Tinja

Rouva
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Tinja

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille jäi todella hyvä mieli Siru-Maariasta. Suosittelen. Toiveitamme noudatettiin ja homma toimi huomaamattomasti. Ruoka oli hyvää ja itse saimme valita menun useasta vaihtoehdosta. Kakunkoristelukin oli toiveiden mukainen. Todella hyvä hinta/laatusuhde.
 2. : Nyt ei varmaankaan ollut kyse siitä, kumpi malli on parempi, vaan siitä miten ohjelma saleissa toteutetaan. kaikilla on omat mieltymyksensä. Meille esimerkiksi tulee iso sali, koska haluan kaikkien olevan samassa tilassa. Olen myös ollut häissä jossa oli kaksi eri huonetta. Ohjelma toimi ihan hyvin, sillä toiminta oli jaettu molempiin huoneisiin ja juhlan vetäjä puhui salien välisellä ovella mikkiin. Tanssi esim. sijoittui siihen saliin, jossa morsiuspari ei istunut. Monisalisuus voi toimia ihan hyvin, mutta ohjelmaa pitää silloin miettiä tarkemmin. Kukin tavallaan. Menin itseeni.
 3. Ei ainakaan mun sinooperista ostamillani lakkatangoilla tullut rasvaista läikkää. Itse hakkasin tangot vasaralla palasiksi ja sulatin sopivan kokoisia palasia lusikassa. Mulla myös oli stockmannilta ostettu leimasin käytössä. Heidän lakkatankoaan en tullut käyttäneeksi. Lusikkaa ei saanut niin puhtaaksi, että vaihto olisi onnistunut (kokeilin, ja näitä kahta ei tosiaankaan kannata sekoittaa keskenään). harjoittelin sinettejä ensin leivinpaperille, mutta liiman kuivuminen sinetin ja kuoren välissä kesti todella kauan, joten päätin tehdä loput 50 suoraan kuoriin. Yhteen ainoaan kuoreen oonistuin tiputtamaan tipan sinettilakkaa väärään paikkaan, mutta korjasin sen tekemällä siihen kuoreen kaksi sinettiä. : Muuten kaikki meni tosi hyvin ja sineteistä tuli nättejä. Kehuja on tullut. Kannattaa kuitenkin harjoitella ensin vaikkapa leivinpaperille. Pilalle menneet voi silloin sulattaa uudestaan.
 4. Meille myös tulossa Siru-Maaria...
 5. Kaupunki-infoa selailin: Farnia Hobby Laukontori 6 Harraste Oy Tuomiokirkonkatu 21
 6. Tuomiokirkonkadulla tai aleksanterinkadulla on kanssa yks jonka nimeä ja osoitettakaan en muista. ??? Suppeampi valikoima kuin sinooperissa, mutta halvempaa.
 7. Jääkö sinetistä rasvaista läikkää? Esim. voiko mennä kuoren läpi ja tulla jälki itse korttiin?
 8. Riippuu ravintolasta, mutta kyllä pääsääntö on se, että loput jäävät sitten ravintolalle. Varsinkin jos on kyse lautasannoksista tms. Uskon että tästäkin selviää sopimalla ja kysymällä suoraan ravintolasta etukäteen, eikä yhtäkkiä illan päätteeksi. Voi meinaan nousta henkilökunnallekin sarvi otsaan... : Yleensähän näissä pätee se +/-10 sääntö. Eli sama hinta maksetaan siitä ilmoitetusta määrästä, ja ravintola on sillä hinnalla varautunut tarjoamaan ruokaa 10 hlölle yli sen määrän, mutta myös vastaavasti hinta on sama jos vaikka 10 henkeä jäisi pois. (Ei siis mennä vaatimaan että haluan ne 10 puuttuvan ihmisen 5 ruokalajin menut mukaan. )
 9. Juhlapaikka on nyt varattu. Kirkolla ei oo kiire, kun siellä on ehkä yhdet häät kesässä. ;D
 10. Tunnen tavallaan kuuluvani kanssa tähän ketjuun, sillä Turku ja (turun seutu) on mulle rakas kotikaupunki ja pidän itseäni kyllä turkulaisella vaikka tällä hetkellä kirjat on tampereella. Meidän häitä juhlitaan 18.6.2005 Iniössä, Turun saaristossa sekä lisäksi Kustavissa/Taivassalossa. Oisitte nähneet pankkitädin ilmeen ku käytiin pankissa sulhon asioilla ja tää täti kysyi vaihdetaanko sulhon kotipankki turusta tänne tampereelle. Ennen ku kulta ehti mitään sanomaan, ni mä jo tokaisin että: "Ei tartte, ku me muutetaan kuitenki takaisin." ;D
 11. Mun serkun häissä viime kesänä hääpari kääntyi liian aikaisin lähteäkseen kirkosta. Pappi siihen että "voisko hääpari vielä hetkeksi kääntyä minuun päin". Oli vielä raamattu antamatta ja onnittelematta...
 12. Itse olin viime kesänä serkkuni vaimon kaasona. Tuolloinen ikäni oli 21 vuotta, Morsian pari vuotta vanhempi.
 13. Viime kesänä olin serkkuni juhlissa kaasona. Yhteistuumin laitettiin sulhanen ja parin isät kisaamaan keskenään. Jokaisen vyötärölle sidottiin vanhat sukkahousut, joiden toisessa lahkeessa roikkui appelsiini. Miesten tuli lantiolla heiluttamalla saada työnnettyä lattialla oleva tulitikkurasia muutaman metrin päähän maaliviivan yli. Käsiä ei saanut käyttää, ainoastaan jalkojen välissä roikkuvaa appelsiini"heiluria". Hauskaa oli, sillä lanneliikkeet olivat vähintäänkin huvittavia. ;D