Sanu

Morsian
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Sanu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hyviä kokemuksia Lehtomäen hiuspisteestä. Koekampauksen ja meikin jälkeen kaikki näyttää hyvältä ja tekijät ovat todella ammattitaitoisia. Hintakin on kohdallaan ja paikka on kaikenkaikkiaan siisti ja työntekijät nuoria.
 2. Itsekin varmasti jäisin kaipaamaan tanssia, jos sitä ei lainkaan olisi. Millaista iltaa olitte ajatelleet? Olisiko jotain ohjelmaa/tekemistä illalla, vai olisiko tarkoitus vain istua ja jutella?
 3. Muutenkin Haikon kartanosta sen verran, että vaikkakin kartanorakennus onkin hieno ja kenties kartanossa olevat huoneetkin, en voi suositella Haikon kylpylää oman käynnin perusteella. Illalla oli vaikea saada ruokaa mistään, huoneet (myös sviitti) kylpylähotellin puolella eivät vastaa omaa käsitystäni hienosta hotellihuoneesta. Joten jos varaatte sieltä huoneen, varautukaa siihen että huone ei ole erityisen uusi tai hieno.
 4. Kaikenlaisia ihmisiä sitä on olemassa. Tulee ihan mieleen että tämä toinen pariskunta ei osaa lähteä keskenään lomalle vaan tarvitsevat aina joidenkin muiden seuraa. Kummallista. Ja alkuperäiseen keskustelunavaukseen, niin kyllä itsekin ärsyyntyisin jos joku toinen kävisi jo etukäteen katsomassa häämatkakohteemme ja kertoisi sitten kaikki nähtävyydet ym. Sanoisin kyllä sen verran ainakin että en halua kuulla paikasta mitään etukäteen. Muuten saattaa tulla negatiivisia kuvia turhaan joistain asioista.
 5. Kai voitte sopia jotkut päivät jolloin hän on valmistelemassa häitä kanssasi. Eikai kaasoltakaan voi odottaa, että hän on joka päivä valmiudessa. Opiskelemaan lähteminen on kai erittäin normaalia ihmisillä, ja on kyllä mielestäni täysin kaason itsensä päätettävissä, vaikka olisikin kaasoksi lupautunut. Itselläni molemmat kaasot ovat vähän kauempana eikä ole ongelma eikä mikään, kun sovitaan vaan ajoissa päivät jolloin askarrellaan, tai jos he eivät pääse paikalle kutsun muita ystäviäni apuun.
 6. Eli millainen säätila on tammikuussa Los Angelesissa, entä San Franciscossa?
 7. Mielestäni olisi hyvä jos jo ruoan kanssa voisi olla olutta ja siideriä tarjolla, koska monet juovat niitä ihan ruokajuomana. Kaikki eivät pidä viinistä. Usein olen kuullut mutinaa siitä että on joutunut istumaan kuivin suin kuumana päivänä, ja alkoholit on tulleet tarjolle liian myöhään. Itse laittaisin miedot juomat tarjolle heti alusta alkaen. Boolin ja väkevien kanssa ehkä sitten vasta vähän myöhemmin.
 8. -Ei omaa kutsua aikuisille (omassa kodissa asuville) vieraille, vaan kutsu vanhempien kautta, antaa heti huonon kuvan -useita eri huoneita, joissa ei kuule eikä näe ohjelmaa lainkaan. -huono pöytäjärjestys, jossa ei joko tunne ketään, tai jossa muut tuntevat toisensa, mutta itse ei ketään. -Liian pitkät tauot, jossa vieraat hajaantuvat minne sattuu, eivätkä tiedä koska ohjelma jatkuu -Kylmä valaistus, esim. koulun sali jossa ei saa himmennettyä valoja - tekee vähän kylmän ja tunnelmattoman vaikutelman -Kaikkein suurin epäonnistuminen voi mielestäni tulla kuitenkin tuon istumajärjestyksen suhteen. Eli paikalla olisi paljon ihmisiä joiden kanssa haluaisi istua, mutta joudut viettämään useita tunteja omalla paikallasti eri ikäisten tai erihenkisten ihmisten kanssa. -sinkkujen pöytä, johon istutettu eri ikäisiä sinkkuja ja myös lapsia tai teini-ikäisiä. Ehdoton EI! Mielestäni alentavaa.
 9. Häistä joissa olen ollut on jäänyt negatiivisena mieleen huono istumajärjestys, jossa pöydässä istujat eivät jutelleet lainkaan meille koska kaikki muut tunsivat toisensa. Itseasiassa pöytäjärjestys on ollut yksi merkittävimmistä tekijöistä kun miettii olivatko häät hauskat. Lähes kaikissa häissä joissa olen ollut on ollut useampia huoneita joihin vieraat on jaettu. Välillä ohjelmaa ei ole kuullut lainkaan, joskus taas hääparia ei ole nähnyt illan aikaan juuri ollenkaan. Mikäli ilta on pitkä, eli vihkiminen on ajoissa, tulee väistämättä pitkiä odotuksia. Mikäli näissä odotustauoissa on mennyt hyvin pitkään ihmiset ovat lähteneet kävelemään ulos ja heidän takaisin saaminen on ollut vaikeaa kun ohjelmaa sitten on tullut. Eli aikatauluttaminen ja ohjelmasta tiedottaminen vieraille on myös ollut tärkeää. Ja alkuperäiseen kysymykseen vastaus,... eli koristelussa olen saattanut kiinnittää huomiota onko tila tunnelmallinen vai kylmä. Jos tunnelma on hyvä, en juuri välitä millaiset koristeet on kyseessä. Monilla eri tavoilla saa hyvän tunnelman. Jos taas tuntuu että valot ja koristeet tuovat kylmän ja kalsean tai tyhjän tunnelman, ne jää varmasti mieleen. Eniten kiinnitän huomiota pöytiin, joiden kattaus ja koristeet jäävät mieleen. Muut koristeet ei välttämättä jää edes mieleen.
 10. Kävimme katsomassa Tolkkilan kartanoa ja kartanon emäntä sanoi meille, että tanssi tapahtuu toisessa rakennuksessa. En tiedä tarkoittiko se, että isossa sisäsalissa ei saisi tanssia, vai että aiemmin on bändi ollut piharakennuksessa. Mielestäni kuitenkin sisätila olisi mukavampi joskin ehkä vähän virallinen paikka bändille. Ulkorakennus on melko koruton, mutta kyllä siitäkin varmasti saa hyvän tanssitilan vähän koristelemalla ja tosiaan ohjaamalla syömisen jälkeen kaikki ihmiset nimenomaan tuohon piharakennukseen. Tietysti ongelmaksi voi tulla porukan hajoaminen useampaan paikkaan, mutta tämä ei taida olla oikein missään tilassa vältettävissä.
 11. Se on jotenkin surullista, että ihmiset ajattelee häistä niin, että "voisi olla mukavampaa viettää juhannus mökillä kavereiden kanssa". Tässäkin ketjussa ehkä tulee vähän sellainen vaikutelma, että häät ovat pakollinen paha, johon joutuu juhannuksena menemään jos joku ne silloin järjestää. Tämäkin varmasti vaihtelee suvuittain ja henkilöittäin, mutta itse pidän häitä kyllä yksinä parhaista juhlista mitä tulee, ja uskon että myös juhannuksena ne olisivat erittäin tervetullutta vaihtelua siihen perinteiseen mökillä juopotteluun =)
 12. Voin suositella Mallorcaa lämpimästi. Kahdesti olen käynyt ja edelleen mieleni tekee sinne. Saarella kun on sekä aitoa Mallorcalaista meininkiä (kun lähtee autolla ajamaan), upeita maisemia, oikea Espanjalainen kaupunki (Palma). Häämatkalle kannattaa varmasti valita joku muu kohde kuin Palma Nova tai Santa Ponca, jotka ovat kyllä upeita kohteita siisteine ja leveine rantoineen, mutta etenkin keskikesällä aivan täynnä turisteja. Mallorcalla on ehdottomasti parhaimmat rannat kaikista kohteista välimerellä missä olen käynyt. Siistit ja leveät. Ja niille jotka kuvittelevat Mallorcan olevan sellainen kuin 70 luvulla siellä käyneet puhuvat voin sanoa että koko saari on siistitty ja nykyään hinnatkin ovat melko korkeat, ja saari vetää puoleensa rikkaita eurooppalaisia. Suosittelen lämpimästi. Olen siis käynyt myös Kreikassa, en Kreetalla, mutta Kreikkaan verrattuna Mallorca vie ehdottomasti pidemmän korren.
 13. Mielestäni menukorttiin merkitään ainoastaan ruoat järjestyksessä Alkuruoka Pääruoka Jälkiruoka Tai jos on pitopöytä, niin voi mainta esim. Kalapöytä Lihapöytä jne. Juomat mainitaan kai alhaalla erikseen, esim. "juomana tarjotaan ...viiniä ... .. ". Kahvit voi toki mainita jälkiruoan yhteydessä koska kahvi on itsessään jälkiruoka.
 14. Onko täällä muita hiustensa kanssa panikoivia. Itselleni kampaus on ehkä tärkein asia oman viihtyvyyteni kannalta ja että koen itseni kauniiksi. Vielä koskaan parturit eivät ole osanneet laittaa minulle sellaista kampausta, minkä olisin kokenut sopivan kasvoihini. Kertokaa siis kokemuksia siitä miten hyvin koekampauksessa kampaajat löytävät sen oikean tyylin ja onko joku pyytänyt uusimaan useita kertoja, mikäli ei tule hyvä?
 15. Sinuna tekisin istumajärjestyksen. En usko että tuo neljä ylimääräistä paikkaa riittää saamaan kaikkia yhteen juuri niiden ihmisten kanssa joiden kanssa haluavat. Ihmiset tuppaavat täyttämään pöytiä todella epäloogisesti. Siispä, tehkää ihmeessä se istumajärjestys. Ei ole kauhea vaiva, mutta säästytte monelta ongelmalta.