Fandango

Rouva
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Fandango

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

641 profile views
 1. Kuuvaaja olisi ehdottomasti pitänyt palkata myös hääjuhlaan! Siellä olisi ollut niin paljon yksityiskohtia ja hetkiä joista olisi pitänyt saada kunnollisia kuvia. Ja hääparin pöydän taakse olisi sittenkin pitänyt hankkia sellainen kaari, tai jotain muuta koristetta, kun meistä otettiin siinä paljon kuvia, ja ne näyttävät vähän tylsiltä (vaikka pöydällä onkin tylliä ym. koristeita) kun takana on vaan tyhjää seinää. Muuten kaikki oli melko täydellistä. Vaikka kaikki järjestelyt ja askartelut olisi tietenkin voinut tehdä vähän aiemmin, ettei olisi mennyt niin viimetippaan!
 2. Meilläkin kihloissa toi perinteinen. Vihkissä mulla lukee Rakastan sua aina + vihkipäivä, ja miehen kihlaan kaiverrettiin myös lisäksi vihkipäivä.
 3. Mulla ei ollut kimppu mukana oikeestaan muualla kun kirkossa, vaikka se mielestäni tosi kaunis olikin. Heti kun pääsin juhlapaikalle niin laitoin kimpun siihen pöydälle koristeeksi. Se oli sellainen käsivarsikimppu, niin että se näytti siinä pöydällä paremmalta kun maljakossa.
 4. Meillä oli virsi 339 Halleluja, Kiitos Herran. Kauniit ja iloiset sanat ja melodia !
 5. Mun ei tarvinnut ostaa mitään meikkejä hääpäivää varten, kun ihana meikkaajani antoi mulle hääpäiväksi huulten rajauskynän lainaksi , ja pieneen purkkiin mukaan huulipunaa ja huulikiiltoa, niin sain niitä sitten itse lisäillä.
 6. Kaikki listallamme olleet lahjat oli tietty tosi mieluisia ja hyödyllisiä (niinkuin myös lahjakortit ja raha), mutta ehkä kaikkein eniten ollaan tähän mennessä iloittu voileipägrillistä ja Scrabble-lautapelistä. Myös kaasojeni antama kori, joka oli täynnä kaikkea pientä kivaa lähinnä keittiötä varten, oli tosi mieluinen.
 7. Hääyö oli meille eka yö yhteisessä uudessa kodissa, ja seuraava päivä vietettiin sitten ihan kotosalla lahjoja availlen, vieraskirjaterveisiä lukien, ja toisistamme nauttien. Ja syötiin hääkakun ylintä kerrosta, joka saatiin mukaamme.
 8. Tein vihdoin päätöksen jo ostin Yves Rocherilta nätit saippuat meidän tietokilpailun palkinnoksi.
 9. Meille tulee lehtinen, jossa on samassa kirkko-ohjelma, hääjuhlan ohjelma, ja menu. Nuo lehtiset jaetaan jo kirkon eteisessä, mutta pitäisikö sellainen antaa ihan jokaiselle oma, vai esim. vaan yksi yhdelle perheelle, vai kuinka? Eli paljonkohan niitä pitäisi vieraiden määrään nähden askarrella?
 10. 7.30 kampaus ja meikki 11.00 valokuvaus 15.00 vihkiminen Aika aikaisin mulla tuo kampaus :, mutta muuten en olisi saanut haluamaani kampaajaa.
 11. Mäkin oon pohtinut tätä paljon! Aluksi olin sitä mieltä että pidän hunnun päässä koko päivän (se ei ole kovin pitkä, n. 75 cm), mutta nyt olen alkanut miettiä, että haluaisinkin jonkun erikoisemman kampauksen, joka saisi mielellään myös näkyä, eli otan varmaan hunnun pois kirkon jälkeen, jos se onnistuu. Mutta huomenna menen harjoituskampaukseen, eli eiköhän siellä asiat selkene.
 12. Yritin ottaa kanttoriin yhteyttä n. kk ennen hääpäivää, mutta hänpäs onkin lomalla, ja palaa töihin vasta 2 viikkoa ennen häitä. Nyt vähän jännittää, että suostuuko hän enää opettelemaan toivomaamme häämarssia, kun se ei välttämättä ole mikään kovin tavallinen (hengellinen kappale kylläkin). Ja lisäksi toivomme että kanttori soittaisi pianolla eikä uruilla, mutta ei kai siinä mitään erityistä opettelua pitäisi olla. Kunhan hermoilen :
 13. Me tapaamme vihkipappimme vasta häälauantaita edeltävänä torstaina.
 14. Niin mäkin ! Eli sulhasen kanssa ollaan suunniteltu periaatteessa koko ohjelma. Tää on niin tärkee juhla, että siitä pitää tulla just sellanen kun me halutaan , ja kukaan muu ei välttämättä tunne meitä niin täysin, että ois osannut sen just sellasena toteuttaa