Keijunen87

Rouva
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Keijunen87

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/27/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minul kans paniikki ja jännitys omasta kampauksesta. Tosin minulla siitä ihana tilanne, että minulla on oma luottokampaaja, joka laittaa aina hiukseni. Huomenna pitäisi esitellä omia toiveitani hääkampauksen suhteen ja olen ihan hukassa. Olen selannut kuvia kaikennäkösistä kampauksista ja mikään ei tunnu luontevalta. Minäkin haluisin kuulla siis kokemuksia siitä, että kampaaja on osannut tehdä juuri sen Täydellisen Kampauksen, vaikka et osannut sanoa mitä tahdot. Elättelen kyllä toiveita, että voin tulla kuukauden päästä itse kertomaan tämän tarinan..
 2. Heip! Mitenkäs pelkästään meikki Lahdesta? Hiukset tulee vakkarikampaajalta ja olisi nyt siis hakusessa vain meikkipalvelut. Koskaan en ole meikattavana missään käynyt ja itsekin käytän melko vähän meikkiä (= ripsiväri + hiuskiilto + poskipuna).. Pitäisi saada suht edullisesti KESTÄVÄ kevyt meikki, jotta näyttäisin itseltäni enkä liian meikatulta, mutta kuitenkin viimeistellyn näköinen. Suunnittelin, että koemeikin hyödyntäisin hääkuvaukseen (joka ei ole siis hääpäivänä) ja muutenkin koemeikki on ehdottomasti oltava. Osaisko joku suositella tämmöstä paikkaa? Pelkään, että meikistä tulee liian "meikattu" enkä tunnista itseäni kuvista.. Ainiin p.s. Paikan olisi hyvä olla keskustassa, jottei olisi kovin pitkää siirtymämatkaa kampaajalta
 3. Heip! Näistä huomenlahjakuvauksista.. Itse olen vihdoin rohkaistunut ja varannut kuvaajan näitä varten. Pohdin vaan, miten kuvaajalle menoon pitäisi varautua? Monetko vaatteet teillä on ollu mukana, vai vain yksi alusvaatesetti? Pitääkö itse hommailla rekvisiittaa vai miten homma tapahtuu? Tarkoitus on kyllä sähköpostitse kuvaajan kanssa keskustella vielä kuvauksesta ja hän laittaa minulle esimerkkikuvia jne. Minä vain ikuisena mietiskelijänä pohdin tätäkin Jänskättää kuvaus kyllä tosi paljon, mutta tiedän että mies tulee tykkäämään kuvista. Toivottavasti uskallan vain rentoutua tarpeeksi
 4. Minusta tuli rouva Hälinen
 5. Calista Flockhartin kihlasormus! Iltasanomat: "Ystävänpäivänä Harrison Fordin kanssa kihlautunut näyttelijä Calista Flockhart on vihdoin uskaltautunut ulkoiluttamaan kihlasormustaan. Ford kuuluu Hollywoodin rikkaimpiin näyttelijöihin, tosin sitä on hankala uskoa Flockhartin sormuksesta. Sormus on vaatimaton rinkula, jossa ei ole yhtään kiveä. Materiaali on todennäköisesti valkokultaa." Musta on ihana nähdä ettei sormuksissa aina tartte näyttää sitä että rahaa ois jättikokosiin timangeihin. Ei ollenkaan huono valinta!
 6. Hei! Olisiko kellään tietoa Siikaniemen kurssikeskuksesta hääpaikkana? Laitoin sinne tarjouspyyntöä ja kyselyä (paikka sinällään vanha tuttu ), mutta nimenomaan hääpaikkana kiinnostaisi kuulla kokemuksia. Olen malttamaton, tiedän Lisäilen tänne tietoa kun sitä Siikaniemeltä saan.
 7. Vähän kans jänskättää tämä asia.. Olen toooooodella herkkä etenkin näissä hääjutuissa, itken lähes aina hääohjelmia katsoessa, kun pari saa toisensa <3 Meillä häät maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa, joten en ota stressiä etukäteen itkemisestä. Luulenpa, että tilanne jännittää niin paljon ettei tajua itkeä. Toisaalta luulen, että kaasoni itkee, joten pitäisi yrittää olla katsomatta hänen suuntaansa Tänään viimeksi kostui silmät kun lueskelin pitkästä aikaa meidän vihkikaavaa. Oih <3
 8. Tietää kyllä, ei itse täällä kirjoittele Ollaan sovittu, ettei käy lukemassa päikkyä ennen häitä, sen jälkeen oon luvannu näyttää päiväkirjan. Nythän sielä ei oo mitään salaisuuksia vielä, mutta jos sinne vielä jotain erityistä (esim. huomenlahjaa tms) laittaisin, niin ei paljastu salaisuudet ennen aikojaan Ja mähän tässä kotikoneella oon koko ajan kirjautuneena, joten teoriassa ukko vois käydä millon vaan lueskelemassa juttuja jos tahtois, mutta luotan kuitenkin sen verran..
 9. Hellou! Tuli mieleen vielä tässä viime hetkillä, että ei kellään sattuis olemaan kuvia Lahden maistraatista? En tiedä yhtään mitä odottaa ja olis kiva suunnitella vähän etukäteen, mihin laittaa videokuvaajan, mihin kaason jne. Olisko kellään?
 10. Minulle tulee tämmönen Hintaa oli 59e. Sormus kultaa, mutta kivet zirkoniaa. Tarkoitus teettää jossain vaiheessa samanlainen sormus aidoilla timangeilla, mutta joskus myöhemmin. Tuo sormus on tällä hetkellä aivan täydellinen, pelkästään kestävyyden takia jossain vaiheessa teetetään "aito". Tietty jos jollain olisi tietoa, onko tämännäköistä sormusta olemassa jo jossain valmiina, kertokaa ihmeessä Kuva vähän heikko, mutta yritän ettiä parempaa netin kätköistä jos löytyis. Kiviä siis 4 x pari, yhteensä 8 kiveä.
 11. Mekin menemme naimisiin nyt aprillipäivänä! Itse tulen laittamaan blogiini viestin, johon liitän pätkän vihkikaavasta ja loppuun toivotan kaikille hyvää aprillipäivää. Vuorokauden minihäämatkan aikana puhelimet ovat suljettuina, eivätkä kaverit pääse asiasta vielä selville. Vasta kotiin palattuamme alamme vastailla mahdollisiin kysymyksiin. Uijui, siihen on ihan älyttömän vähän aikaa enää! Alkaa jännittää jo ihan tosissaan! Sormuskin olisi kiva saada jo sieltä kultasepältä pikku hiljaa... Oijoi! Ihanaa Ei oo enää montaa päivää ei!
 12. Tässä minun ihanuuteni. Huomattavasti yksinkertaisempi kuin monen muun puku, mutta tämä on juuri minun näköiseni! <3 Käytiin kaason kanssa alkuvuodesta katsomassa yhdessä liikkeessä kun oli alennusmyynnit ja samantien kun tämän näin, olin myyty. Tässä hieman huono kuva, ryppyinen puku eikä oikein kunnolla näy, mutta kummiskin Hui, miten tämä tuli näin kauhean isona! Osaisko joku neuvoa, miten tästä sais pienemmän...?
 13. Tässä minun ihanuuteni <3 Etsin ja metsästin sormusta ties kuinka kauan, mistään ei löytynyt mitään. Sitten löysin tämän sormuksen, kultaa mutta kivet zirkonia (menikö oikein?). Rakastan sormusta yli kaiken, mutta puhuttiin miehen kanssa, että jossain vaiheessa teettäisi tämän pohjalta aidoilla kivillä sormuksen. Häälahjaksi joskus. Tykkään tästä sormuksesta kuitenkin aivan älyttömästi juuri tällaisenaan <3
 14. Itse olin kihlautuessa 17v ja mies täytti edellisenä päivänä 20. Tuo oli ensimmäinen (ja toiv. viimeinen) kummallekin. Hääpäivä päätettiin kihlautuessa, mutta häitä lopulta siirrettiin Nyt naimisiin mennessä minä 21v ja mies 24v.