Jump to content
Naimisiin.info

SininenHetki

Morsian
  • Viestit

    103
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän SininenHetki kaikki viestit

  1. Meille pappi sanoi, että kääntykään toistenne puoleen, kun tulee "Tahdon"-kohta. Mies muisti katsoa mutta minä en kuulemma katsonut Jälkeen päin en ees muistanut, katsoinko vai en, kun mies sanoi, etten katsonut. No, ei tuo nyt niin vakavaa ole, naimisissa ollaan
  2. Kaikki on maksettu, viime viikolla viimeiset, eli alle kaksi viikkoa häiden jälkeen. Omia säästöjämmekin jäi vielä ylikin. Molempien vanhemmat osallistuivat kustannuksiin jonkin verran.
  3. En nyt huomannut, oliko täällä jo puhetta. Mites sitten, jos ottaa kaksoisnimen? Pitääkö kaikki kortit vaihtaa sillonkin? Joskus kuullut semmosta, ettei tarviis mutta varmaks en tiedä.
  4. Keski-Suomessa, pieni paikkakunta. Koekampaus, väri+raidat sekä hääkampaus 60€. Koemeikki 20€, häämeikki 50€.
  5. Millä booliastian sisustan voisi suojata, ettei vahingossakaan irtoaisi mitään epämääräistä booliin?
  6. Me nyt päädyttiin siihen, että vastaanottajiksi laitetaan minut, äiti ja anoppi. Miehelle ei ollut niin väliä, onko hänen numeronsa siinä. Ja anopit laitoin sillä, koska mulla itelläni ei kuitenkaan ihan kaikkien numeroita ole, niin kaikkiin ei välttämättä tule vastattua, jos soittaavat. En yleensä vastaa tuntemattomille numeroille välttääkseni lehtimyyjiä.
  7. SininenHetki

    Valmiina tilatut kutsut

    Kiitos pikku-pärä. Eli hintaa kertyisi ;( Vielä sen verran, että saako sieltä kutsut minkä värisenä tahansa (käsitin kyllä ettei saa), vaikka mallissa olisi vaikka valkoinen? Em. asia onkin jo selvä!
  8. SininenHetki

    Valmiina tilatut kutsut

    Miten tuo Now and forever oikein toimii? Sisältyykö siihen hintaan, mikä kunkin kutsun kohdalla on, kaikki? Tekstit sun muut? Saako niitä ilman tekstejä, että itse tulostaa esim. tietokoneella? Eli siis jos sais vaan tietyn korttipohjan, jossa kansi on tietenkin valmis? Selailin aikani N&F:n sivuilla mutten löytänyt oikein vastausta..
  9. SininenHetki

    Kutsukorttien kustannukset

    Laskin just, että yhden omatekemän kutsun hinnaksi tulee 3,83€. Tuohon vielä kirjekuori päälle. Ei sisällä musteen hintaa, koska en koe sitä tärkeäksi.
  10. Kyllä auttaa. Taitaa auttaa enemmän, kuin siskoani toissa kesänä..
  11. Kyllä me ainakin meinattiin syömään kutsua, vaikka kuvaukset hoidetaankin ennen kirkkoa ja kirkossa, juhlapaikalla ei enää ota kuvia.
  12. Meillä on häihin aikaan vähän päälle viis kuukautta. Jospa sen esteiden tutkinnan laittas eteenpäin tuossa joskus huhtikuussa, kun on kolme kuukautta aikaa. Mites noi kuulutusten lukeminen, onko sillä väliä kuinka paljon ennen häitä ne luetaan? Ajattelin, että jos voi, niin ne oltas luettu 2.5, koska 1.5 meille tulee se kuus vuotta täyteen, sopis jotenkin sitten siihen yhteyteen Ei kai sillä ole väliä? Eihän tuosta ole kuin 2,5 kuukautta sitten häihin.
  13. Mäkin oon selaillut fontit.net-sivuilta fontteja ja yks hyvä ainakin olis jo tiedossa. Niitä on vaan niiiiiin mahottomasti!
  14. Aattelin jo, että mitenhän paljon on tullut lokaa niskaan mutta eihän täällä olekaan. Mukavaa, kun voi "puhua" ilman, että heti kukaan syyllistää tai muuta. Minulle molemmat, lapset sekä avioliitto ovat myös molemmat isoja asioita mutta jos jompi kumpi pitäis valita, niin kyllä ne lapset isompi asia on. Joillekin avioliitto on sitten taas isompi asia, ettei siihen haluta vielä "mennä." Todella vaikea pukea taas sanoiks, mitä haluaa sanoa. Suurempi vastuuhan lapsissa on kuin avioliitossa. Jep. Meillä se nyt menee niin, että ensin tulee avioliitto. Tosin miten kauaa siinä kahdestaan olemme, sitä en tiedä. =) Aikaisemmin en ole tuntenut itseäni valmiiksi äitiyteen. Mulle se oli parempi, että sovittiin, millon aletaan koettamaan. Se tuntuu vaan jotenkin turvallisemmalta, koska se on sovittu. Eihän sitä tiedä, millon se tärppää, jos tärppää ollenkaan.
  15. Meillä ei vielä ole lapsia ja naimisiin mennään heinäkuussa. Tämän vuoden puolella kuitenkin aiomme "aloittaa yrityksen". Mä oon miettinyt tätä asiaa useemminkin. Tunnen monta pariskuntaa, joilla on lapsi/lapsia. Kun kysyy naimisiinmenoaikeista, sanotaan että ei sitä vielä. (vaikka yhteisiä vuosia olisikin takana jo kuinka) Tätä em. pidän vähän "hassuna." Miksi ihmiset, jotka ovat olleet monta vuotta yhdessä, ovat valmiita ottamaan vastuun yhteisistä lapsista muttei avioliitosta? Jos ero sattuu jossain vaiheessa tulemaan, niin onhan se "helpompi" erota ja irtautua avioliitosta ilman lapsia kuin parisuhteesta, johon liittyy lapsetkin. Onhan lapset paljon "isompi" ja arvokkaampi asia. Vaikea selittää mutta jospa joku ymmärtää, mitä tarkoitan. Tarkoitus EI OLE moittia niitä, joilla on lapsia ennen avioliittoja, ei todellakaan. Onhan niin omassakin lähipiirissäni. Jos minä tulisin raskaaksi ennen avioliittoa, ei se pahaksi todellakaan olisi. Tämmöistä vain olen pohtinut itsekseni ja muidenkin kanssa.
  16. Varmaan Roman. Mitä fonttikokoa käytitte/käytätte?? Eipä tulekaan Roman, huonolta näytti kun tulosti ulos.
  17. Aamu kun valon tuo kahden janoisen luo, hetkeksi vielä piiloudumme. vahva on tunne niin vastaus odotuksiin, toistemme syliin kaivaudumme. Pimeästä valoon paetaan toisistamme lohtu haetaan. Leijumme yli huomisen ja unohdamme eilisen. Toiseen kun kietoutuu, jää silloin kaikki muu. Todellisuus unohtuu, kun suuta etsii toinen suu. Sinua kaipasin, sanoja tarvitsin kosketit hiljaa sisintäni. Muuttua kaikki voi, herkästi sielu soi. Murtuvat kahleet kehästäni. kohtalo meidät toisiinsa liitti olit vain siinä, se riitti YÖLINTU- PIMEÄSTÄ VALOON Toi on mun mielestä hyvä, kokeilen meidän kutsuihin pätkän tuosta.
  18. Nostellaas. Kävin tuossa maanantaina Jyväskylän Viherlandiassa kyselemässä neuvoja mutta myyjä siellä tyrmäs koko ajatuksen. Onhan se epävarmaa mutta en minä silti tyrmäis ajatusta ihan täysin. Olisihan hän voinut antaa kuitenkin joitakin neuvoja. Eikä sitten lähtenyt edes esittelemään siemeniä (vaikka onhan niissä selosteet), tai etsimään sen tyyppistä kukkaa, mistä kerroin.
  19. Mä jo hetken ajattelin, että se mies on kirjottanut senkin valmiiks, siis sen naisen tekstin
  20. En tykännyt minäkään tän iltasesta Satuhäistä. Vaihtelin jo kanavaa välillä. Se mies mua eniten otti päähän, en tykkää. Tuli jotenkin semmonen olo, että se mies on niin yli-itsekäs ja mies vie, vaimo vikisee. Anteeks Ja se kihlajaisjuhla ennen häitä, ei mun mieleen.
  21. Vähän ajattelin erilaiseksi meidän tienvarsikyltit kuin martsulla on ollut mutta samalla idealla kuitenkin.
  22. Me ollaan aateltu sahata moottorisahalla puukiekot ja niihin poltetaan meidän nimikirjaimet sekä se nuolen kuva. Kiekon päälle tulisi vielä sitten pienet kuusen oksat. Muuta ei ole vielä tullut mieleen.
  23. Ite oon kans miettinyt meidän häihin, että ryöstettäs anopit. Tai miksei apetkin. Joku hyvä juttu siihen kyllä pitäis keksiä. Eli heitelkääs vaan lisää kokemuksianne!
×
×
  • Create New...