Jump to content
Naimisiin.info

Indica

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Indica kaikki viestit

  1. Indica

    Iiiiihanin häälahja?

    Ei näytä kuvassa niin hyvältä kuin oikeasti. Oli vielä ihanamman näköinen hääpäivänä kun kolikot ja timantit oli laitettu kunnolla, mutta kuljetuksessa hieman kärsi tuon lahjan komeus. Rahaa tuossa on tietääkseni n. 100€ (Matin laskujen mukaan), joten kuitenkin kunnioittivat meidän toivettamme. Ehkä juuri siksi tämä lahja onkin niin ihana
  2. Indica

    Iiiiihanin häälahja?

    Tähän on aivan pakko vastata. Toivoimme siis häälahjaksi rahaa eikä meillä ollut lahjalistaa, joten emme todellakaan voineet edes aavistaa mitä tavaralahjoja voisi olla tulossa. Mutta yksi lahja näistä nousi ylitse muiden. Ystäväpariskuntamme pääsi yllättämään meidät aivan loistavalla ja teemaan sopivalla lahjalla (meillä juhlittiin häitä siis merirosvo-teemassa). He olivat ostaneet pienen puisen arkun ja täyttäneet sen kolikoilla (enimmäkseen 5- ja 10-senttisillä, mutta joukossa oli myös muutamia isompia kolikoita). Mielestäni oli aivan loistava idea ja juuri meidän juhlaamme sopiva. Tämän lahjan tulen varmasti muistamaan lopun elämääni, eikä olla edes Matin kanssa raaskittu ottaa yhtäkään kolikkoa arkusta pois
  3. Meillä ainakin tulostaminen helmiäispaperille onnistui melko hyvin. Meillä tuli valkoiset tekstit mustalle pohjalle jolloin meidän lasertulostin (HP LaserJet 110) ns. kopioi edellistä tekstiä mustaan pohjaan. Mutta jos haluaa tulostaa ihan vain mustaa tekstiä paperille niin tätä ongelmaa ei pitäisi olla. Meidän kutsuihin tuo ns. kopiointi kävi hyvin, joten emme tehneet siitä mitään ongelmaa. Helmiäiskartonki ei mene tulostimesta läpi, joten suosittelen siis tuote helmiäispaperia jos kotona meinaatte tulostella. Helmiäispaperi tosin kannattaa sitten kiinnittää kaksipuoleisella teipillä (jos tarvitsee johonkin kiinnitellä), koska liimalla ei pysy sitten millään. Nämä muutamat asiat tulivat nyt näin äkkisiltään mieleen
  4. Meilläkin suurin osa vieraista maksaa itse majoituksensa. Poikkeuksena tähän ainoastaan se että haluan itse maksaa vanhempieni, mummoni sekä sisarusteni majoittumisen hotelliin. Kaikki heistä joutuvat ajamaan 300-500km meidän häihin, joten en halua että heille tulee hirvittävästi mitään ylimääräisiä kuluja (varsinkin kun tiedän esimerkiksi sisarusteni taloudellisen tilanteen). Heidän läsnäolonsa on minulle erityisen tärkeää hääpäivänäni, joten siksi haluan varmistaa ettei tuo heidän tänne tulemisensa jää ainakaan sitten rahasta kiinni.Mieluummin sitten vaikka pihistän jostain muusta kuin siitä ettei ettei minulle tärkeät ihmiset ole paikalla. Muut kauempaa tulevat vieraat saavat sitten maksaa majoittumisensa itse. Olemme ottaneet huonekiintiön hotellista ja saimme huoneista erittäin hyvän tarjouksen, joten muut sitten saavat varata majoittumisen tuosta kiintiöstä ja maksaa itse.
  5. Mulla meni kyseisen yrityksen kanssa jo hermot siinä vaiheessa kun pyysin heiltä keväällä tarjousta ja he vain ilmoittivat että antavat tarjouksen vasta vuotta ennen tapahtumaa. Olisivat nyt edes tarjouksen voineet laittaa ja ilmoittaa että varauksia ottavat vasta vuotta aikaisemmin vastaan... Joten jätettiin sitten ottamatta kyseinen pitopalvelu ja onneksi saatiin sitten pitopalvelu ihan muualta joka suostui ottamaan varauksen vastaan vuotta ennen häitä.
  6. Ei minua ainakaan kutsuttu kutsuttu tulevan mieheni siskon polttareihin (siis kummankaan niistä). Taitaa riippua pitkälti siitä millaisissa väleissä olette.
  7. Indica

    Kutsukorttien kustannukset

    Meillä koko kutsuhässäkän kappale hinnaksi tuli 3,64333...e/kpl. Sisältää siis kutsun, juhlaohjesäännön, kartan juhlapaikalle ja kirjekuoren. Tosin tästä hinnasta puuttuu vielä postimaksu. Eli kaikkien 30 kutsun tekemiseen rahaa kului aika tarkalleen 109,3e.
  8. Vinkki: Kannattaa käyttää kaksipuoleistateippiä ainakin kaksipuolisen helmiäispaperin liimaamiseen. Melkein kaikkea muuta onkin kokeiltu ja ei pysynyt. Sitten löydettiin tuo kaksipuoleinenteippi. Se helmiäiskartonki kun ei tuppaa menemään tuosta meidän printteristä läpi niin oli pakko ostaa sita ohuempaa kaksipuoleista. En sitten tiedä saako helmiäispaperia oikeasti liimattua millään... Vinkki2: Jos käytätte kuultopaperia niin käyttäköö sen liimaamiseen jotain muuta kuin normaaleja liimoja. Liima näkyy rumasti kuultopaperin läpi. Tätä ongelmaa ei tule kaksipuolesellateipillä.
  9. Haittaako teidän kissaa semmoinenkin lapsi, joka ei vielä edes liiku mihinkään? Yleensä kastettavat lapset ovat n. 2-kuisia joten sen ikäiset tuskin mitenkään kissaa pääsisivät ahdistelemaan. No mutta jos kissa olisi päättänyt käydä vaikka raapaisemassa lasta kun se on toisen ihmisen sylissä niin olisiko tämä ollut meidän vika? Tuo meidän kissa kun ei ole sellainen normaali kissa joka tykkää olla sylissä tms. Kyse ei ole siitä pääseekö kissaa ahdistelemaan, vaan siitä että kissa saa olla kotonaan ihan rauhassa. Jos lapsi on istuimessa lattialla ja kissa menee sitä katsomaan ja raapaisee niin meidän syyksihän se olisi laitettu. Tämä meni nyt jo ihan OT, mutta... Jos ette halua laittaa kutsuun tietoa siitä että lapset eivät ole tervetulleita niin kannattaa ilmoittaa siitä muuten etukäteen. Itse ajattelimme että informoimme kaikkia näitä lapsellisia sanallisesti jossain sopivassa välissä. Ja vielä kutsujen lähettämisen aikaan soitellaan kaikki lapselliset vieraat läpi ja kerrotaan, että kutsu on tulossa ja se ei koske lapsia. Emme saa oikein luontevasti tuota "ei lapsia" laitettua kutsuun tai juhlaohjesääntöön, niin luulisi että sanallinenkin ilmoittaminen menee aivan yhtä selvästi perille. Nämä kenellä lapsia on, ovat kuitenkin sellaisia joita harvemmin nähdään, mutta sitä useammin soitellaan.
  10. Nyt on sen verran pakko kritisoida, että mielestäni tuo 20e on aivan riittävä summa esim. kavereilta. Muutenkin olen ihmetellyt tuota, että pyydetään vain rahaa. Joku tuossa kirjoittikin että tuollainen ns. pienen summan antaminen on piheyttä. Loukkaantuuko hääpari, jos heille ei tuo minkäänlaista lahjaa? Ja jos lahjatoiveena on vain rahaa niin vaikea siinä on silloin lähteä mitään muutakaan hankkimaan, varsinkin jos hääpari on melko tuntematon. Tuolla 20e saisi jo vaikka kuinka kivan pakettiin laitettavan lahjan ja varmasti ikimuistoisen sellaisen. Niin pitääkö silloinkin viedeä 100-200e rahaa ihan vaan sen takia ettei saanut lahjaa ostaa? Heräsi epäilys, kun olemme itse menossa tällä viikolla sulhoni siskon häihin ja heillä ei ollut minkäänlaisia lahjatoiveita kutsussaan (ei siis rahaa eikä mitään muutakaan). Sulho kommentoi että laitetaan 20-50e kirjekuoreen ja viedään se. Mutta onko tämä nyt sitten liian vähän ottaen huomioon että kyseinen pari ei ole meitä koskaan mitenkään muistanut. Kuinka paljon siis on liikaa ja kuinka paljon on liian vähän?
  11. Jos päädyn ottamaan sulhon nimen (asiaahan ei siis vielä ole lopullisesti päätetty) niin minusta olisi sitten tulossa rva Pitko
  12. Kiitos kaikille kommenteistä. Juteltiin tuossa muutama ilta sitten sulhon kanssa tästä BM asiasta ja sanoin sulholle, että mikä minä oon sanomaan että kenet se saa valita ja kenet ei. Että tässä vaiheessa ainoa asia mitä toivon on, että ilmoittaa mulle päätöksestään heti kun sen on tehnyt, jotta mä voin sitten alkaa miettiä miten homman kanssa edetään, että kuka hoitaa ohjelman ja on meillä seremoniamestarina. Päätin siis hyväksyä sulhon valinnan. Mutta muistin kyllä mainita että jos mulle kaaso tulee niin sulholla ei oo sitten sen valintaan mitään sanomista.
  13. Nostelenpas tätä keskustelua ylöspäin... Itselläni kun on se tilanne että hyvin suurella todennäköisyydellä minulle ei tule kaasoa enkä voi luottaa sulhon valitsemaan BM:ään. Miten siis käy häiden ohjelma puolen tai kuka ihme meille tulee seremoniamestariksi? Yritin sulholle nätisti vihjailla että "pystyykös tämä sinun BM hoitamaan tämän ja tämän asian ja pitämään puheen ja pitämään juhlat kasassa". Tähän vastaus oli ettei pysty, että kyllä se BM polttarit järjestää mutta tuskin se muuta haluaa sitten tehdäkään. Mitä teen? Alkaa oikeesti epätoivo iskemään
  14. Sulhon kanssa juteltiin että jos kyseessä olisi juurikin oman sisaruksen häät niin eikä se toinen osapuoli (meidän tapauksessa siis sulhon siskon avopuoliso) voisi hoitaa lasta vaikka sen 4 tunnin ajan? Tarvitseeko lapsi todellakin koko ajan äitiään vai eikö isät muka pärjää niiden kanssa? Me emme todellakaan loukkaantuisi siitä että vain toinen lapsen vanhemmista tulee paikalle, jos lapsen hoitoa on vaikea järjestää. Mutta sitä en ymmärrä että molemmat vanhemmat jäävät tulematta jos lasta ei ole kutsuttu... Ja varsinkin jos kyseessä on lähisukulaisen häät. Ajattelenko nyt jotenkin omituisesti ja tyhmästi?
  15. Saas nähdä miten mun käy. Tänään tuli postissa CD missä on meidän häävalssi ja sittenhän minä sitä sulholle soittamaan että kuunteles nyt. Itku meinasi tulla. Mutta luotan siihen että jos kuuntelen kappaleen tarpeeksi monta kertaa ennen häitä ja itkeskelen kotona niin josko sitten ei häävalssin aikana itku tulisi
  16. Minäkin tässä olen miettinyt tuota kaaso-juttua. Itselläni ei ole ketään niin hyvää ystävää ketä voisin kaasoksi pyytää. Ensin ajattelin että pyytäisin isosiskoani, mutta hän asuu Joensuussa joten välimatka on turhan pitkä ajatellen hääjärjestelyjä. Sitten mietin parastaystävääni ala- ja yläaste ajoilta, mutta hän asuu Oulussa, joten kyseessä olisi vielä pidempi välimatka. Olen jopa pohtinut että pyytäisin äitiäni ns. epäviralliseksi kaasokseni. Parhaalta vaihtoehdolta tässä vaiheessa minusta tuntuu se, että hössöttelen täällä kaikessa rauhassa hääni kasaan sulhon kanssa ja pyydän sitten hääpäiväksi siskoani ja äitiäni avukseni. Eli virallista kaasoa minulle ei tulisi ollenkaan, mutta äiti ja sisko toimisi sitten apuna koristeluissa ja hääpäivän aamuna. Mutta onhan tässä vielä aikaa häin, että kerkee vielä miettiä tuota kaaso-asiaakin. Miehelle kun siis tulee bestman joka on hänen paras kaverinsa jo kouluajoilta.
  17. Jos itse saisin kutsun juhannushäihin niin harmittaisi varmaan enemmän se että omat synttärit jäisi juhlimatta. Tietysti osallistuttaisiin häihin eikä meitä varmaan harmittaisi ollenkaan. Olemme muutenkin tottuneet olemaan kaupungissa juhannuksena, joten ei tuottaisi minulle minkäänlaista ongelmaa osallistua häihin. Ei juhannuksessa nyt kuitenkaan mitään niin ihmeellistä ole, eikös sitä ehdi mökille saunomaan vaikka seuraavana päivänä. Tai onhan siinä koko kesä aikaa. Tiedän että juhannus on joillekin tärkeä ja haluavat viettää sitä juurikin mökillä tms. mutta itselle henkilökohtaisesti se ei ole mikään suuri juhla, paitsi tietenkin silloin kun omat synttärit siihen viikonloppuun sattuu.
  18. Siskoni meni viime kesänä naimisiin ja heillä oli todella pienet häät. 9 vierasta ja pari itse. He menivät naimisiin Joensuun maistraatissa ja olimme kaikki todistamassa kun heitä vihittiin. Tosin enempää ihmisiä ei sitten siihen tilaan olisikaan enää mahtunu Ennen maistraattiin menoa olimme heidän kotonaan ja siellä annoimme häälahjat ja siirryimme sitten kohti maistraattia. "Hääjuhla" oli sitten ravintola Jecikassa. He olivat varanneet sieltä ppöydän meille (istuimme kaikki samassa pöydässä) ja paljon heidän tyylisempää juhlaa sai hakea. Ravintolassa isäni piti puheen eikä muuta ohjelmaa juurikaan ollut. Söimme ja joimme ja pidimme hauskaa. Näiden ravintolajuhlien jälkeen vanhempi väki (eli siis parin vanhemmat ja meidän mummo) häädettiin juhlista pois ja illaksi oli hääparin kotiin kutsuttu heidän ystäviään vapaampaan tilaisuuteen. Siellä sitten hääparin kotona juhlimme pienellä porukalla yömyöhään. Toteutettiin sitten vielä yöllä se niin kuuluisa morsiamen ryöstä Minusta häät olivat todella onnistuneet ja juurikin heidän näköisensä. Kaikilla oli mukavaa ja hääpari pystyi vielä lähettämään kiitoskortin mukana kaikille juhlaan osallistuneille DVD:n jossa oli kaikki juhlasta otetut valokuvat sekä hieman edioitu versio hääpäivän tapahtumista (eli siis illan tapahtumia oli sensuroitu rankalla kädellä). Mutta todella onnistuneet juhlat siit
  19. Sanoin sulholle että kännissä ei sitten tule paikalle kun alkoi rohkaisuryypyistä puhumaan. Että todennäköisesti ihan vesilinjalla molemmat sitten
  20. Meille tulee tämän tyylinen. Muokkaus on vielä hieman kesken, joten jotakin infoa puuttuu ja jotakin varmaan vielä jätetään poiskin. Mutta kuitenkin siis savoksi Juhlan tarkotuksena om pittee haaskoo, joten kaekenlaenem pahansuopaesuus ja juhlatillaesuuvessa vakavana essiintyminen om paheksuttavata. 1§ Ylleeset Käättäätymisohjeet Juhlaväkkee kehotettaah harjottelemaah hymylyä ja naaramista etukätteem peeli' eessä, jotta ite juhlatillaesuuvessa vältyttäesiin turhalta nikottelulta.On myös ankarasti kielletty pitämästä hyvvää tuulta vae' itellään. Jua se heti toesten kansa. Kaekkeen tärkeempänä ohjeena olokoon: Illoenem mielj ja aarinkoeneh hymy, vaekka vettä sattaesj. Pyyvämme lisäksi huomijoemaan että ovet, joessa on korkee kynnys, ovat ikkunoeta. 2§ Ilimottaatuminej juhlaan Ilimottakkaa tulostanne tahi mahollisesta esteestä viimeestään 10.7.2010 mennessä, jotta ossaamme varata ruokoo ja istumappaekaj jokaselle tulijalle. Ensi' ilimottaatuuvat suavat eniter ruokoo ja parraat paekat. 3§ Juhlapaekalle löötäminen Ajo-ohjeet paperin kiäntöpuolella. Teehiv varsilta löötyyvät syvämet nuolinee' aattaavat juhlakansaa myöskil löötämääm perille. 4§ Käättäätyminev vihkimise' aekana Essiinnyttäköön kaekella vakavuuvella ja parraalla suomalaesella jääkkyyvellä. Juhlaväki suapukoot paekalle ajjoessa. Kuvvaaminen on suotavoo, kuham muistatte esittää myös meelle ne parraat otokset, niistä kaksoesleokaekuistuksista ee oo niiv välijä. 5§ Eenehtiminej Juhlaväelle tullaan tarjovammaan särvintä. Mikälj juhlaväellä oj jottaem ruoka-allerkijjaa, tämä suatettakkoo' ajjoessa tietoomme. Kakkuva sua. Juhlakalut ottaavat ensin. Muut noovattakkoot noppee' ensin -perijaatetta! 6§ Laalu ja soetanta Ankarasti kiellettyä! Hiäjuhla ov vakava tillaesuus. Jos hiäparj kuitenni jossaev vaeheessa uskaltaatuu esittämmään tanssija, heelle hurrattakkoon! Sej jäläkeen kehotettaan tanssimaa' ankarimman kaatta. Mussiikin tahissa liikehtiminen on suotavoo, jopa toevottavata mahollisesta kahesta vasemmasta jalasta huolimata. Laalakaa mieluummi' innolla kun taejolla. Jos ette tunne laaluva ja sem melotijjaa, niil laalakaa kovempaa. 7§ Alakoholj ja sen naattiminen Nestemäestem päehykkeehin naattiminen on sallittuva tääsj-ikkäestev vieraehe' osalta. Juhlassa on tarjolla erjlaesija suunkostukkeeta. Ylenantamista ja -ottamista vältettäkköön. Välttäkee ruuhkoo pöötii' alla, pöövä' alla huomijoetava oekeenpuoleenel liikenne. Sulhaselle ee sua tarjota jatkuvista pyynnöestä huolimata. 8§ Lahjukset Lahjoen tuominen ee oo eellytys hiäjuhlaa' osallistumiselle. Mikälj juhlaväki kuitenniisa hiäparija haluvaa muistoo eekä ossoo piättee millaesilla lahjuksilla, , niin toeveenamme or rahalahja hiämatkoo ja koen suurempija hankintoja varten. Jos piätytte perinteeseem pakettiin, niim piällekkäesyyksiiv välttämiseksi ajatuksija hiäparin toeveesta löötyy kuasolta. 10§ Majottuminej Juhlat jatkuuvat yömyöhää' asti ja meestä olisj mukavoo, jos hiävierraat jäesivät juhlimaan kanssamme pitemmäksiki' aekoo. Lopuksi toevotamme juhlaväelle sekä anopeille riemullista hiäjuhloo.
  21. Mulle sormuksessa on tärkeintä se että se kestää läpi elämän ja että itse pidän siitä. Kun se oikea sormus tulee vastaan niin sen vain tietää että tuo se on. Ja tietenkin sen pitää olla sellainen että sitä on mukava pitää. Jos sormukseen siis tulee timantteja niiden pitää olla upotettuja
  22. Jos teidän häät ovat vasta 2010, niin etköhän sinä siihen mennessä keksi miten ilmaista sulhon siskolle ettei hänen lapsensa ole tervetulleita. En usko että asiaa kannattaa vielä miettiä. Yhtä asiaa en oikein ymmärtänyt, että miksi et halunnut että sulhon sisko tulee teillä käymään vauvansa kanssa kun olivat samassa kaupungissa? Eikös se lapsi ole sinunkin tulevaa perhettä, sulhosi siskon lapsi? Jos kissasi ei lapsista tykkää, sen olisi voinut vierailun ajaksi laittaa varmaan eri huoneeseen? Lisäksi vauva on varmaan aika pieni, koska ristiäiset olivat tulossa, joten vauvan äidille oli varmaan "helpompi" ottaa vauva mukaan ja mitä sellainen sylivauva ketään "haittaa". Lisäksi se että tuo vauvan lyhyeksi ajaksi teille kun kylään ovat tulossa ei tarkoita sitä (EI TODELLAKAAN) että olisivat lasta myös häihinne raahaamassa. Tekstistäsi sai kyllä aika omituisen kuvan sinusta, voin olla kyllä väärässä, mutta minusta ainakin olisi todella outoa jos en saisi vauvaani (jos siis sellainen minulla olisi) ottaa mukaan kun käväisen mieheni sisarrusten luona. Tässä vierailujutussa asia on niin että sulholla on kolme siskoa jotka siis pyysimme samaan aikaan käymään meillä, kun kaikki täällä olivat. Meillä kuitenkin suhteellisen pieni asunto 50m2 ja täällä lämpötila helposti nousee kun paikalla on paljon ihmisiä. En tule siis kovin hyvin toimeen sulhon siskojen kanssa (itsessäni on myös vikaa mutta niin on sulhon siskoissakin) ja ajateltiin että pyydetään sulhon siskot tänne että voisin heihin paremmin tutustua. Ideana siis oli se että oltaisiin muutama tunti meillä ja sulhon siskoilla olisi mahdollisuus tutustua minuun (mitä he eivät ole aikaisemmin tehneet) ja minulla heihin. Mutta tämän kyseisen muutaman tunnin aikana mitä he täällä olivat kaikki pyöri vain tämän vauvan ympärillä. Yksi siskoista kysyi minulta että missä olen töissä ja se sitten siitä. Tunnen oloni todella ahdistuneeksi sulhon siskojen kanssa ja yritettiin tällä että tilanne korjaantuisi. Sulhon siskot eivät puhu minulle tai ole yhteydessä meihin mitenkään muuten kun jos on jokin juhla esim. ristiäiset, häät jne. Olisin siis halunnut saada edes tämän muutaman tunnin aikaa keskustella hänen siskojensa kanssa, mutta koska lapsi tuli tänne niin kaikki ns. hyysäsivät lasta ja hyvä että edes puhuivat minulle. Minä pidän yhteyttä omaan siskooni usein ja haluaisin että sulhon siskot voisivat edes soittaa kun ovat täällä päin käymässä ja että he voisivat tulla käymään tai että kun me olemme siellä päin missä he asuvat niin voisimme hyvillä mielin mennä käymään heidän luonaan. Tilanne ei nyt siis todellakaan ole näin. Olen todella pahoittanut mieleni tästä sulhon siskojen käytöksestä. Eli ei minulle mitään sitä vastaan ole että meillä käy ihmisiä lasten kanssa, vaikken lapsista pidäkään. Mutta siis suomeksi sanottuna syy siihen etten halunnut kyseistä lasta meille: Olisin halunnut tutustua sulhon siskoihin ihan rauhassa ilman minkäänlaisia häiriötekiöitä. Ehkä hieman itsekkäästi ajateltu, mutta olisi todennäköisesti helpottanut minun elämääni tulevaisuudessa kun kuitenkin heidän kanssaan joudun tekemisissä olemaan. Nyt minulle on heidän seurassaan todella ulkopuolinen olo. Kyseisen lapsen ristiäisissäkin istuin koko toimituksen ajan kylpyhuoneessa perheen koiran kanssa Anteeksi nyt tämä avautuminen... Niin ja kissa on kuitenkin kissa eikä se tietäisi mistä sitä rangaistaan jos se lukittaisiin johonkin pieneen tilaan. Kun meillä ei valitettavasti ole niin iso asunto että sille olisi ihan huoneen voinut antaa.
  23. Me ollaan sulhon kanssa mietitty yhteisiä polttareita jo ihan siitäkin syystä että minulla ei täällä asu yhtään niin hyvää ystävää jota haluaisin kaasokseni pyytää ja kun mies on täältä kotoisin niin hänellä niitä kavereita riittää. Haluaisin itsekin polttarit, mutta niitä on yksin itselleen hieman turha järjestää Tosin tiedän kyllä senkin että sulhon bestman haluaa sulholle polttarit järjestää ilman minua mutta mutta... Katsotaan nyt miten käy. Onneksi häihin on vielä melkein kaksi vuotta
  24. Sahrami79, kiitos tästä kommentista. Tuli itselle heti parempi mieli Mitenkä teillä laitetaan mainista näistä "lapsettomista juhlista"? Kutsukorttiin vai juhlaohjesääntöön? Vai mitenkä tän asian kanssa nyt sitte olisi järkevintä toimia ettei vaan kenellekään tule väärinkäsityksiä siitä että ne lapset voikin sitten tuoda ja ilmottautumis vaiheessa tulee iso iso ongelma :/
  25. Indica

    Sulhasten suusta

    Askartelin eilen muutaman erilaisen kortin että tuo sulho osaa sitten päättää mitä haluaa. Hän kun ei voi näkemättä hahmottaa millainen siitä tulee Esittelin sitten innoissani kortteja että tällälailla kun laitetaan niin eikö ookin hieno. Sulhon kommentti tähän oli: "Mutta mihis ne karkit tossa saadaan?" Puhui siis hääkarkeista Olisihan se tietysti kivompi jos hääkarkit lähetettäisiin jo kutsujen mukana kotiin niin ei tartteis sitten julhapaikalta niitä mukaan ottaa
×
×
  • Create New...