisesti, mutta jotain osviittaa olisi kiva tietää summasta.
 4. Onko tuoreempia matkakokemuksia?
 5. Mikäs tänne saarille on parasta matkustusajankohtaa?
 6. Kolmisen vuotta sitten, kun avioiduttiin Mauritiuksella, niin kyseltiin tarjouksia mm. Helin Matkoilta, Kaleva Travelilta sekä Mr. Travelilta, niin Kaleva Travel oli meille parhain vaihtoehto. Heli oli muistaakseni kallein ja Mr. ei ollut "hyvää" hotellia meille. Le Victoriassa yövyttiin täysihoidolla ja tyytyväisi oltiin kaikinpuolin.
 7. Olavinlinnassa kilpailutuksen voitti Ässä eli paikallinen osuuskauppa. Olavinlinnan keittiötilat peruskorjataan 1.10.2012 - 30.4.2013 välisenä aikana. Linnan ravintolatoiminta kilpailutetaan syksyn 2012 aikana ja uusi ravintoloitsija aloittaa toimintansa uusissa tiloissa toukokuun 2013 aikana.
 8. Minullakin oli lähellä, etten olisi ollut polttareissa täytevieras joitakin vuosia sitten. Viikkoa ennen polttareita, morsiammen kaasot keksivät minut ja ottivat yhteyttä. En enää niin lähellä polttaripäivää saanut työkuvioita muutettua, joten jäi osallistumatta. Mutta rahallisesta panostuksesta siitä olisi ollut kyse, koska he painottivat, että jos en tule, niin muiden osuus on x€ enemmän. Tosi kiva maku jäi.
 9. Mun serkku taisi meidän häissä hiukan suutahtaa, kun emme kutsuneet hänen avovaimoaan. Syinä tähän oli tilanpuute ja se, ettemme olleet koskaan tätä avovaimoa tavanneet. Emme halunneet ns. tuntemattomia häihin.
 10. Meillä oli tämä sama periaate ja tulihan siitäkin sanomista. Ei sitten tullut kumpikaan, mutta heidän valinta.
 11. Kolmessa olen ollut. Noissa olen ollut ainakin sen ikäinen, että muistan häät.
 12. Kannattaa varmaan lähettää omat kutsut vasta veljesi häiden jälkeen, niin saatte "häärauhaa" veljen häissä.
 13. Ei tarraa vaadita; riittä kun kirjoittaa numeron 1. Tuo tarra on toinen vaihtoehto. Ja jo kutsuihin tulee, niin voi ostaa kauniin 1-leimasimen.
 14. ^Kuvaharha. Ei tuossa sitten mitään ongelmaa ole.
 15. ^Ja jos tuon yksikivisen laittaa tuon kaksikivisen eteen, niin ei tule ylimenevää juttua häiritsemään.