SininenHetki

Morsian
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

About SininenHetki

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 10/16/87

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Meille pappi sanoi, että kääntykään toistenne puoleen, kun tulee "Tahdon"-kohta. Mies muisti katsoa mutta minä en kuulemma katsonut Jälkeen päin en ees muistanut, katsoinko vai en, kun mies sanoi, etten katsonut. No, ei tuo nyt niin vakavaa ole, naimisissa ollaan
 2. Kaikki on maksettu, viime viikolla viimeiset, eli alle kaksi viikkoa häiden jälkeen. Omia säästöjämmekin jäi vielä ylikin. Molempien vanhemmat osallistuivat kustannuksiin jonkin verran.
 3. Rahaa tuli n. 2700€, lahjakortteja 580 euron edestä. Kaksi lahjakorttia ollaan käytetty, kun teimme pienen kesälomareissun; kylpylään ja hotelliin. Lahjarahat taitaa mennä lisänä auton hankintaan, vaikka olikin "häämatkakassaan" tarkoitettu. Ne rahat toivottavasti tulee veronpalautuksista.
 4. En nyt huomannut, oliko täällä jo puhetta. Mites sitten, jos ottaa kaksoisnimen? Pitääkö kaikki kortit vaihtaa sillonkin? Joskus kuullut semmosta, ettei tarviis mutta varmaks en tiedä.
 5. Keski-Suomessa, pieni paikkakunta. Koekampaus, väri+raidat sekä hääkampaus 60€. Koemeikki 20€, häämeikki 50€.
 6. Millä booliastian sisustan voisi suojata, ettei vahingossakaan irtoaisi mitään epämääräistä booliin?
 7. Me nyt päädyttiin siihen, että vastaanottajiksi laitetaan minut, äiti ja anoppi. Miehelle ei ollut niin väliä, onko hänen numeronsa siinä. Ja anopit laitoin sillä, koska mulla itelläni ei kuitenkaan ihan kaikkien numeroita ole, niin kaikkiin ei välttämättä tule vastattua, jos soittaavat. En yleensä vastaa tuntemattomille numeroille välttääkseni lehtimyyjiä.
 8. Kiitos pikku-pärä. Eli hintaa kertyisi ;( Vielä sen verran, että saako sieltä kutsut minkä värisenä tahansa (käsitin kyllä ettei saa), vaikka mallissa olisi vaikka valkoinen? Em. asia onkin jo selvä!
 9. Miten tuo Now and forever oikein toimii? Sisältyykö siihen hintaan, mikä kunkin kutsun kohdalla on, kaikki? Tekstit sun muut? Saako niitä ilman tekstejä, että itse tulostaa esim. tietokoneella? Eli siis jos sais vaan tietyn korttipohjan, jossa kansi on tietenkin valmis? Selailin aikani N&F:n sivuilla mutten löytänyt oikein vastausta..
 10. Laskin just, että yhden omatekemän kutsun hinnaksi tulee 3,83€. Tuohon vielä kirjekuori päälle. Ei sisällä musteen hintaa, koska en koe sitä tärkeäksi.
 11. Kyllä auttaa. Taitaa auttaa enemmän, kuin siskoani toissa kesänä..
 12. Kyllä me ainakin meinattiin syömään kutsua, vaikka kuvaukset hoidetaankin ennen kirkkoa ja kirkossa, juhlapaikalla ei enää ota kuvia.
 13. Meillä on häihin aikaan vähän päälle viis kuukautta. Jospa sen esteiden tutkinnan laittas eteenpäin tuossa joskus huhtikuussa, kun on kolme kuukautta aikaa. Mites noi kuulutusten lukeminen, onko sillä väliä kuinka paljon ennen häitä ne luetaan? Ajattelin, että jos voi, niin ne oltas luettu 2.5, koska 1.5 meille tulee se kuus vuotta täyteen, sopis jotenkin sitten siihen yhteyteen Ei kai sillä ole väliä? Eihän tuosta ole kuin 2,5 kuukautta sitten häihin.
 14. Mäkin oon selaillut fontit.net-sivuilta fontteja ja yks hyvä ainakin olis jo tiedossa. Niitä on vaan niiiiiin mahottomasti!