Jump to content
Naimisiin.info

Keijunen87

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Keijunen87 kaikki viestit

  1. Minul kans paniikki ja jännitys omasta kampauksesta. Tosin minulla siitä ihana tilanne, että minulla on oma luottokampaaja, joka laittaa aina hiukseni. Huomenna pitäisi esitellä omia toiveitani hääkampauksen suhteen ja olen ihan hukassa. Olen selannut kuvia kaikennäkösistä kampauksista ja mikään ei tunnu luontevalta. Minäkin haluisin kuulla siis kokemuksia siitä, että kampaaja on osannut tehdä juuri sen Täydellisen Kampauksen, vaikka et osannut sanoa mitä tahdot. Elättelen kyllä toiveita, että voin tulla kuukauden päästä itse kertomaan tämän tarinan..
  2. Heip! Mitenkäs pelkästään meikki Lahdesta? Hiukset tulee vakkarikampaajalta ja olisi nyt siis hakusessa vain meikkipalvelut. Koskaan en ole meikattavana missään käynyt ja itsekin käytän melko vähän meikkiä (= ripsiväri + hiuskiilto + poskipuna).. Pitäisi saada suht edullisesti KESTÄVÄ kevyt meikki, jotta näyttäisin itseltäni enkä liian meikatulta, mutta kuitenkin viimeistellyn näköinen. Suunnittelin, että koemeikin hyödyntäisin hääkuvaukseen (joka ei ole siis hääpäivänä) ja muutenkin koemeikki on ehdottomasti oltava. Osaisko joku suositella tämmöstä paikkaa? Pelkään, että meikistä tulee liian "meikattu" enkä tunnista itseäni kuvista.. Ainiin p.s. Paikan olisi hyvä olla keskustassa, jottei olisi kovin pitkää siirtymämatkaa kampaajalta
  3. Heip! Näistä huomenlahjakuvauksista.. Itse olen vihdoin rohkaistunut ja varannut kuvaajan näitä varten. Pohdin vaan, miten kuvaajalle menoon pitäisi varautua? Monetko vaatteet teillä on ollu mukana, vai vain yksi alusvaatesetti? Pitääkö itse hommailla rekvisiittaa vai miten homma tapahtuu? Tarkoitus on kyllä sähköpostitse kuvaajan kanssa keskustella vielä kuvauksesta ja hän laittaa minulle esimerkkikuvia jne. Minä vain ikuisena mietiskelijänä pohdin tätäkin Jänskättää kuvaus kyllä tosi paljon, mutta tiedän että mies tulee tykkäämään kuvista. Toivottavasti uskallan vain rentoutua tarpeeksi
  4. Calista Flockhartin kihlasormus! Iltasanomat: "Ystävänpäivänä Harrison Fordin kanssa kihlautunut näyttelijä Calista Flockhart on vihdoin uskaltautunut ulkoiluttamaan kihlasormustaan. Ford kuuluu Hollywoodin rikkaimpiin näyttelijöihin, tosin sitä on hankala uskoa Flockhartin sormuksesta. Sormus on vaatimaton rinkula, jossa ei ole yhtään kiveä. Materiaali on todennäköisesti valkokultaa." Musta on ihana nähdä ettei sormuksissa aina tartte näyttää sitä että rahaa ois jättikokosiin timangeihin. Ei ollenkaan huono valinta!
  5. Hei! Olisiko kellään tietoa Siikaniemen kurssikeskuksesta hääpaikkana? Laitoin sinne tarjouspyyntöä ja kyselyä (paikka sinällään vanha tuttu ), mutta nimenomaan hääpaikkana kiinnostaisi kuulla kokemuksia. Olen malttamaton, tiedän Lisäilen tänne tietoa kun sitä Siikaniemeltä saan.
  6. Vähän kans jänskättää tämä asia.. Olen toooooodella herkkä etenkin näissä hääjutuissa, itken lähes aina hääohjelmia katsoessa, kun pari saa toisensa <3 Meillä häät maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa, joten en ota stressiä etukäteen itkemisestä. Luulenpa, että tilanne jännittää niin paljon ettei tajua itkeä. Toisaalta luulen, että kaasoni itkee, joten pitäisi yrittää olla katsomatta hänen suuntaansa Tänään viimeksi kostui silmät kun lueskelin pitkästä aikaa meidän vihkikaavaa. Oih <3
  7. Tietää kyllä, ei itse täällä kirjoittele Ollaan sovittu, ettei käy lukemassa päikkyä ennen häitä, sen jälkeen oon luvannu näyttää päiväkirjan. Nythän sielä ei oo mitään salaisuuksia vielä, mutta jos sinne vielä jotain erityistä (esim. huomenlahjaa tms) laittaisin, niin ei paljastu salaisuudet ennen aikojaan Ja mähän tässä kotikoneella oon koko ajan kirjautuneena, joten teoriassa ukko vois käydä millon vaan lueskelemassa juttuja jos tahtois, mutta luotan kuitenkin sen verran..
  8. Keijunen87

    Lahti

    Hellou! Tuli mieleen vielä tässä viime hetkillä, että ei kellään sattuis olemaan kuvia Lahden maistraatista? En tiedä yhtään mitä odottaa ja olis kiva suunnitella vähän etukäteen, mihin laittaa videokuvaajan, mihin kaason jne. Olisko kellään?
  9. Minulle tulee tämmönen Hintaa oli 59e. Sormus kultaa, mutta kivet zirkoniaa. Tarkoitus teettää jossain vaiheessa samanlainen sormus aidoilla timangeilla, mutta joskus myöhemmin. Tuo sormus on tällä hetkellä aivan täydellinen, pelkästään kestävyyden takia jossain vaiheessa teetetään "aito". Tietty jos jollain olisi tietoa, onko tämännäköistä sormusta olemassa jo jossain valmiina, kertokaa ihmeessä Kuva vähän heikko, mutta yritän ettiä parempaa netin kätköistä jos löytyis. Kiviä siis 4 x pari, yhteensä 8 kiveä.
  10. Mekin menemme naimisiin nyt aprillipäivänä! Itse tulen laittamaan blogiini viestin, johon liitän pätkän vihkikaavasta ja loppuun toivotan kaikille hyvää aprillipäivää. Vuorokauden minihäämatkan aikana puhelimet ovat suljettuina, eivätkä kaverit pääse asiasta vielä selville. Vasta kotiin palattuamme alamme vastailla mahdollisiin kysymyksiin. Uijui, siihen on ihan älyttömän vähän aikaa enää! Alkaa jännittää jo ihan tosissaan! Sormuskin olisi kiva saada jo sieltä kultasepältä pikku hiljaa... Oijoi! Ihanaa Ei oo enää montaa päivää ei!
  11. Tässä minun ihanuuteni. Huomattavasti yksinkertaisempi kuin monen muun puku, mutta tämä on juuri minun näköiseni! <3 Käytiin kaason kanssa alkuvuodesta katsomassa yhdessä liikkeessä kun oli alennusmyynnit ja samantien kun tämän näin, olin myyty. Tässä hieman huono kuva, ryppyinen puku eikä oikein kunnolla näy, mutta kummiskin Hui, miten tämä tuli näin kauhean isona! Osaisko joku neuvoa, miten tästä sais pienemmän...?
  12. Tässä minun ihanuuteni <3 Etsin ja metsästin sormusta ties kuinka kauan, mistään ei löytynyt mitään. Sitten löysin tämän sormuksen, kultaa mutta kivet zirkonia (menikö oikein?). Rakastan sormusta yli kaiken, mutta puhuttiin miehen kanssa, että jossain vaiheessa teettäisi tämän pohjalta aidoilla kivillä sormuksen. Häälahjaksi joskus. Tykkään tästä sormuksesta kuitenkin aivan älyttömästi juuri tällaisenaan <3
  13. Aikaisemmista suunnitelmista poiketen käyn huomena kiharakampaukseni suhteen koekampauksessa, jossa katsotaan kampaajan kanssa että kauan hiusten laitossa sitten meneekään. Ihan hyvä näin, saan hieman mielenrauhaa tästä Tällä hetkellä siis suunnitelmana se, että 7.30-8.00 olis kampaus ja ysiin mennessä pitäis olla valmista. Taksi nappaa mut ja kaason kampaajalta ja sitten hurautetaan taksilla maistraattiin, jossa vihkiminen 9.30. Saa nähä miten aikataulu huomenna muuttuu, mutta aika luottavaisin mielin oon nyt ton aikataulun kanssa jo.
  14. Mä tilasin kampausajan vakkarikampaajaltani näyttämällä kuvan ja että tartteis tämmösen aamuysiin mennessä. En maininnu häistä mitään sillon, kun meillä yllätyshäät, ajattelin ettei merkitystä. Tänään kuitenkin kävin kampaajalla värjäilemässä taas hiuksia ja kampaaja sitten kysyi, että mitä varten kampausta pitäis tehdä. Kerroin sit häistä, ni se innostu ihan totaalisesti Vaati sitten, että saa tehdä koekampauksen (vaikka kuinka yritin selittää, ettei kiharoiden tartte kestää kovin kauaa, viralliset juhlat vasta kesällä, virallisia valokuvia ei vielä oteta jne), myönnyin sit koekampaukseen lähinnä sen vuoksi, että osaa sitten suunnitella sen vihkimisaamun aikataulun kun tietää kauan kiharoitten väkertämiseen menee aikaa. Kampaaja lupas vielä tehdä koekampauksen jo aiemmin sovittuun hintaan, joten ei tartte miettiä kustannuksiakaan Näin siis meillä. Toisaalta ihan hyvä näin, pääseepähän hemmoteltavaks yhen ylimääräsen kerran
  15. Mulla ei ole mitään hajua vielä kimppuasiasta, tuntuu että mielipide vaihtuu päivittäin. Kaaso on sitä mieltä, että ehdottomasti joku pieni kimppu edes. Kuvissa olis kiva, mutta en tiiä ite vihkimisestä. Tahtoisin pitää miestä kädestä kiinni vihkimisen ajan, sormustenvaihdot jne, missä sitä kimppua oikein pitää? Yhtään en ole kukkaihminen, mutta mun mielestä häihin kyllä kuuluu se kimppu. Jos maistraattiin ei kimppua tule, niin todennäköisesti kuitenkin kesän siunaustilaisuuteen kyllä. Kaveri on mulle luvannut tehdä kimpun (alalla), mutta koska maistraattivihkiminen on salaisuus, en kimppua voi kaverilla vielä teettää. Joten, saapa nähdä. Todennäköisesti maistraattiin ei kimppua tule.
  16. Mä päätin myös nyt vihdoin ja viimein, että teen itse ranskalaisen manikyyrin. Alunperin suunnitelmissa oli käydä manikyyrissä päivää ennen häitä, mutta halusin kuitenkin kokeilla itse. En ole koskaan lakannut kynsiäni (joskus esiteininä yritin, ei onnistunu joten luovutin), joten haastetta riitti Kävin eilen ostamassa lakat, tarrat ja muita kynsijuttuja (kynsiviila, kynsilakan poistoaine jne) ja aloin harjoitella. Kolme kynttä jouduin tekee uusiks, muuten tuli uskomattoman hyvä tulos! Oon kerran käynyt meijän seurusteluaikana manikyyrissä ja mies sano nyt aamulla että kynnet näyttää paremmalta ku sillon! Jes! Harjottelen tässä parin viikon aikana vielä pari kertaa, eiköhän se onnistu hääaattona ihan hyvin
  17. Työkaveri puhui, että oli saanut polttarikutsun, jossa osallistumismaksu olisi ollut 200€. Tähän päälle vielä omat matkat + meiningit, niihinkin menis todella paljon rahaa (polttarit ihan toisessa päässä Suomea). Polttarit järjestetään paikassa, jossa kukaan polttareihin osallistujista ei asu (lähelläkään, ymmärsin), joten kustannukset nousevat aivan älyttömiksi. Kuulostaa kyllä tooooosi hurjalta..
  18. Meidän kihlausajaksi ehtii tulla 4v4kk Kihloihin mentiin vajaan vuoden seurustelun jälkeen, oltiin yhdessä asuttu tuolloin tasan puoli vuotta. Alustavasti silloin sovittiin jo hääpäivä, joka oli ja meni kesällä 2007 Viime vuoden puolella alettiin miettiä taas hääjuttuja tosissaan, koska ollaan päätetty että jos ja kun lapsia joskus siunaantuu, tahdotaan olla naimisissa silloin. Vaikka vauvatoiveet eivät ihan vielä ajankohtaisia olekaan, päädyttiin valitsemaan hääpäivä Salahäistä puhuttiin ensin vitsillä ja tähän heitin että teemaan sopivasti voisi mennä naimisiin aprillipäivänä, kukaan ei varmasti uskoisi. Hetken aikaa tätä hauduteltiin ja sitten todettiin, että tämäpä onkin juuri meijän näkönen tyyli! Joten salahäät aprillipäivänä, täältä tullaan Häitä alettiin varsinaisesti suunnittelemaan vuoden 2009 alussa, koska kovasti suunnittelua ei tarvita Puku löytyi aivan sattumalta ja kaikki on jotenkin loksahtanut paikoilleen niin helposti <3 Taas meni kunnon tarinoimiseksi, mutta antanette anteeksi!
  19. Vastailen itselleni ja kysyn vielä vähän lisää.. Näytin kampaajalle kuvan kampauksesta, jonka tahtoisin ja selitin, että ysiin mennessä pitäis olla valmista. Tarkoitus on siis laitattaa kiharat kestämään maistraattitilaisuuden + kuohuviinitilaisuuden, eli pari tuntia. Kampaajan mielestä riittää, kun tulen 7.30 - 8.00. Vähän jänskättää itteä tämmönen aikataulu En ole koskaan käynyt laittamassa kiharoita kampajaalla, ei siinä varmaan kyllä kovin kauaa mene. Oisko kellään tietoa? Liitän tähän nyt vielä kuvan siitä, mitä haen takaa..
  20. Täytyy tunnustaa, ettei mulla ole vielä hajuakaan mitä laitan päällysvaatteeksi. Käsiä lämmittämään tullee ohut villabolero, mutta takista en tiedä yhtään.. Olisi kiva lainata äidiltä mummon vanhaa turkkia, mutta en ole keksinyt mitään hyvää selitystä miksi sen tarvitsisin. (Meillä siis salahäät) Vajaa kuukausi aikaa ja ihan hukassa koko asian kanssa.. Onneksi ulkona ei tarvitse paljoa olla, lähinnä siirtymiset taksilta sisätiloihin vain. Mutta silti.. Pitää vielä yrittää aivotyöskennellä tämän kanssa..
  21. Vaikka vanha ketju, niin kirjoittelen tänne silti Kävin tänään hakemassa sormukseni liikkeestä ja tiedustelin sitten, että oliskos heillä sormusrasioita. Ensin ajattelin haluavani sormustyynyn, mutta kun myyjä esitteli ihanan, punaisen, sydämenmuotoisen sormusrasian, olin myyty! semmoinen meille tulee, laitan kuvaa myöhemmin
  22. Hih. Me lähdetään huhtikuussa heti häiden jälkeen (samana päivänä) pikkuhäämatkalle (=karkumatkalle) 5 päiväksi. Säästelemme pidempään kaukomatkaan vielä jonkun aikaa.. Vastaus kysymykseen: viime viikonloppuna varasin vihdoin hotellin ja laivamenomatkan, tosin olin tarjouksia hotelleista kysellyt jo aiemmin. Paluumatka on vielä varaamatta, sen varailen ensi viikon alussa. Meillä siis nyt 35 yötä lomaan jäljellä! Sen kaukomatkan varailen varmaankin sitten hyvissä ajoin, heti kun varmistuu, milloin on varaa lähteä
  23. Keijunen87

    Lahti

    Lahdessa maistraatissa tahtoneet: Onkohan sielä mahdollista missään avata skumppapullo vihkimistilaisuuden jälkeen, vai poistutaanko tiloista heti vihkimisen jälkeen? Suurkiitos vastanneille!
×
×
  • Create New...