Jump to content
Naimisiin.info

Oanna

Rouva
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Oanna kaikki viestit

  1. Ei se paljon maksa. Sain oman kihlani kavennuksen kaupan päälle vihkisormusta ostaessa mutta oikeasti sen hinta olisi ollut muistaakseni noin pari kymppiä, ehkä alle. Mulla siis kavennettiin eikä pienennetty mutta luulisi että aika samoissa hinnoissa ovat.
  2. Luulisin että mulla on molemmat sormukset kokoa 15. (Tosin nyt en olekaan enää ihan varma, jos sittenkin ovat 14 1/2.) Nyt lämpimällä on sormet niin turvoksissa etteivät irtoa kuin veden tai saippuan avulla. Kylmemmällä taas pyörivät sormessa ja sekin ärsyttää kun vihki menee väärin päin. Niin että molempi pahempi/parempi .
  3. ^ Suosittelisin Placea. Kosmetologi joka ruiskutuksen tekee, on todella ystävällinen ja miellyttävä ja väristä tulee tasainen. Itselläni ei ainakaan tahroja irronnut pukuun kun rusketus oli kaksi päivää ennen häitä. En usko että se tuoreemmaltikaan kovasti tahraa kun vaatteetkin saa pukea saman tien päälle.. Siellä siis otetaan vaatteet pois, rintsikat voi jättää jos haluaa ja pikkuhousut tietysti. Alusvaatteiden on hyvä olla mustat mutta ne eivät mene ruiskutuksesta mitenkään pilalle. Jos on meikkiä kasvoilla niin se poistetaan ensin (siellä on kyllä puhdistusaineita). Sitten suojataan hiukset verkolla ja kämmenet rasvalla ja mennään seisomaan rusketusseinän eteen. Sitten sitä väriä ruiskutellaan ja kosmetologi antaa ohjeita miten päin pitää kääntyillä ja milloin pidättää hengitystä jne.
  4. Minä otin miehen nimen "perinteen takia", koska olen pienestä asti kuvitellut tekeväni niin ja koska en koskaan ole erityisemmin pitänyt omasta sukunimestäni. Viimeisinä viikkoina, ja nyt ensimmäisinä uudella nimellä, vanha nimi kuitenkin muuttui yllättäen kovin rakkaaksi ja tuntui tosi oudolta kuvitella itseään jollain muulla nimellä... Tänään esittelin ensimmäistä kertaa itseni uudella sukunimellä ja ensimmäistä kertaa se kuulosti hyvältä.. Siltä, että näin sen kuuluukin olla .
  5. Minulla oli oma huulipuna mukana meikkauksessa. Tykkään siitä nimenomaisesta sävystä ja meikkaajankin mielestä se sopi oikein hyvin. Punaa lisäsin pari kertaa illan aikana. Puuteriakin taputtelin kerran tavan vuoksi mutta sitä ei olisi välttämättä edes tarvinnut, pohja kesti niin hyvin.
  6. Kävin nyt häitä varten uudelleen ruiskurusketuksessa ja sanoin että viimeksi väri oli vähän turhan mieto. Tälläkertaa sain todella hyvän rusketuksen, jopa niin että kasvoihin tuli vähän liikaakin. Kävin kaksi kertaa saunassa rusketuksen jälkeen ja hääpäivänä oli koko rusketus edelleen kunnossa mutta kasvoista sopivasti haalistunut . Eli kannattaa sitä etukäteen kokeilla, että tietää onko sävy riittävän tumma!
  7. Meillä puuttui juhlapaikalta kahvikupit vaikka oltiin ne pyydetty. Päästiin (tai mies ja apulaiset pääsivät, minä olin kaunistautumassa... ) katsomaan koko paikkaa vasta kahdelta kun viideltä piti olla kirkossa. Mies koitti soittaa paikan omistajalle, huoltoyhtiölle ja minne kaikkialle mutta missään ei vastattu. Onneksi mun vanhemmillani oli tarpeeksi paljon kuppeja ja ne sitten äkkiä haettiin... Sitten olin varannut meikin tuntia liian myöhäiseksi. Istuin ja odotin ja odotin, olin ihan hermona ja mietin että miten se VOI olla niin paljon myöhässä. 40 minuttia "myöhässä" pääsin meikattavaksi ja selvisi että aika oli varattu väärin ja että itseasiassa oltiinkin "ajoissa". No, ehdin silti. Olin jättänyt puvun höyryttämisen viimeiseen iltaan ja eihän se tietenkään millään höyryllä silinnyt. Niin silittäminen jäi hääpäivään ja kampauksen ja meikin jälkeen silitin sitten pukua ihan kauhuissani että mitä jos se ei kestäkään silitystä ja menee pilalle. Samalla kotin vähän syödä jotain kun ei tosiaan ollut sitä ylimääräistä aikaa.
  8. Meille tulee Bachin preludi c-duuri. Mielestäni se on ihanan ilkamoiva, ikäänkuin kuvaa sitä "helpotusta" että nyt se on ohi ja ollaan onnellisesti naimisissa...
  9. Tässä mun murulaiseni . Hiukan nyt harmittaa että pyysin pienentämään noita sivukiviä mutta varmaan ne saa vielä vaihdettua isompiin kun joskus taas rikastutaan...
  10. Kävin tänään koekampauksessa I.L.O:ssa ja voin kyllä suositella! Tunsin alusta asti olevani "hyvissä käsissä". Olin ottanut mukaan kuvia kahdenlaisista kampauksista. Ensisijainen vaihtoehtoni oli löysä kiharanuttura josta ehkä vähän valuisikin hiuksia, toinen siisti niskanuttura. Hetken hiuksiani sormeiltuaan kampaaja sanoi, ettei suosittelisi kiharakampausta koska hiustyyppini on sellainen, että kiharat eivät luultavasti kestä. Niimpä sitten päädyttiin "siistiin niskanutturaan" mutta lopulta kun näin lopputuloksen, se oli paljon paremoi kuin olin osannut edes kuvitella. Se oli siisti kiharanutturakampaus niskassa, täydellinen yhdistelmä noista kahdesta kampaustyypistä ja todella kaunis. Mieskin jopa kehui kampausta ja sanoi sen olevan juuri täydellinen minulle . Niin ja palvelu oli ehkä parasta kaikessa. Koko paikassa oli mukavan leppoisa tunnelma ja vielä maksaessanikin kampaaja kehotti olemaan huolehtimatta mistään. Että jos mulla esimerkiksi hääpäivänä jää pankkikortti kotiin, niin maksan sitten myöhemmin, morsiamille kaikki on sallittua .
  11. Me oltiin oltu yhdessä kuutisen vuotta ennen kihlausta (laskutavasta riippuen...). Naimisiin mennään neljä ja puoli kuukautta kihlauksesta eli aika pian. Itse en (tässä varttuneessa iässä...) kovasti olisi ihastunut monen vuoden kihlausajasta. Mies oli samaa mieltä.
  12. Minä kävin eilen kokeilemassa ruiskurusketusta ja olen kyllä tyytyväinen. Tuli todella tasainen ja luonnollinen tulos, eikä väri valunut yhtään edes varpaisiin. Pystyin myös pukemaan aikalailla heti suihkun jälkeen eikä vaatteisiin tarttunut väriä. Väri on mielestäni aika mieto, ehkä toivoisin häihin vähän tummempaa sävyä. Tämä on juurikin sellainen "luonnollinen", ettei oikein huomaa mitä on tapahtunut, paitsi että näyttää paremmalta .
  13. Mulla maksaa meikki koemeikkeineen 70e. Kampaus maksaa toivottavasti 55e (tai 75, toinen kampaaja sanoi toista ja toinen toista. Luulen että 55 on oikea hinta mutta eipä se pari kymppiä maailmaa kaada..) ja koekampaus 45e. Tampereella.
  14. Tilasin tänään kimpun Blummerista ja oli ainakin hyvä palvelu. Myyjä tuntui heti ymmärtävän mitä haen (oli kyllä kuva mukana) ja odotan kyllä oikein onnistunutta kimppua. Mikään halpa paikka ei kyllä taida olla, minulle tulee selkeä valuva kimppu, noin viidellä ruusulla ja muutamalla freesialla, muratilla ja jollain heinillä, ja sen hinnaksi sovittiin 100e. Miehen ruusuviehe maksaa 10e.
  15. Meille tulee avioehto, itseasiassa se on jo "työn alla", ensi maanantaina mennään laittamaan allekirjoituksia. Mielestäni se ei ole ollenkaan paha asia, ja etenkin mies sitä halusi. Itse olisin tosin halunnut niin, että avioehto olisi koskenut vain eroa mutta tehtiin sitten lopulta selvyyden vuoksi niin että se koskee sekä eroa että kuolemaa. Niin ei tarvitse miehen lasten pelätä että nappaan niiden perinnöt eikä tarvitse niiden kanssa näistä asioista tapella jos mies kuolee...
  16. Piia! Osaatko sanoa miten paksu sormuksesi on? Mietin tässä kuumeisesti sitä kihlani kaventamista (enkä millään malttaisi antaa kaventaa yhtään....). Tuo sormuksesi on kyllä päivä päivältä aina vain kauniimpi ´.
  17. ^^ En ole kyllä mikään kohtalotoveri, mutta jotain ehkä osaan kirjoittaa... Minulla on vanhempi mies, jolla on 18-vuotias tytär. Tyttö seurusteli neljä vuotta (eli neljätoistavuotiaasta) itseään neljä vuotta vanhemman pojan kanssa. Nyt he ovat eronneet ja tytöllä on uusi poikaystävä. Jos he menisivät kihloihin, tai naimisiin, tai jos tyttö olisi kihlautunut edellisen poikaystävänsä kanssa, en osaa kuvitella että kukaan olisi ollut mitään muuta kuin iloinen asiasta. Vaikkakaan miehen suvussa ei yleisesti ottaen ole kovin positiivisia kokemuksia avioliitosta. Nuori rakkaus on silti jotain, jonka puolesta ei voi muuta kuin olla iloinen. Luulen että tytölle itselleen asia on paljon isompi kuin meille muille. Hän esimerkiksi otti kovin raskaasti sen, kun hänen äitinsä erosi uudesta miehestään. Se oli ikäänkuin viimeinen "todiste" sille, ettei mikään suhde voi kestää, ei etenkään eronneiden vanhempien lapsilla. En oikein tiedä mitä nyt tällä haen. Ehkä sitä, että menkää ihmeessä kihloihin ja naimisiin, luottakaa omaan suhteeseenne ja siihen että te itse tiedätte parhaiten. Ja kun olette kuitenkin noin pitkään olleet yhdessä, kuvittelisin että äitisikin hyväksyy asian. (Ja ehkä tähän nyt vielä voi sanoa sen, että olin 19 kun aloin seurustella mieheni kanssa. Kukaan, kukaan, ei uskonut tähän. Ei sitä kukaan muu voi tietää, eikä arvioida.)
  18. Justiin lauantaina kuulin kaveriltani että hän oli saanut First Floorissa ihan järkyttävän kamalan pikkujoulumeikin. Kuulemma toinen työntekijä (?) tekee kaunista jälkeä mutta toinen sitten ihan jotain muuta... Ei osannut muuten niitä kuvailla kuin että pyöreämpi on se, joka tekee kaunista
  19. Uutta: Ainakin puku ja kengät. Vanhaa: Mietinnässä. Mitenkähän vanhaa tän pitäisi olla...? Ehkä joku sormus tai sitten helmipinnit jos sellaisia tulee kampaukseen. Ei noi nyt kyllä mikään ole kovin vanhoja. No mies on vanha. Lainattua: Helminauha äidiltä jos sopii pukuun. Sinistä: Pikkuhousut (en vaan osaa päättää laittaisinko stringit vai hipstersit. Siinäpä pulma, molemmat oli pakko ostaa )
  20. Mulle tulee samanlainen kuin Piia!lla paitsi keltakultaisena ja viidellä kivellä. Reunoilta otettiin yhdet pikkukivet pois jotta saatiin hintaa alaspäin.. Alunperin oli mielessä ihan toisenlainen sormus mutta juuri ennen kaupoille lähtöä tänään selasin tätä ketjua ja huomasin että onhan tuollainenkin sormus tosi hieno... Ilahduin kun näin sen liikkeessä ja se olikin sitten oikeastaan ainoa joka sopi yhteen kihlani kanssa. Tosin kihlaa pitää vielä vähän kaventaa jotta sopivat täydellisesti . Niin ja hinnaksi tuli 525e, sisältäen sen kihlan kaventamisen.
  21. Oanna

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Meillä mies ei juuri ota osaa.. (Ymmärrettävää.. Paitsi että on mies, kyseessä on hänen kolmannet häänsä....) Tietysti yhdessä ollaan päätetty suuremmista asioista; missä, milloin ja miten monta vierasta, mitä ohjelmaa jne. mutta yleisesti ottaen saan kyllä itse päättää kaikesta ja itse tehdä kaiken. Ihan kivaahan se väkertäminen toisaalta on . Ja sitä suloisempaa kun ukko innostuu jostain, esim. nyt viimeksi kakunkoristeesta .
  22. Nii-in, kai ne sinne kermavaahtoon aika hyvin uppoaisivat.... Senpä takia (tai no, muutenkin kyllä..) meille tuleekin jonkinlainen kovakuorinen kakku jonka päällä on hyvä ja tukeva istua .
  23. Meille tulee tämä. Näin häämessuilla enkä kyllä kahta kertaa miettinyt ennenkuin tilasin. Aivan täydellinen. Mieskin tykkäsi vaikka ei muuten niin mun häähössötyksistäni perusta....
  24. Oanna

    Todistajat

    Meille tulee varmaan todistajat paikan päältä. Ajattelin ensin että haluan sinne veljeni avovaimoineen mutta sitten mietin että sisko varmaan tuntisi olonsa aika syrjäytetyksi jos näin tehtäisiin. (Minä ainakin tuntisin...) Joten ei ketään läheisiä sinne. Tosin tänään selvisi että vanha työkaverini on töissä maistraatin aulassa, häntä voisi ehkä pyytää .
  25. Meille tulee myös pienet häät, pappi (joka on tätini) mukaan luettuna korkeintaan 24 vierasta. Itse olisin toivonut ehkä vielä vähemmän vieraita mutta kun perheet haluttiin kutsua, melkein niistä jo tulee tuo vierasmäärä. Meidät vihitään maistraatissa joskus huhtikuun loppupuolella (ei ole vielä varattu) ja sitten 2.5. on kirkossa varsinaiset "häät" joihin vieraat kutsutaan. Mulle tulee puku, kampaus ja meikki ja kukat. Kirkosta jatketaan sitten ehkä meille juhlimaan mukavasti tärkeiden ihmisten seurassa. Sitä ollaan vähän mietitty, jos pidettäisiin vielä kolmas tilaisuus myöhemmin kesällä. Vaikka jossain mökillä, jonne kutsuttaiisin sitten kaikki ne muut jotka tavallaan ehkä haluttaiisin häihin mutta ei kuitenkaan ihan kirkkoon... Saattaa kuulostaa näin ilmaistuna aika tökeröltä mutta tämä on ollut mun suvussani ihan yleinen käytäntö joten en usko että kukaan loukkaantuisi.. Ennemminkin varmaan ilahtuisivat ylimääräisistä bileistä..
×
×
  • Create New...