Jump to content
Naimisiin.info

Densku

Morsian
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Densku

  1. No meillä oli ainakin samaa värisävyä niin somistuksessakin kuin hääpuvussa: fuksianpunaista oli hääpuvussa pitkä vyö. Minusta se oli oikein kaunista ja jotenkin sopi hyvin kuvaan enkä edes ajatellut että olisi typerän näköistä. Varsinkaan kun kaikki ei kuitenkaan ollut sitä suksianpunaista, vaan se oli aksenttina, kuten puvussakin tuo vyö. Go for it, sanon minä! :)

  2. Tulin antamaan positiivista palautetta Välivainion puutarhasta! Morsiuskimpustani tuli aivan upea :-X Siinä oli vaaleanpunaista pionia, pinkki ruusua, valkoista freesiaa ja vähän vihreää. Lisäksi tilasimme neljä viehettä ruusuista ja pöytiin pioneja jotka näyttivät myös ihanilta. Palvelu mahtavaa, Terttua suosittelen kaikille lämpimästi, ihanaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja loistavaa silmää, eikä ole tosiaankaan paikka hinnalla pilattu. Heittokimppukin oli unohtunut tilauksesta ja sekin loihdittiin hakiessa kolmessa minuutissa :girl_haha:

  3. Mila meilklä on nyt häät pidetty Martinniemen työväentalolla, ja ihanat häät olivatkin<3 Paikka toimi tosi hyvin, ei ollut mitään ongelmia. :) Tilaa oli riittävästi, tanssilattiaakin riittämiin eli ei tarvinnut roudata mitään sivuun missään vaiheessa. Ei ollut edes liian kuuma vaikka oli kyllä kunnon hellepäivä ja kynttilöitäkin poltimme vielä paljonkin. Mutta varmasti vaikutti tilan korkeus myös siihen, happea riitti:)

    En kyllä voi mitään moittia, tosi toimiva tila! Keittiössä kunnolla kylmätilaa ja bändille matala lava, avaimet saimme jo torstai-iltana ja kiittelivät vielä paikan vuokraajat että olittepa hyvin siivonneet;) (Anoppi ja appi apureineen olivat siivonneet sunnuntaina kun olimme vielä sviitissä chillailemassa, ah ihania<3 <3 <3)

    Suosittelen kyllä isoille häille lämpimästi!

  4. Meillä hääaamu joten kuten näin:

    -Klo 7.00 Herätys

    -Klo 8.00 Kampaaja

    -Klo 10.00 Kampaamossa myös meikki ja sulhasen ehostus

    -Klo 11.00 Hotellihuoneessa pukeutuminen ja lähtö kuvauspaikalle

    -Klo 12.00-13.00 Kuvausta ulkona

    -Klo 13.30 Kirkolla

    -Klo 14.00 Vihkiminen

    Juhlapaikan koristelemme kukkia vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Hääpäivänä ei tarvitse sitten kuin jonkun (esim. toinen kaasoista tai anoppi) laittaa päytäkukat paikoilleen kun sulhanen ja bestman ovat hakeneet ne kukkakaupasta juhlapaikalle.

×
×
  • Create New...