Fandango

Rouva
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Fandango

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Kuuvaaja olisi ehdottomasti pitänyt palkata myös hääjuhlaan! Siellä olisi ollut niin paljon yksityiskohtia ja hetkiä joista olisi pitänyt saada kunnollisia kuvia. Ja hääparin pöydän taakse olisi sittenkin pitänyt hankkia sellainen kaari, tai jotain muuta koristetta, kun meistä otettiin siinä paljon kuvia, ja ne näyttävät vähän tylsiltä (vaikka pöydällä onkin tylliä ym. koristeita) kun takana on vaan tyhjää seinää. Muuten kaikki oli melko täydellistä. Vaikka kaikki järjestelyt ja askartelut olisi tietenkin voinut tehdä vähän aiemmin, ettei olisi mennyt niin viimetippaan!
 2. Meilläkin kihloissa toi perinteinen. Vihkissä mulla lukee Rakastan sua aina + vihkipäivä, ja miehen kihlaan kaiverrettiin myös lisäksi vihkipäivä.
 3. Me yllätyttiin tosi paljon, kun meitä odotti hotellissa Finnmatkoilta shampanjapullo. Soitin kyllä n. kuukautta aiemmin finnmatkoille, kun halusin varmistaa, että paikkamme lentokoneessa olisivat vierekkäin (ne olivatkin, mutta välissä oli käytävä :), eli siitä kai he sitten tiesivät että olimme häämatkalla. Ja illalla hotellihuoneeseemme oli sitten vielä ilmestynyt hotellin puolesta hedelmäkori ja viinipullo. Shampanja ja viini menivät kyllä hukkaan, koska emme käytä alkoholia, mutta hedelmät oli kivoja .
 4. Mulla ei ollut kimppu mukana oikeestaan muualla kun kirkossa, vaikka se mielestäni tosi kaunis olikin. Heti kun pääsin juhlapaikalle niin laitoin kimpun siihen pöydälle koristeeksi. Se oli sellainen käsivarsikimppu, niin että se näytti siinä pöydällä paremmalta kun maljakossa.
 5. Meillä oli virsi 339 Halleluja, Kiitos Herran. Kauniit ja iloiset sanat ja melodia !
 6. Mun ei tarvinnut ostaa mitään meikkejä hääpäivää varten, kun ihana meikkaajani antoi mulle hääpäiväksi huulten rajauskynän lainaksi , ja pieneen purkkiin mukaan huulipunaa ja huulikiiltoa, niin sain niitä sitten itse lisäillä.
 7. Enimmäkseen saimme onnistuneita lahjoja, mutta yksi oli kyllä pohjanoteeraus: majakan (tai vastaavan oudon tornin) muotoinen pienehkö sininen ja kultainen (parilla "timantilla" koristettu) pöytäkello. Meillä ei oo aavistustakaan kuka meidän vieraista ois voinut antaa niin oudon lahjan! (varsinkin kun meillä oli varsin selkeä lahjalista, rahalahjatoiveemme lisäksi). Siihen ei ollut kiinnitetty korttiakaan ollenkaan.
 8. Kaikki listallamme olleet lahjat oli tietty tosi mieluisia ja hyödyllisiä (niinkuin myös lahjakortit ja raha), mutta ehkä kaikkein eniten ollaan tähän mennessä iloittu voileipägrillistä ja Scrabble-lautapelistä. Myös kaasojeni antama kori, joka oli täynnä kaikkea pientä kivaa lähinnä keittiötä varten, oli tosi mieluinen.
 9. Hääyö oli meille eka yö yhteisessä uudessa kodissa, ja seuraava päivä vietettiin sitten ihan kotosalla lahjoja availlen, vieraskirjaterveisiä lukien, ja toisistamme nauttien. Ja syötiin hääkakun ylintä kerrosta, joka saatiin mukaamme.
 10. Ihan täydelliset fiilikset jäi myös mulle omista häistämme
 11. Tein vihdoin päätöksen jo ostin Yves Rocherilta nätit saippuat meidän tietokilpailun palkinnoksi.
 12. Meille tulee lehtinen, jossa on samassa kirkko-ohjelma, hääjuhlan ohjelma, ja menu. Nuo lehtiset jaetaan jo kirkon eteisessä, mutta pitäisikö sellainen antaa ihan jokaiselle oma, vai esim. vaan yksi yhdelle perheelle, vai kuinka? Eli paljonkohan niitä pitäisi vieraiden määrään nähden askarrella?
 13. 7.30 kampaus ja meikki 11.00 valokuvaus 15.00 vihkiminen Aika aikaisin mulla tuo kampaus :, mutta muuten en olisi saanut haluamaani kampaajaa.
 14. Mäkin oon pohtinut tätä paljon! Aluksi olin sitä mieltä että pidän hunnun päässä koko päivän (se ei ole kovin pitkä, n. 75 cm), mutta nyt olen alkanut miettiä, että haluaisinkin jonkun erikoisemman kampauksen, joka saisi mielellään myös näkyä, eli otan varmaan hunnun pois kirkon jälkeen, jos se onnistuu. Mutta huomenna menen harjoituskampaukseen, eli eiköhän siellä asiat selkene.