nenek

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About nenek

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli Arimo esiintymässä häisämme ja ihan kippurassa nauro kaikki vieraat. Arimon puolituntinen setti (hinta 350 euroa) toimi tosi hyvin koko hääväelle, ikähaarukka 4v-75v. Mutta kannattaa ajoittaa koomikko mielummin iltaan, tällöin porukka on jo hilpeämällä tuulella. P.S. Klubi-iltoina Arimo vetää paljon ronskimpaa settiä, mutta häissä materaali oli kuitenkin tilaisuuteen soveliasta.
 2. Frank Sinatra, tunnelmallisia rakkauslauluja.
 3. Suosittelen lämpimästi Nokian seurakunnan nuorisopastoria Lassi Peurakoskea. Rento ja mukava pappi, joka piti kauniin ja hääparin näköisen puheen, johon kuului hääparin toivoma runo. Eteenkin morsianta auttoi papin rohkaiseva hymy, kun jännitti kauheesti vihkiminen.
 4. Häissämme toimi kuvaajana Markku Pajulahti ja olimme erittäin tyytyväisiä kuviin ja saamaamme palveluun. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja sai tallennettua päivän vaiheet ja tunnelmat todella hyvin. Miljöökuvista tuli meidän näköiset. Hinta oli hyvin kohtuullinen. Saimme satoja onnistuneita kuvia ja bonuskuvat kaupan päälle. Lisäksi palveluun kuuluu Markun kotisivuilla oleva salasanattu valokuvakansio, jossa vieraat voivat käydä katsomassa hääkuvia. Paljon ovat kuvia kehuneet. Kannattaa kysyä räätälöityä tarjousta, jotta saat ihanat muistot. Suosittelen!!! ( www.markkupajulahti.com )
 5. Häät ovat nyt takana päin ja oikein ihanat olivat. Voin nyt häitä viettäneenä suositella Knuutilan tilaa. Suulin terassilta maisemat ovat kauniit järvelle. Suulin sivuhuoneessa voi mainioisti pitää salakapakkaa. Joku hääpari on tämän hauskan idean keksinyt ja jättänyt oikein salakapakkakyltikin Knuutilaan. Vieraitten mieleen oli kovasti salakapakka. Siellä kuulemma oli kiva piipahtaa ja uusi tuttavauuksia synty. Paikka on myös hyvin lapsiystävällinen. Lapsivieraat viihtyivät kovasti leikkimökissä, hiekkalaatikolla ja keinuissa. Taisi jokunen olla uimassakin. Isäntäväki oli tosi huippuja. Monta kertaa oltiin paikkaa katsomassa ja aina oltiin yhtä ystävällisiä. Tuikkukippoja saatiin lainata ilmaiseksi ja musiikkilaitteetkin löytyi lainaksi.
 6. Täällä oli kirjoittelua suulin kylmyydestä. Juhlimme Knuutilassa häitämme kesällä 09 ja minuakin vähän huoletti mahdlollinen kylmyys ulkorakennuksessa. Mutta onneksi tähän asiaan on tulossa parannusta, sillä isäntäväki on rimoittanut suulin ulkopuolelta, joten tuuli ei enään pääse sisään seinälankkujen välistä. Ei ole vielä vietetty häitä, mutta voin sanoa että isäntäväki on ollut hyvin ystävällisiä ja auttavaisia. Saimme vuokrata suulin kaksi päivää ennen häitä koristelua varten ja lisähintaa tuli vain 50 euroa. Yritetään vältää stressiä viimeseen saakka. Voin suositella paikkaa niille jotka haluavat koristella juhlapaikasta oman näkösen, sillä suulissa koristeiden naulaaminen seinille on sallittua.
 7. Ei olla vielä oltu suunnittelamassa menua. Meille tulee välimeren menu, johon tulee joitakin muunnelmia. Meille luvattiin alustavasti, että saadaan tehdä muunnelmia samaan hintaan. Kirjoitan lisää kun ollaan oltu suunnitelamassa itse menua.
 8. Meidät vihitään heinäkuussa 2009 ja jos oikein muistan niin varattiin kirkko huhtikuussa 2008. Tai olisiko ollut jopa helmikuussa? Mutta kannattaa soittaa heti kun tietää vihkipäivän, että varmasti saa haluamansa.
 9. Sanomme tahdon Nokian kirkossa ja häitä juhlitaan Knutilan tilalla. On vielä aikaa kesään, mutta kyllä nyt jo jännittää ihanasti.
 10. Olen vaihtanut nimeni äidin tyttönimeen kymmenen vuotta sitten. Perusteena oli että nimi on todella harvinainen, meitä on neljä. Minä olen suvun nuorimmainen ja viimeinen, tulevat lapset saavat miehen nimen. Minulle tulee kaksoisnimi. Kylläkin pitkä ja vaikeaymmärrettävä sukunimi, mutta en halua luopua omastani tunnesyistä ja ymmärrän myös tulevaa miestä joka haluaa pitää omansa. Hänellä on myös suht harvinainen sukunimi. Onneksi olen jo tottunut tavaamaan nimeni, mutta nyt se tulee viemään vähän enemmän aikaa. Onko ketään muuta jolla on näin pieni suku?
 11. Onko kenelläkään kokemusta Tilisanssin kakuista tai pitopöydän kukista? Eli saako valita täytteet oman maun mukaan, vai onko valmiit vaihtoehdot? Entäs saako kukat valita itse? Haluaisin valkosia kukkia, mieluiten ruusuja tai neilikoita
 12. Moikka, onko kenelläkään kokemusta mistä saisi hyvän morsiuskimpun Nokialta?
 13. Moikka tulevat morsiammet, onko ketään joka on menossa Knuutilan tilalla naimisiin kesällä 2009?