Jump to content
Naimisiin.info

Indica

Morsian
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

About Indica

 • Birthday 06/22/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Indica's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Ei näytä kuvassa niin hyvältä kuin oikeasti. Oli vielä ihanamman näköinen hääpäivänä kun kolikot ja timantit oli laitettu kunnolla, mutta kuljetuksessa hieman kärsi tuon lahjan komeus. Rahaa tuossa on tietääkseni n. 100€ (Matin laskujen mukaan), joten kuitenkin kunnioittivat meidän toivettamme. Ehkä juuri siksi tämä lahja onkin niin ihana
 2. Tähän on aivan pakko vastata. Toivoimme siis häälahjaksi rahaa eikä meillä ollut lahjalistaa, joten emme todellakaan voineet edes aavistaa mitä tavaralahjoja voisi olla tulossa. Mutta yksi lahja näistä nousi ylitse muiden. Ystäväpariskuntamme pääsi yllättämään meidät aivan loistavalla ja teemaan sopivalla lahjalla (meillä juhlittiin häitä siis merirosvo-teemassa). He olivat ostaneet pienen puisen arkun ja täyttäneet sen kolikoilla (enimmäkseen 5- ja 10-senttisillä, mutta joukossa oli myös muutamia isompia kolikoita). Mielestäni oli aivan loistava idea ja juuri meidän juhlaamme sopiva. Tämän lahjan tulen varmasti muistamaan lopun elämääni, eikä olla edes Matin kanssa raaskittu ottaa yhtäkään kolikkoa arkusta pois
 3. Meillä ainakin tulostaminen helmiäispaperille onnistui melko hyvin. Meillä tuli valkoiset tekstit mustalle pohjalle jolloin meidän lasertulostin (HP LaserJet 110) ns. kopioi edellistä tekstiä mustaan pohjaan. Mutta jos haluaa tulostaa ihan vain mustaa tekstiä paperille niin tätä ongelmaa ei pitäisi olla. Meidän kutsuihin tuo ns. kopiointi kävi hyvin, joten emme tehneet siitä mitään ongelmaa. Helmiäiskartonki ei mene tulostimesta läpi, joten suosittelen siis tuote helmiäispaperia jos kotona meinaatte tulostella. Helmiäispaperi tosin kannattaa sitten kiinnittää kaksipuoleisella teipillä (jos tarvitsee johonkin kiinnitellä), koska liimalla ei pysy sitten millään. Nämä muutamat asiat tulivat nyt näin äkkisiltään mieleen
 4. Meilläkin suurin osa vieraista maksaa itse majoituksensa. Poikkeuksena tähän ainoastaan se että haluan itse maksaa vanhempieni, mummoni sekä sisarusteni majoittumisen hotelliin. Kaikki heistä joutuvat ajamaan 300-500km meidän häihin, joten en halua että heille tulee hirvittävästi mitään ylimääräisiä kuluja (varsinkin kun tiedän esimerkiksi sisarusteni taloudellisen tilanteen). Heidän läsnäolonsa on minulle erityisen tärkeää hääpäivänäni, joten siksi haluan varmistaa ettei tuo heidän tänne tulemisensa jää ainakaan sitten rahasta kiinni.Mieluummin sitten vaikka pihistän jostain muusta kuin siitä ettei ettei minulle tärkeät ihmiset ole paikalla. Muut kauempaa tulevat vieraat saavat sitten maksaa majoittumisensa itse. Olemme ottaneet huonekiintiön hotellista ja saimme huoneista erittäin hyvän tarjouksen, joten muut sitten saavat varata majoittumisen tuosta kiintiöstä ja maksaa itse.
 5. Mulla meni kyseisen yrityksen kanssa jo hermot siinä vaiheessa kun pyysin heiltä keväällä tarjousta ja he vain ilmoittivat että antavat tarjouksen vasta vuotta ennen tapahtumaa. Olisivat nyt edes tarjouksen voineet laittaa ja ilmoittaa että varauksia ottavat vasta vuotta aikaisemmin vastaan... Joten jätettiin sitten ottamatta kyseinen pitopalvelu ja onneksi saatiin sitten pitopalvelu ihan muualta joka suostui ottamaan varauksen vastaan vuotta ennen häitä.
 6. Ei minua ainakaan kutsuttu kutsuttu tulevan mieheni siskon polttareihin (siis kummankaan niistä). Taitaa riippua pitkälti siitä millaisissa väleissä olette.
 7. Meillä koko kutsuhässäkän kappale hinnaksi tuli 3,64333...e/kpl. Sisältää siis kutsun, juhlaohjesäännön, kartan juhlapaikalle ja kirjekuoren. Tosin tästä hinnasta puuttuu vielä postimaksu. Eli kaikkien 30 kutsun tekemiseen rahaa kului aika tarkalleen 109,3e.
 8. Vinkki: Kannattaa käyttää kaksipuoleistateippiä ainakin kaksipuolisen helmiäispaperin liimaamiseen. Melkein kaikkea muuta onkin kokeiltu ja ei pysynyt. Sitten löydettiin tuo kaksipuoleinenteippi. Se helmiäiskartonki kun ei tuppaa menemään tuosta meidän printteristä läpi niin oli pakko ostaa sita ohuempaa kaksipuoleista. En sitten tiedä saako helmiäispaperia oikeasti liimattua millään... Vinkki2: Jos käytätte kuultopaperia niin käyttäköö sen liimaamiseen jotain muuta kuin normaaleja liimoja. Liima näkyy rumasti kuultopaperin läpi. Tätä ongelmaa ei tule kaksipuolesellateipillä.
 9. Haittaako teidän kissaa semmoinenkin lapsi, joka ei vielä edes liiku mihinkään? Yleensä kastettavat lapset ovat n. 2-kuisia joten sen ikäiset tuskin mitenkään kissaa pääsisivät ahdistelemaan. No mutta jos kissa olisi päättänyt käydä vaikka raapaisemassa lasta kun se on toisen ihmisen sylissä niin olisiko tämä ollut meidän vika? Tuo meidän kissa kun ei ole sellainen normaali kissa joka tykkää olla sylissä tms. Kyse ei ole siitä pääseekö kissaa ahdistelemaan, vaan siitä että kissa saa olla kotonaan ihan rauhassa. Jos lapsi on istuimessa lattialla ja kissa menee sitä katsomaan ja raapaisee niin meidän syyksihän se olisi laitettu. Tämä meni nyt jo ihan OT, mutta... Jos ette halua laittaa kutsuun tietoa siitä että lapset eivät ole tervetulleita niin kannattaa ilmoittaa siitä muuten etukäteen. Itse ajattelimme että informoimme kaikkia näitä lapsellisia sanallisesti jossain sopivassa välissä. Ja vielä kutsujen lähettämisen aikaan soitellaan kaikki lapselliset vieraat läpi ja kerrotaan, että kutsu on tulossa ja se ei koske lapsia. Emme saa oikein luontevasti tuota "ei lapsia" laitettua kutsuun tai juhlaohjesääntöön, niin luulisi että sanallinenkin ilmoittaminen menee aivan yhtä selvästi perille. Nämä kenellä lapsia on, ovat kuitenkin sellaisia joita harvemmin nähdään, mutta sitä useammin soitellaan.
 10. Nyt on sen verran pakko kritisoida, että mielestäni tuo 20e on aivan riittävä summa esim. kavereilta. Muutenkin olen ihmetellyt tuota, että pyydetään vain rahaa. Joku tuossa kirjoittikin että tuollainen ns. pienen summan antaminen on piheyttä. Loukkaantuuko hääpari, jos heille ei tuo minkäänlaista lahjaa? Ja jos lahjatoiveena on vain rahaa niin vaikea siinä on silloin lähteä mitään muutakaan hankkimaan, varsinkin jos hääpari on melko tuntematon. Tuolla 20e saisi jo vaikka kuinka kivan pakettiin laitettavan lahjan ja varmasti ikimuistoisen sellaisen. Niin pitääkö silloinkin viedeä 100-200e rahaa ihan vaan sen takia ettei saanut lahjaa ostaa? Heräsi epäilys, kun olemme itse menossa tällä viikolla sulhoni siskon häihin ja heillä ei ollut minkäänlaisia lahjatoiveita kutsussaan (ei siis rahaa eikä mitään muutakaan). Sulho kommentoi että laitetaan 20-50e kirjekuoreen ja viedään se. Mutta onko tämä nyt sitten liian vähän ottaen huomioon että kyseinen pari ei ole meitä koskaan mitenkään muistanut. Kuinka paljon siis on liikaa ja kuinka paljon on liian vähän?
 11. Jos päädyn ottamaan sulhon nimen (asiaahan ei siis vielä ole lopullisesti päätetty) niin minusta olisi sitten tulossa rva Pitko
 12. Kiitos kaikille kommenteistä. Juteltiin tuossa muutama ilta sitten sulhon kanssa tästä BM asiasta ja sanoin sulholle, että mikä minä oon sanomaan että kenet se saa valita ja kenet ei. Että tässä vaiheessa ainoa asia mitä toivon on, että ilmoittaa mulle päätöksestään heti kun sen on tehnyt, jotta mä voin sitten alkaa miettiä miten homman kanssa edetään, että kuka hoitaa ohjelman ja on meillä seremoniamestarina. Päätin siis hyväksyä sulhon valinnan. Mutta muistin kyllä mainita että jos mulle kaaso tulee niin sulholla ei oo sitten sen valintaan mitään sanomista.
 13. Nostelenpas tätä keskustelua ylöspäin... Itselläni kun on se tilanne että hyvin suurella todennäköisyydellä minulle ei tule kaasoa enkä voi luottaa sulhon valitsemaan BM:ään. Miten siis käy häiden ohjelma puolen tai kuka ihme meille tulee seremoniamestariksi? Yritin sulholle nätisti vihjailla että "pystyykös tämä sinun BM hoitamaan tämän ja tämän asian ja pitämään puheen ja pitämään juhlat kasassa". Tähän vastaus oli ettei pysty, että kyllä se BM polttarit järjestää mutta tuskin se muuta haluaa sitten tehdäkään. Mitä teen? Alkaa oikeesti epätoivo iskemään
 14. Sulhon kanssa juteltiin että jos kyseessä olisi juurikin oman sisaruksen häät niin eikä se toinen osapuoli (meidän tapauksessa siis sulhon siskon avopuoliso) voisi hoitaa lasta vaikka sen 4 tunnin ajan? Tarvitseeko lapsi todellakin koko ajan äitiään vai eikö isät muka pärjää niiden kanssa? Me emme todellakaan loukkaantuisi siitä että vain toinen lapsen vanhemmista tulee paikalle, jos lapsen hoitoa on vaikea järjestää. Mutta sitä en ymmärrä että molemmat vanhemmat jäävät tulematta jos lasta ei ole kutsuttu... Ja varsinkin jos kyseessä on lähisukulaisen häät. Ajattelenko nyt jotenkin omituisesti ja tyhmästi?
 15. Saas nähdä miten mun käy. Tänään tuli postissa CD missä on meidän häävalssi ja sittenhän minä sitä sulholle soittamaan että kuunteles nyt. Itku meinasi tulla. Mutta luotan siihen että jos kuuntelen kappaleen tarpeeksi monta kertaa ennen häitä ja itkeskelen kotona niin josko sitten ei häävalssin aikana itku tulisi
×
×
 • Create New...