Densku

Morsian
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

About Densku

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/12/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Kellukynttilöistä: en ole törmännyt missään pitkäkestoisiin, mutta me ostettiin ikeasta, olivat halpoja ja kauniita ja nopeesti ne vaihtaa (kaaso tai muu avustaja) puolesa välissä kekkereitä uusiin. Kuitenkin jo loppuilta kyseessä siinä vaiheessa, kaikki tanssilattilla jne., kukaan ei edes huomaa..
 2. ^Kyllä voi! Ei tarvitse olla pappi samasta seurakunnasta kuin mihin itse kuuluu, ihan niin kuin voi myös valita minkä tahansa kirkon vihkipaikaksi.
 3. No meillä oli ainakin samaa värisävyä niin somistuksessakin kuin hääpuvussa: fuksianpunaista oli hääpuvussa pitkä vyö. Minusta se oli oikein kaunista ja jotenkin sopi hyvin kuvaan enkä edes ajatellut että olisi typerän näköistä. Varsinkaan kun kaikki ei kuitenkaan ollut sitä suksianpunaista, vaan se oli aksenttina, kuten puvussakin tuo vyö. Go for it, sanon minä!
 4. Mellu81 Anna-Leena H. (en nyt millään muista sukunimeä) Tuiran seurakunnasta vihki meidät heinäkuussa, aivan ihana ihminen! Niin aito lämmin ja huumorintajuinenkin. Oli kyllä positiivinen kokemus ja häntä pyydämme varmasti myös lapsemme ristiäisiin ensi keväänä. Suosittelen lämpimästi!
 5. tinkerbell4x heh, ei se mitään, kiitos onnitteluista:) Tuomiokirkosta vinkkinä tuli mieleen sellainen, että kannattaa pyytää pianoa ja mikkiä käyttöön jos on lauluesitys tms, ne ovat kyllä olemassa kyllä vaikkei ne ole aina esillä.
 6. Tinde: Vuokraamme tuolihuppuja edelleen. Vuokrahinta olisi 2 euroa/kpl. Jos olet kiinostunut niin laita YV:tä ja sinne sähköpostiosoitteesi niin voin laittaa lisätietoja ja kuvia.
 7. Annoin yhteisen nimemme nimikyltin, joka laitetaan omakotitalomme oveen, kun sitten joskus sellaisen toivottavasti omistamme:) Sain kauniit timanttikorvakorut. <3
 8. Siinä kun seisoimme isän kanssa ennen kuin lähdimme kävelemään jännitti ihan hirveästi. Sitten isä sanoi että "Smile, you are the star" ja se laukaisi aika paljon mun jännistystä ja hymyilin leveästi ja katsoin kaikkia läheisiä silmiin koko pitkän matkan alttarille asti. Ihana hetki <3
 9. Tulin antamaan positiivista palautetta Välivainion puutarhasta! Morsiuskimpustani tuli aivan upea Siinä oli vaaleanpunaista pionia, pinkki ruusua, valkoista freesiaa ja vähän vihreää. Lisäksi tilasimme neljä viehettä ruusuista ja pöytiin pioneja jotka näyttivät myös ihanilta. Palvelu mahtavaa, Terttua suosittelen kaikille lämpimästi, ihanaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja loistavaa silmää, eikä ole tosiaankaan paikka hinnalla pilattu. Heittokimppukin oli unohtunut tilauksesta ja sekin loihdittiin hakiessa kolmessa minuutissa
 10. Mila meilklä on nyt häät pidetty Martinniemen työväentalolla, ja ihanat häät olivatkin<3 Paikka toimi tosi hyvin, ei ollut mitään ongelmia. Tilaa oli riittävästi, tanssilattiaakin riittämiin eli ei tarvinnut roudata mitään sivuun missään vaiheessa. Ei ollut edes liian kuuma vaikka oli kyllä kunnon hellepäivä ja kynttilöitäkin poltimme vielä paljonkin. Mutta varmasti vaikutti tilan korkeus myös siihen, happea riitti:) En kyllä voi mitään moittia, tosi toimiva tila! Keittiössä kunnolla kylmätilaa ja bändille matala lava, avaimet saimme jo torstai-iltana ja kiittelivät vielä paikan vuokraajat että olittepa hyvin siivonneet;) (Anoppi ja appi apureineen olivat siivonneet sunnuntaina kun olimme vielä sviitissä chillailemassa, ah ihania<3 <3 <3) Suosittelen kyllä isoille häille lämpimästi!
 11. Minusta tuli puolitoista viikkoa sitten Rouva Taka-Eilola. Aika harvinainen nimi, vain mieheni suku kantaa tätä nimeä, vaikka ilman väliviivaa löytyy muutamakymmen toista sukua olevia.
 12. Meillä oli häät 3.7 ja kävin Goalasilla laittaa hiukset ja meikin. Kampauksen (joka oli upea!) teki Outi ja meikkaajan nimeä en muista, mutta aivan ihanat tuli molemmista! Voin suositella lämpimästi, tosi hyvää jälkeä ja kovaasti sain kehuja myös. Eikä edes ole kovin kallis paikka, saa vielä opiskelija-alennustakin!
 13. Heips oululaiset. Onko muita tuomiokirkkolaisia? Mietin, että onko siellä morsiushuonetta tms.?
 14. Lisää ideoita?
 15. Mila Joo kyllä varmasti ovat vielä silloinkin vuokrattavissa:) Palataan asiaan lähempänä