SemiRiina

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About SemiRiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nautittiin aamupala hotellilla ja sen jälkeen kotiin valmistelemaan tupareita. Illalla siis vietimme tupareita, jossa sitten kerroimme ystäville naimisiin menostamme.
 2. Meilläkin mies näkee puvun vasta hääpäivänä, tosin ennen kirkkoa, koska kuvaus on ennen. Aikaisemmin ei edes tahdo tietää mitään.. On vain arvaillut.. ja nyt on sitä mieltä, että ilmeeni paljasti, että puvussa on punaista ;D Minä kauhuissani.. mutta eipäs vaan puvussani ole ollenkaan punaista. ;D Antaa sulhon luulla..
 3. Käykös Alcoexpressissä VisaElectron? Tai eurot? : Tietäis vähän mitä varata mukaan kun sinne suunnataan viikon päästä..
 4. Myö mietitään matkaa Hurghadaan. Tällä hetkellä suunnitelmissa varata matka aurinkomatkoilta, hotellina Hilton Hurghada Long Beach Resort. Onko jollain kokemuksia ko. hotellista. Kaikki tieto ja kokemukset otetaan kiitollisena vastaan!
 5. Huomasinkin juuri, että pitopalvelu Orvokki on myynnissä, joten taidan jättää sieltä kysymättä, ettei tule sitten myöhemmin ikäviä yllätyksiä. Aikaisemmin mainittujen lisäksi olen jo kysynyt Rakuunan vieressä olevasta lounaskahvilasta (en muista nimeä) ja vielä meinasin kysyä Palasta ja painikkeesta. Katsotaan sitten kun nuista paikoista tarjouksen saan, että kysynkö vielä muualta. Muutamasta paikasta olen jo tarjouksen saanut ja Aalef ainakin ensi tutkailujen perusteella vaikutti kalliilta. Kerron lisää kun olen enemmän tarjouksia saanut.
 6. Mie alottelen just kyselykierrosta, joten voin myöhemmin tulla kertomaan. En muista kaikkien paikkojen nimiä, mistä meinataan kysellä. : Listalla ovat mm. Aalef, pitopalvelu Orvokki (Jno), Linnoituksen pitopalvelu yms.. Voin kotona tarkistaa mitä muita paikkoja ollaan mietitty. Kaikki vinkit kyllä otetaan vastaan!!
 7. Miekin haluaisin tietoja Lappeenrannan pitopalveluista.. Kiitos! ;D
 8. Minä pyysin noin 2 vuotta aikaisemmin. Ja sain heti jonkun, jonka kanssa hössöttää. Sulho on tyytyväinen, kun hänen ei vielä tarvitse kuulla kaikkia ideoita. Häihin siis aikaa vajaa 2 vuotta. ;D
 9. Pulau Perhentian, mahtava paikka! Sieltä kyllä kannattaa varata majoitus etukäteen. Me ei meinattu löytää ollenkaan yösijaa vaikka aamun ensimmäisellä veneellä sinne mentiin. Onneksi kuitenkin yksi vapaa huone löytyi ja vieläpä todella mukavasta "hotellista". Eli siellä on, ainankin kesäaikaan, todella paljon ihmisiä. Snorklausta kannattaa ehdottomasti kokeilla, mutta ottakaa sitten ihmeessä t-paita mukaan. Itse kiireessä en älynnyt ottaa, en onneksi kauheasti palanut. ??? Auringonlaskut ovat siellä mahtavia. Oltiin pienellä Perhentian saarella ja käveltiin yksi ilta saaren toiselle puolelle (n. 15 min muistaakseni) katsomaan ja... WAU!!!