Nougat

Rouva
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Nougat

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. lauriza, täältäkin ääni Pronoviakselle.
 2. Rakas ystäväni pyysi minua kaasokseen. Häät kesällä 2012.
 3. Meillä oli karkkia n. 10 kg. Vieraita oli 90 ja aika paljon jäi yli.
 4. Marko kuvaa meidän häämme ensi kesänä. Hinta on edullinen ja pidin hänen mallikuvistaan eniten. Todella mukavan tuntuinen persoona ainakin tapaamisen perusteella. Lisää kokemuksia tulee sitten kesällä. Todella kauniita kuvia ja todella mukava ja yhteistyökykyinen ihminen!! Suositukset!
 5. Ok, hyvä tietää. Kiitos
 6. Apua! Minkä näköinen on asparakus? En tiedä onko nimi kirjoitettu oikein, googlesta antaa vaan parsaa. Kukkakauppias puhui tuollaisesta..
 7. Meille tulisi sellainen avioehto joka on voimassa vain avioeron sattuessa. Löytyisikö jostain valmis pohja? Tai miten te olette muokannut valmiista pohjasta sellaisen?
 8. Sormus oli täydellinen! Nyt pitää odottaa se reilu kuukausi, että saan sen sormeeni!
 9. Sormukseni on valmis! Pääsen ihastelemaan ensi viikolla
 10. Hei! Haluaisin saada häitä varten vahvistuksen omiin kynsiini. Ketä voisitte suositella Oulusta?
 11. Mitäpä olette mieltä tällaisesta alttarista? eli vihkiminen on pihalla, joki näkyy taustalla. Ajattelin tuon tyylisiä, valkoisia kukkapylväitä joiden päälle tuollaiset neilikkapallot joko valkoisena tai limenä. Polku "alttarille" olisi reunustettu ruusunlehdillä.
 12. Meillä lähtee kutsu kaikille.
 13. Minulle kampauksen tekee Jazztukan Heidi. Kävin koekampauksessa ja tosi hyvältä vaikutti
 14. Tilasin eilen Räsäseltä vihkisormuksen. Innolta odotan lopputulosta!
 15. Kävin pyytämässä puutarhasta tarjouksen kukista. Pöytäkukkien osalta tulin siihen tulokseen, että parempi melkein tehdä itse. Niitä tulee kuitenkin 15 kpl eli puutarhan hinnoilla 300 € ja ei hirveän monta kukkaa sillä saa per kimppu. Ostin tänään marketista kukkia, joita haluaisin pöytiinkin (tai jotain samanlaisia) Nämä maksoivat 15 € ja sain aikaan 2 kimppua. Markettejen tarjontaan en kyllä uskalla luottaa, joten miten voisin varmistaa kukkien saannin? Myyvätkö puutarhat kukkia halvemmalla, jos niistä tekee kimput itse? Muita ideoita? muoks. Nämä on sitten aika nopeasti sutaistu, ei todellakaan mitkään hienot.