SyysQ

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About SyysQ

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee nyt vuosi häistämme ja jälkeenpäin kaikkein tyytyväisin olen siihen ratkaisuun, että otimme ammattikuvaajan koko häidemme ajaksi kuvaamaan. Pitkään asiaa pohdimme ja kauhistelimme hintoja, mutta lopulta päädyimme kuitenkin varaamaan kuvaajan, jonka portfolion kuvat miellyttivät meitä eniten, vaikka olikin aika hinnakas. Lisäksi kuvia ottivat myös mieheni käly (kuvaa jonkin verran työkseen ja omistaa ammattikameran) sekä tätini mies (harrastanut kuvaamista yli 30v. ja omistaa ammattikameran). Näiden kahden kuvia (jotka toki olivat ihan hyviä) ei voi verratakaan ammattikuvaajan otoksiin. Lisäksi molemmat sanoivat, että olivat tyytyväisiä, kun saivat keskittyä vain juhlimiseen ja "huvikseen kuvaamiseen" kun tiesivät että ammattilainen on paikalla. Juuri katselin häistämme otettuja kuvia ja niissä välittyi kyllä häiden tunnelma vieläkin upeasti. Hääpuku on myyty, "tilpehöörit" jaettu tarvitseville kavereille ja sormuskin jo hieman haalistunut, mutta kuvat ovat säilyttäneet vetovoimansa. Tein niistä juuri kirjan miehelleni hääpäivälahjaksi, ja kuvien mukana pääsin jälleen kerran takaisin siihen ihanaan fiilikseen joka meillä vuosi sitten oli. Joten haluan vain rohkaista jokaista miettimään tarkasti mihin asioihin häissään haluaa satsata.
 2. Hei! Kävin meikissä Stokkan Blasco-pisteessä enkä voisi tyytyväisempi olla meikkiini. Todella huolellista työtä ja vieläpä ilmaiseksi, kun ostimme kaason kanssa pari tuotetta Tämä siis Oulussa.
 3. Minä kävin häämeikissä Stockmannin meikkiosaston Blasco-pisteessä ja voin kyllä suositella lämpimästi kaikille! Muutenkin oli onnistunut ja toimiva kokonaisuus, kun laitatin hiukseni ensin yläkerran place Divan Päivillä (aivan upea hääkampaus tulikin, päivän ehdottomasti kuvatuin kohde) ja sitten hipsin alakertaan meikkiin. Kaaso puolestaan teki sitten päinvastoin eli kävi ensin meikissä ja sitten laitattamassa hiukset Divassa. Näin säästimme meille hääpäivänä niin kallista aikaa. Meikistä vielä: Blascon Katri teki huolellisen koemeikin pohjustuksineen kaikkineen, joten näimme miten meikki pysyi koko päivän (olin serkkuni häissä koemeikissäni). Sitten hääpäivänä hän teki tarvittavat muutokset, ja meikistä tuli tosi hyvä eikä sitä tarvinnut korjailla koko päivänä, vain loppuillasta lisäsin vähän puuteria. Värejä olimme jo koemeikissä yhdessä suunnitelleet ja ne sointuivat hiuksissa ja kimpussa oleviin kukkiin. Meikki oli juuri minun näköiseni, tykkäsin tosi paljon. Ja kaiken lisäksi Katri on vielä tosi mukava ihminen. Ja ennen kaikkea parasta oli se, että koska ostimme muutamia tuotteita Blascolta (minä puuterin ja huulipunan ja kaaso puuterin ja rajauskynän) oli meikkimme ilmainen! Harmi vain, että Katri siirtyy pian Blascolta toisen tuotteen edustajaksi, mutta meikkejä hän kuulemma tekee jatkossakin Stokkalla. Jos ihmisten tuijotus ei sinua haittaa ja haluat suht edullisen mutta hyvän meikin, suosittelen lämpimästi Stocmannin Katria!
 4. Komppaan myös edellisiä ja kerron meidän kokemuksemme. Eli alusta asti olimme sulhasen kanssa sitä mieltä, että hankimme ammattikuvaajan häihimme kuvaamaan. Molempien vanhemmat kauhistelivat tätä ja sanoivat että kuvaaja löytyy kyllä halvemmallakin omasta suvusta. Pidimme kuitenkin päämme. Hääpäivänämme meillä oli kolme kuvaajaa: ammattikuvaaja (jonka olimme itse maksaneet), äitini siskon mies, joka on harrastanut yli 20 vuotta valokuvaamista ja omistaa ihan kelpo kameran, sekä sulhasen veljen vaimo, joka työkseen kuvaa jonkin verran ja jolla myös on ihan kelpo kamera. Tulos: Äidin siskon mies oli unohtanut kameran laturin kotiin, joten kuvia oli vain kourallinen ja nekin kaikki alkuillasta. Ihan mukavia kuvia kuitenkin joukossa, mutta juuri se edellä mainittu "tunne ja taiteellisuus" puuttuivat. Veljen vaimolla myös vain kourallinen kuvia, koska hän joutui samalla paimentamaan pieniä lapsiaan ja tietenkin halusi myös keskittyä itse hääjuhlaan. Kuvissa muutamia tosi hyviä tilannekuvia, mutta loppuillan kuvat sameita, koska ei ollut käyttänyt salamaa kuvissaan. Nyt sitten odotammekin palkatun kuvaajamme kuvia innolla, josko niissä välittyisi se aito tunne ja tunnelma joka mielestämme häissämme oli. Summa summarum: Veljenvaimonkaima -kuvaajat toimivat jos haluat vain muutaman onnistuneen otoksen koko päivästä ja olet valmis "uhraamaan" tämän kyseisen henkilön täyspainoisen osallistumisen häihinne. Jos taas haluat paljon kuvia eri tilanteista sekä ikuistaa häittenne tunnelmaa ja saada muutama kuva ihan jatkokäyttöäkin ajatellen (kiitoskortit, hääkuvapotretit jne.) suosittelen lämpimästi ammattikuvaajan palkkaamista.
 5. Meille tulossa tällä hetkellä kaksi ei kutsuttua. Toinen on ystäväni aviomies. Hän on ihan ok ja tervetullut vaikka en häntä niin kovin hyvin tunnekaan, ja toinen toisen ystäväni avomies jota emme millään olisi halunneet kutsua, kun on aika "viinaan menevä" ja kännipäissään helposti rupeaa aukomaan päätänsä. Mutta minkäs teet, kun ystäväni ilmoitti, että OVAT tulossa, vaikka kutsu oli selvästi osoitettu vain yhdelle.
 6. Me varasimme Thaimaasta 4* hotellin (paikallinen luokitus 5*). Koska menemme sinne sadekaudella eli lokakuussa, saimme kyseisen hotellin halvemmalla kuin mitä maksaisimme korkean sesongin aikana perushuoneesta. Ja nyt kun vielä masuasukkikin on ilmoitellut tulostaan, olen erittäin tyytyväinen hotellivalintaamme; pahana päivänä ei välttämättä tarvitse poistua hotellialueelta minnekään, kun kaikki aktiviteetit löytyvät hotellistamme.
 7. Meille tulee tuo Elwoodien "Viimeinkin" Aivan loistavat sanat tällaiselle "parhaat päivänsä nähneelle" hääparille. Ja muutenkin SEHV on mun ultimate suokkari!
 8. Kävin eilen Kastellin kukassa kysymässä hääkimpusta, mutta floristi kertoi ettei enää sido morsiuskimppuja. Nyt on siis uusi paikka hakusessa. Onko kellään suositella hyvää ja suht edullista liikettä jossa osattaisiin sitoa kaunis roikkuva kimppu (siis sellainen joka laitetaan ranteeseen) ?
 9. Lumivalko: Teille tulee ilmeisemmin sama kuvaaja kuin meillekin. Hinta ja "systeemit" samat. Ei pohjoisen halvin kuvaaja, mutta ainakin portfoliosta päätellen aivan upeita kuvia.
 10. Itsekin olen vähän kierrellyt Oulun alueen alusvaateliikkeitä ja ainakin Stokkalla sain hyvää palvelua. Katselimme Primadonnan kuvastosta korsettivaihtoehtoja ja samoin MarieJo:n kuvastosta. Sanoivat, että voivat tilata haluamani korsetin tarvittaessa. Myyjä neuvoi myös käymään Everlacen liikkeessä Kaakkurissa, heillä kuulemma myös hyvät ja tukevat liivit ja myös korsetteja. Kävin kyseisessä liikkeessä ja heillä olikin yksi malli Ulla-mallistossa joka on tyyliltään hyvin samankaltainen kuin Primadonna (eli istuu hyvin ja on tukeva). Hintaa sekä Primadonnille että näille Ulla-korseteille tulee aikas paljon (n. 170e) mutta tuntui kyllä ihan tukevalta päällä ja korsettia pystyi pitämään myös ilman olkaimia vaikka liivikokoni on 75E.
 11. Onko kenelläkään kokemuksia kampaamo Divasta? Käyn siellä Päivillä leikkauttamassa hiuksiani ja satuin vain kuulemaan, että juuri hän tekee Divalaisista hääkampauksia. Onko kenelläkään kokemuksia Päivin tekemistä kampauksista tai muiden Divalaisten?